5g nee; Meer data is per definitie minder vrijheid

5g nee; Meer data is per definitie minder vrijheid

We brengen nogmaals 5g onder de aandacht.

Op 9/9/2019 was er een Landelijke Demonstratie waar Maria van Boekelen van 5GNee.NL en wearechange.nl een toespraak hield. Een paar maanden daarvoor sprak zij ook kort met Frans Timmermans over deze kwestie. In een samenvattende video kun je de belangrijkste punten nog even goed tot je nemen.

Deze informatie is bij veel mensen gewoon niet bekend. Mensen die zich al langer verdiepen in 5g en het gevaar wat dat zowel lichamelijk als geestelijk en maatschappelijk gaat opleveren inmiddels inzien, die doen te weinig aan het verspreiden van concrete informatie omdat zij niet altijd door hebben dat ze op social media in een bubbel van gelijk gestemden gedrukt worden. Daar gaat dit juist over en dat moet je goed begrijpen.

Techgiganten zoals google en Facebook doen er jaren alles aan wat ze kunnen om in samenwerking met overheden ‘the internet of things’ zo snel mogelijk over het westen uit te kunnen rollen. Alles online, verpakt in het ‘gemaks jasje’. Het jasje waar mensen gevoelig voor zijn; ‘als het mij maar zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt omarm ik die technologie wel’, dat is de overtuiging van veel mensen.

Het grote gevaar en de gevolgen hiervan beginnen in landen zoals China al duidelijk te worden: totalitaire controle, geen privacy meer, alles wordt gemonitord en opgeslagen en algoritmes bepalen of je misschien wel een risico bent voor een overheid, of een crimineel, op voorhand zonder dat je überhaupt al wat gedaan hebt of dat je dat überhaupt van plan was.

Wij raden de onderstaande video (digitropolis) aan waarin een helder beeld gegeven wordt van wat 5g eigenlijk is en wat het allemaal kan. Het essentieel voor je eigen vrijheid en gezondheid om je hier goed in te verdiepen en het zo wijd mogelijk te verspreiden.

Digitropolis

Onze samenvattende video plaatsen wij weer op ons telegram kanaal zodat mensen het makkelijker kunnen delen als bestand met andere mensen via whatsapp, telegram, Instagram, e-mail en alle andere platforms die je maar kan bedenken. Je moet er namelijk rekening mee houden dat de censuur over dit onderwerp enorm is. Mainstreammedia geeft er amper aandacht aan omdat deze ook in handen zijn van machtige mensen die grote belangen in 5g hebben. Hou dat dus in je achterhoofd.

Op de site van 5gnee is alle informatie inclusief de hele toespraak van Maria van Boekelen in woord en beeld terug te vinden.

Toespraak Maria van Boekelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *