5G; Supersnel een einde aan dat laatste restje vrijheid

5G; Supersnel een einde aan dat laatste restje vrijheid

We plaatsen nogmaals de column van Pieter Stuurman over 5G. Waar veel mensen alleen naar de gezondheidseffecten kijken, die uiteraard ook ontzettend belangrijk zijn, is de reden waarom overheden dit netwerk zo snel mogelijk willen implementeren nog belangrijker.


Ondanks de toenemende zorgen en weerstand, wil de politiek perse 5G uitrollen. De hamvraag daarbij is natuurlijk: WAAROM? Waarom wil de regering/overheid perse dat er 5G komt? Wat is hun belang?
Zou het ze er werkelijk om gaan dat wij sneller filmpjes kunnen downloaden? Zijn ze zo begaan met ons gemak en ons entertainment dat ze perse het beste en leukste voor ons willen? Wie dat gelooft, heeft echt al heel lang onder een steen geleefd.De overheid is (het woord zegt het al) gepositioneerd BOVEN de bevolking. Dat betekent dat de overheid MACHT heeft over die bevolking. Macht is het vermogen het gedrag van anderen te controleren en te bepalen. Controle over de bevolking is dus het primaire belang van iedere regering en overheid. Een regering/overheid die geen controle heeft over de bevolking, heeft immers geen enkele macht. En dus geen bestaansrecht. Om die controle te verkrijgen, te behouden en uit te breiden, worden altijd alle beschikbare middelen ingezet. Nu nieuwe technologieën in hoog tempo beschikbaar komen, zullen ze dus sowieso worden ingezet voor controledoeleinden. Omdat het KAN.Om het gedrag van de bevolking te dicteren heb je een systeem nodig dat dit mogelijk maakt. De 5G technologie leent zich daar bij uitstek voor. Een waterdicht elektronisch netwerk dat alles kan waarnemen en besturen, en daarmee de natte droom is van iedere bestuurder. Het biedt de gelegenheid om ieders gedrag op individueel niveau en volautomatisch in kaart te brengen, en dwangmaatregelen te nemen op datzelfde individuele niveau. Iedere burger kan worden gecontroleerd, en persoonlijk worden bijgestuurd (lees: gedwongen) als zijn of haar gedrag onwelgevallig is. 
Omdat hiervoor tot voor kort nog maar beperkte technologische mogelijkheden bestonden, is deze vorm van dicteren nog niet eerder op alomvattende schaal toegepast. Dat betekent dat wij, de bevolking, er nog geen ervaring mee hebben. Het betekent dat we nog niet beseffen welke allesvernietigende gevolgen het kan en zal hebben voor onze vrijheid. 
Kennis is macht. Kennis over het gedrag van mensen is dus macht over die mensen. Hoe meer de overheid kan doordringen tot in de kleinste details van ons leven, hoe meer die overheid ons gedrag tot in diezelfde details kan afdwingen of verbieden. En dat betekent dus dat we ons doen en laten niet zelf meer kunnen bepalen. Het vermogen jezelf te besturen, heet vrijheid. In tegenstelling tot wat de meeste mensen geloven, is iedere regering/overheid gebaat bij een zo onvrij mogelijke bevolking, want daaruit bestaat hun macht. Natuurlijk zullen regering en overheid steeds beweren dat de bevolking “vrij” is, want onvrijheden worden nu eenmaal gemakkelijker geaccepteerd door mensen die geloven “vrij” te zijn. De grens aan het vermogen van de overheid om door te dringen tot in de persoonlijke levenssfeer van mensen, is dus de grens aan de macht van die overheid. Die grens kennen we onder de noemer: privacy. 
In het verleden hebben mensen grenzen gesteld aan overheidsbemoeienis. Dat kwam omdat die mensen door schade en schande hadden geleerd dat het zeer verstandig is om een overheid op een gezonde afstand te houden, en dus een mate van privacy te waarborgen. Tot hier en niet verder! 
Om vertrouwen te kweken heeft de overheid zich decennia lang betrekkelijk netjes gedragen naar de burgers, en daarmee is de perceptie van het gevaar van teveel overheidsbemoeienis geleidelijk naar de achtergrond verdwenen. Waarom zou je een organisatie die zich redelijk opstelt immers wantrouwen? Nu wordt dat gekweekte vertrouwen misbruikt om alle grenzen van overheidsbemoeienis razendsnel te slechten. Oftewel: alle privacy voor eens en voor altijd weg te nemen, gebruik makend van technologie.


Uiteraard roept die overheid voortdurend: “Maak je geen zorgen! Jullie gegevens zijn bij ons in veilige handen! Wij zorgen ervoor dat ze niet in verkeerde handen vallen!”
Het punt is: JUIST BIJ DE OVERHEID ZIJN ONZE GEGEVENS IN DE VERKEERDST DENKBARE HANDEN.


Albert Hein kan mij geen boete geven als mijn gedrag ze niet aanstaat. De overheid wel!Shell kan mij niet uitsluiten van zaken als ik niet precies doe wat Shell zegt. De overheid wel!Unilever kan mij niet gevangen zetten als ik weiger voor hun producten of diensten te betalen. De overheid wel!Multinationals kunnen geen gelegitimeerd geweld tegen mij gebruiken. De overheid wel!

Onze privacy laten beschermen door de overheid, is als je huis laten bewaken door het inbrekersgilde, of je kinderoppas rekruteren bij de pedofielenvereniging. 
De bescherming die privacy biedt, IS bescherming tegen de overheid. Privacy is BEDOELD om onszelf te beschermen tegen de macht van de overheid. Hieruit is het hele begrip privacy ooit ontstaan. Door schade en schande geleerd. En, gezien het gemak waarmee de meeste mensen hun privacy momenteel laten afnemen, ook weer vergeten. Regering en overheid willen dus perse 5G omdat het ze ongekende mogelijkheden geeft om privacy te vernietigen, en daarmee onze vrijheden. Want hun macht bestaat uit onze ONvrijheid. Uiteraard wil men liever niet dat wij dit beseffen. En dat we niet begrijpen wat voor vernietigende gevolgen het zal hebben voor ons leven. Daarom leiden de politiek-strategen de discussie af van de essentie. Om de aandacht van het werkelijke gevaar af te leiden, stimuleren politiek en media de discussie over een secundair aspect: gezondheid. 


Begrijp me niet verkeerd: gezondheid is van groot belang. En overheden hebben talloze keren bewezen dat ze hun schouders ophalen over de volksgezondheid. Maar het is de macht er niet om te doen ons zo ziek mogelijk te maken. Als de 5G technologie slecht is voor de gezondheid, dan is dat een aspect dat op de koop wordt toegenomen, in ruil voor de machtsbelangen. De discussie wordt dus afgeleid van de essentie (afnemen van privacy, en dus van vrijheid) en verlegd naar het (weliswaar belangrijke, maar wel secundaire) gezondheidsaspect. Door te schermen met tegenstrijdige “wetenschappelijke onderzoeken” wordt er een kwestie van mening van gemaakt. Welles-nietes dus. En zo kan het vervolgens gemakkelijk worden geïmplementeerd op basis van het secundaire criterium, terwijl de werkelijke bedoeling buiten beeld blijft. Meningen verschillen immers….


Deze politieke strategie is al zou oud als de weg naar Rome. Die strategie zie je momenteel bijvoorbeeld ook terug in de vaccinatiediscussie. Ook daar wordt de discussie richting het gezondheidsaspect gestuurd, en daarmee blijft het veel grotere gevaar, het gevaar van een overheid die ongelimiteerd toegang heeft tot de chemische privacy van ons lichaam en onze geest buiten beeld.Natuurlijk zal niet direct na de implementatie van deze nieuwe technologie de knop omgaan. Eerst zal men ons de “voordelen” laten ervaren. Snel internet, zelfrijdende auto, nog gemakkelijker betalen, betere beveiliging tegen “criminelen”.  Zodat we het omarmen, en er op korte termijn afhankelijk van worden, zonder al teveel weerstand. 


Maar zelfrijdende auto’s zullen geleidelijk zelfNIETrijdende auto’s worden als we ons niet volledig gehoorzaam gedragen. Automatisch betaalsystemen zullen de mogelijkheid om zaken te kopen geleidelijk uitsluiten als we niet exact doen wat ons verteld wordt. Computergestuurde veiligheidssystemen zullen ons (zoals in China al gebeurt) geleidelijk, en individueel  uitsluiten van zaken die nu vanzelfsprekend zijn. Zaken zoals reizen, communiceren, wonen, etc. Volledig automatisch en zonder mogelijkheid tot verweer: “Computer says no!”


 ”Kortom: 5G zal (als wij het toestaan) de technologie zijn die gebruikt zal worden om geleidelijk iedere vorm van privacy, en dus van vrijheid te elimineren. Omdat het KAN.

Eén gedachte over “ 5G; Supersnel een einde aan dat laatste restje vrijheid

 1. 5G……..

  Why oh why……

  I will tell you!!!!!

  Het beruchte 5G MOET er komen, van onze (niet de mijne) Roverheid, en waarom.

  Omdat er in het Haagse poppentheater incompetente en totaal achterlijk gebleven ezels acteur aan het spelen zijn en bij God niet weten waar ze het over hebben.
  Ik weet nog dat ik in mijn tijd met bijvoorbeeld een diploma electrotechniek NIET kon solliciteren bij boer Biet om daar de koeien te melken. Waarom niet!!?? Toen hij me vroeg of ik al lopende door de stal al eens een koe had gemolken en ik naar de varkens keek en zij, maar die hebben wel kleine uiers ik gelijk kon vertrekken!!!
  En dát is het Haagse probleem maar nu ter zake!!!

  5G moet er komen en dus NIET om het Neanderlandse volk nóg dommer te maken door Tell Lie Vision, nee, het is er simpel en alleen om de totale macht over het VOLK te verkrijgen!
  Hoe!!

  Dit netwerk is ervoor om in samenhang met de CHEMTRAILS (géén contrails, die zijn er bijna NOOIT!!) én H.A.A.R.P. het weer over de gehele wereld en de MIND van het VOLK helemaal te kunnen manipuleren.

  Heb me hier al jaren in verdiept en is voor mij onomstotelijk bewezen en al helemaal na enkele behoorlijk ingrijpende gebeurtenissen welke de wereld reeds in zijn geheel HEBBEN verandert!

  Ik word langzamerhand een beetje ziek van de domheid om me heen van het achterlijk geworden netflix en Hoernaal verslaafde volk!

  Ga dit niet allemaal uitleggen, zou wederom een klein boekwerk gaan kosten maar degene die zich in een paar uurtjes (tja, is eens iets anders dan netflix en hoernaal maar je hebt dan ook echt iets) tijd zichzelf en misschien de mensen om zich heen iets wijzer wil maken zou ik aanraden om eens naar mensen te luisteren die hier, met 5G bedoel ik dus, hun hele leven mee gewerkt hebben en over de gehele wereld bezig zijn om minder ezels te maken!!

  Ikzelf vind de 3-delige serie bij onderzoeker (niet MSM) Richard D. Hall best wel oké en een stukje welk ik snel heb opgezocht en het een en ander aan de orde komt in combinatie met dus!!

  Het is dus ook echt zéér slecht voor de gezondheid maar daar de overheid al sinds jaar en dag bezig is om het volk ziek (en dus zwak) en vooral ongezond en daarbij ook nog eens veel te vet te houden welke allemaal hetzelfde doel nastreeft, kan dit gezondheidsprobleem zo de prullenbak in.
  Het volk over de gehele wereld is namelijk al behoorlijk ziek én te vet, dat hoef ik verder niet uit te leggen. Oorzaken kan ik ook vertellen maar daar gaat het nu niet om. Ik kan dit echter meer dan aantonen én hard maken met vele vele bewijzen!!!!

  Kijk en huiver voor het mooie, snelle, en vooral ongevaarlijke, want volgens minister dringen deze 5G stralen minder diep in de huid….pffff, hoe stom kan 1 mens zijn, 5G netwerk!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=GX2kZr0u630

  dit is deel 1 en begint na ongeveer 5 minuten ivm uitleg eerder thema!!
  hier verder deel 2 en 3!

  https://www.youtube.com/watch?v=JHld-5hr1X8

  https://www.youtube.com/watch?v=G2_3NPHFSFY

  en voor de combinatie van al dit moois de volgende link!!

  https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/military-could-use-5g-network-21447339

  Maar ik zou zeggen, niet naar mij luisteren, want feit is dat niemand mij kent en onze Rutte wel en deze man heeft natuurlijk de afgelopen 10 jaar naam gemaakt met….ehhhh, waarmee ook alweer!!!

  In mijn gemeente gaat 5G er NIET komen, heb hun dit ook medegedeeld!!

  We, en nu bedoel ik MIJN volk, de autochtone witte Nederlanders, hebben de laatste 150 jaar meer dan genoeg leugens over ons heen gekregen en met zekerheid meer dan genoeg geleden!!

  Tijd dat dit boze verhaaltje tot een einde gebracht wordt.

  Gegroet,

  Gladiator
  ps
  wie meer info wenst laat dit maar weten echter met bovenstaand is al veel duidelijk over 5G. De rest zal ik het maar niet over hebben daar ik denk dat dan veel broeken nat gaan worden en misschien wel gaan stinken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *