Pink washing & financiële vuiligheid

Pink washing & financiële vuiligheidNee, dit is geen aanval op de lgbtiabcdefg+ gemeenschap, maar een stukje kennis die heel veel mensen heel goed kunnen gebruiken.

We worden besodemieterd waar we bij staan en dat kan allemaal omdat we ons focussen op de verkeerde dingen.

Verdiep je eens wat meer in de rottigheid die onder het roze/groene kadopapiertje zit, want een samenleving krijgt niet alleen de regering die het verdient maar ook de puinhopen die de financiële sector ons opnieuw gaat brengen die het verdient.

Wij draaien er allemaal weer voor op.
Het emotionele tijdperk gaat ons de kop kosten. Wees vooral getriggerd.


Link naar de aflevering:

3 gedachten over “Pink washing & financiële vuiligheid

 1. Tja beste @admin,

  Ik heb dit stukje “weldschmertz” helaas toch MOETEN stopzetten na ongeveer 27 minuten gekeken te hebben.

  Mijn opmerkingen welke ik eigenlijk al voor ik ging kijken voor mezelf kon voorspellen kwamen namelijk weer uit!!

  Denk echter dat de meeste Neanderlanders welke nog steeds de MSM volgen geen idee hebben waar het hier over gaat!!

  Allereerst ken ik de problemen van DB reeds veel en veel langer.
  Namelijk, ze hebben het 3e kwartaal 2019 18.000 mensen moeten ontslaan wat nergens, in geen enkel land de voorpagina’s heeft gehaald wat toch wel opmerkelijk is bij een bank die toch wel eigenlijk te boek stond als “solide en een motor voor Europa” en wat ook een slordige 20% van hun totale personeelsbestand is!!!

  Daarbij heb ik Wellens niet horen praten over een VORDERING welke ONZE ING heeft op DB van een kleine 1200 miljard (yes, 1,2 BILJOEN euro!!) wat het probleem er niet echt kleiner op maakt.
  Dan zegt Sven Hulleman nog even dat en ik citeer: “krijgen mensen dan niet wat ze verdienen”…..

  NEE beste Sven, want de gemiddelde persoon in ons land weet van toeten noch blazen vwb de bankenwereld!!!!

  Dan weet al helemaal niemand wat art 19 van het ESM betekend (dat dit garant staat, en wel altijd en direct en op afroep binnen 10 dagen geld op te halen bij ALLE leden van de EU, dus alle landen zijn hiermee bedoeld, wat met zekerheid niemand weet!!) dus nee, de mensen in ons land verdienen NIET om zo voor de gek gehouden te worden!!

  Tegelijkertijd zegt Wellens dan nog dat hij toch nog wel steeds VVD stemt en dus….tja, nee laat maar, toen zakte mijn broek af! Ze hebben het nb over leugens en bedrog bij banken en stemmen VVD…..hoe rijm je dit eigenlijk!!

  En Sven haalt dan nog even aan dat men in zo’n geval (oplichting van het volk in NL door DB) met Merkel als opdrachtgever welke willens en wetens Ursula van de Leyen de baas heeft gemaakt in Brussel, een totaal corrupte en incompetente minister van gezinszaken en daarna van Defensie in de BRD geweest!!!! het HORST WESSELLIED zou moeten spelen, terwijl ze beiden, zowel Wellens alsmede Hulleman niet praten wat nu de OORZAAK is van al dit leuks in de bankenwereld en wat het geprojecteerde gevolg zal zijn welks al lang vast ligt!!!!!! En dit laatste staat als een paal boven water.

  Nee, MSM, al ruim 14 jaar niet meer en ook nooit meer. En daarbij hoort voor mij ook Weltschmertz helaas en nu dus weer een bevestiging hiervan….ik mis de uitspraak over de oorzaak!!! Maar juist over dit heikele thema mag niet gesproken worden want…..

  Ikzelf vraag me af op dit ogenblik of dit nog opgelost zou kunnen worden, en ik doel nu op de puinhoop hier welk zich de EU noemt en waar men het dagelijks heeft over “democratie” wat op zich al een totale leugen en misvatting is.

  Zou een boek erover kunnen schrijven, maar….

  Gegroet beste, maar moest ff stoppen nu!!

  Gladiator

  1. Voorbarige conclusies trekken is wat wij mensen vaak doen wanneer wij weten dat er meer is dan dat er gezegd wordt en zitten te wachten tot dat moment wat niet komt.

   Echter, dit zijn allemaal systeem analyses, en op een dusdanige manier verteld dat het behapbaar en begrijpbaar is voor mensen die nog vol met hun hele hebben en houden in dat systeem ronddolen, en volledig dwalende zijn, vechtend tegen dat gevoel dat er iets niet klopt… je wil als mens niet erkennen dat dat waar je in gelooft een illusie is en dat je besodemieterd wordt.

   De kracht van Café Weltschmerz zit ‘em nou juist in de voorzichtigheid niet geframed te worden als ‘complot-gekkies-kanaal’ omdat dat bewuste frame al jaren voortdurend gelegd wordt over mensen die hun kop boven maaiveld steken.

   Kijk, voor mensen die van toeten nog blazen weten zijn dit soort filmpjes de openbaring van de eeuw. Voor mensen die al begrijpen wat er speelt is het tool om zélf verder te kijken.

   Ik heb inmiddels driekwart van het aanbod van video’s gekeken van Café Weltschmerz, en al de informatie is net diep genoeg om niet in de complot-gekkie hoek gezet te worden en gaat ver genoeg om ‘nitwits’ even een ietsiepietsie wakker te schudden.

   Mensen moet wennen aan het feit dat ze besodemieterd worden. Dat doe je door het genuanceerd te brengen, stukjes van de puzzel te geven, en het ze verder zelf uit te laten vinden. Als je te ver en te diep gaat in de materie blijft je publiek te klein en daarom werkt dit beter.

   Café Weltschmerz is geen MSM, absoluut niet zelfs. Ze zijn alleen voorzichtig en zo groeit de belangstelling. Dus dat is slim.

   Sven hulleman gaat in z’n eigen podcast ‘een oorlog reeds verloren’ steeds dieper in op de oorzaak. En de oorzaak wordt in andere filmpjes ook voorzichtig sluierend benoemd. Genoeg kijken en opletten dus.

   Met vriendelijke groet

 2. @admin,

  Tja,

  Zo bekijkende zoals u aangeeft moet ik u inderdaad helemaal gelijk geven.

  Dit is waarom ik eigenlijk op uw blog kom. Om genuanceerd op punten gewezen te worden.

  Ikzelf ben namelijk ook van plan om mensen te gaan voorlichten echter weet eigenlijk niet goed hoe te beginnen. Uw opmerking heeft me in elk geval een beetje beter op weg geholpen en dus dank daarvoor.

  Zal dus goed op moeten letten dat ik niet te ver door ga draven en zaken een beetje voorzichtig ga brengen!

  Maar dit is eigenlijk waar ik steeds weer tegen op moet boksen. Heb namelijk al vaker de opmerking gekregen van MSM mensen dat ze veel te veel informatie hebben gekregen en uw opmerking sluit hier perfect op aan.

  Met vriendelijke groet,

  Gladiator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *