#2.20: Quod erat demonstrandum

#2.20: Quod erat demonstrandum

Hoe langer de coronacrisis voortduurt, hoe evidenter de tunnelvisie van de regering. De stroom aan tegenstrijdige cijfers en onderzoeken die al sinds het begin van de uitbraak via alternatieve media naar buiten komt wordt steevast en zonder verantwoording genegeerd. De dovemansoren in Den Haag en hun schrijnend gebrek aan transparantie hebben inmiddels tot zo veel onvrede en frustratie geleid onder een deel van de bevolking dat zij, met Willem Engel en zijn Viruswaanzin voorop, de straten zijn gaan opzoeken om tegen de coronamaatregelen te demonstreren.

Hun bloemen waren aan de Mobiele Eenheid niet besteed en het enige antwoord dat men kreeg was het waterkanon, waarmee het vooral een demonstratie werd van hoe weinig de Grondwet nog betekent.

De vraagtekens die worden gezet bij zowel het beleid als de beweegredenen die eraan ten grondslag liggen blijven intussen onbeantwoord, worden doodgezwegen of zelfs het zwijgen opgelegd. In de mainstream media wordt het officiële narratief wordt als zoete koek geslikt en doorverkocht terwijl de demonstranten en andere critici worden geframed als hooligans en complotdenkers.

Maar wanneer beleid niet bevraagd dient te worden en bewijs niet geleverd, wie ontbeert er dan kritisch denkvermogen?

Links:
’Coronavirus milder dan gedacht, veel mensen geen klachten’
Hollende kleurling-arrest
Artikel Agrarisch Dagblad (Twitter)
The Royal Dutch Cocaine Factory (English Subtitles)
Statue of Molech, Pagan Deity of Child Sacrifice, Displayed at Colosseum
Is het oprukkende nieuwe varkensvirus net zo dodelijk?
Piet Bambergen, Joop Doderer en Joke Bruijs 1979

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen op https://eenoorlogreedsverloren.nl/steunhetverzet/

Ook te vinden op LBRYSoundCloud en Spotify.

Bron: Een oorlog reeds verloren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *