#2.17: Van regen en drup

#2.17: Van regen en drup

Het is inmiddels alweer een poos geleden dat het coronavirus Nederland bereikte en nu versoepeling van de maatregelen om het virus in te dammen zijn aangekondigd verwacht de een het oude leven weer spoedig op te kunnen pikken, maakt de ander zich op voor het ‘nieuwe normaal’ in de anderhalvemetersamenleving en zijn er ook nog mensen die elk moment de ineenstorting van de economie en/of westerse beschaving verwachten.

Wat te geloven? Er lijkt weinig veranderd aan de onzekerheid waar men al sinds het begin van de pandemie in leeft. Sven waarschuwde destijds direct voor maatregelen die veiligheid zouden moeten brengen ten koste van vrijheid en is allesbehalve gerustgesteld. De komende tijd zal moeten blijken wat er is overgebleven van het leven van voorheen, wanneer de schokgolven van de inslag van het coronavirus door de samenleving trekken. Sven wapent zich voor wat komen gaat, en zal tot die tijd de ontwikkelingen nauwlettend blijven volgen én duiden.

Links:
Opnieuw discussie over bewapenen boa’s na geweldsincident in IJmuiden
Waarom heeft de boa geen wapenstok, en andere vragen over handhaven in coronatijd
Empire of Dust
Overmacht & onvoorziene omstandigheden: een modelbrief voor ondernemers
#2.13: Eendracht maakt macht
#2.14: #Stopdemachine

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen op https://eenoorlogreedsverloren.nl/steunhetverzet/

Ook te beluisteren op SoundCloud en Spotify.

Bron: Een oorlog reeds verloren; Sven Hulleman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *