Alle regio’s in Nederland hebben weer code ‘zeer ernstig’ (van het padje af)

Alle regio’s in Nederland hebben weer code ‘zeer ernstig’ (van het padje af)

Aan de daadwerkelijke ziekenhuis en IC opnames is het niet af te lezen, er vallen ook nog steeds geen doden op straat neer, maar volgens ‘het nieuws’ is het allemaal opnieuw ‘zeer ernstig’. Daar gaan we dus weer. De mensen willen maar niet bij bosjes neer vallen, dus moet er nog meer campagne gevoerd worden om angst te zaaien. Je zou namelijk in de realiteit toch eens om je heen kijken en helemaal geen fuck merken van ernstig zieke mensen die af en aan naar het ziekenhuis gereden worden.

Best gek eigenlijk, we hebben toch mondkapjes? We hebben ook nog steeds een zeer strenge lockdown met een avondklok en dichte winkels en horeca. Als deze maatregelen zouden werken dan zouden we inmiddels geen ‘besmettingen’ meer moeten hebben. Maar joh, die Britse variant van de griep, oeps…van het coronavirus, die heeft daar allemaal schijt aan. Daar is niets tegen bestand. We kunnen echt beter allemaal in ruimtepak gaan lopen want het is niet te doen, al die verschrikkelijk zieke mensen om je heen.

Nog steeds hebben heel veel mensen niet door hoe ontzettend we in de zeik genomen worden, en hoever ze van het padje af zijn geraakt. ‘Gevaar codes’ bepalen ons leven terwijl er geen gevaar is. Alles staaft nog steeds op een test die niet deugd, en die geen besmettingen vast kan stellen. De idiocratie leeft voort. Het afgelopen jaar heeft echt bewezen dat mensen steeds dommer zijn geworden in plaats van steeds slimmer. En de mensen die weten hoe ze daar gebruik van moeten maken die vieren feest, want al hun plannen gaan lukken. Schaam je diep als je nog steeds achter dit beleid staat.

https://www.nu.nl/facebooklinks/6119680/alle-regios-in-nederland-hebben-weer-risiconiveau-zeer-ernstig.html?fbclid=IwAR06vvByCtNyvhRrJOTgoTwaf8zUMxeI-4kIGEARKli5NW9LWbELc2_QDxM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *