Belasting is gelegaliseerde roof

Belasting is gelegaliseerde roof

Belasting is gelegaliseerde roof

Wanneer een groep mensen met regelmaat terugkomt om jou onder dwang een deel van je geld af te nemen door met geweld te dreigen noemen we dat ‘georganiseerde misdaad’ of ‘maffia praktijken’ en ziet ieder individu direct dat dit een immorele slechte daad is.

Wanneer een gekózen groep mensen met regelmaat terugkomt om jou onder dwang een deel van je geld af te nemen door met geweld te dreigen noemen we dat ‘overheid’, en vinden we ineens dat dat moreel en een goede daad is. Sterker nog, het niet vrijwillig afgeven van een deel van jouw opbrengst uit arbeid wordt gezien als een misdaad. Hoe is dit mogelijk?

Wanneer mensen opgroeien met het idee dat er altijd een “autoriteitsfiguur” is waar naar geluisterd moet worden, wordt eveneens het idee ingeprent dat “autoriteitsfiguren” altijd moreel handelen voor een hoger doel. Dat betekent dus dat we in een serieuze staat van ontkenning, een soort psychische mist verkeren op het moment dat we immorele daden als moreel zien wanneer het “autoriteitsfiguur” het zo eist.

Wat dat tegelijkertijd betekent namelijk is dat wanneer iemand een groep mensen uitkiest om voor hem te gaan roven en stelen op regelmatige basis, als de opbrengst maar wel naar een goed doel gaat, dat diefstal dan dus een morele daad is aangezien dit exact hetzelfde is wat de overheid doet. Die conflicterende gedachtengangen van mensen hebben ze zelf niet eens meer door, zo goed werkt het Staatsindoctrinatie programma wat men ‘school’ noemt.

De meester heeft altijd gelijk, bij een conflict ga je naar de meester, wat de meester zegt moet je doen. Deze kinderlijke manier van denken houden de meeste mensen hun leven bij zich. Deze mensen zullen dus nooit daadwerkelijk volwassen worden in handelen maar zullen altijd op een onverantwoordelijke kinderlijke manier handelen omdat dit de eerste jaren van hun leven diep in de software van hun brein geïnstalleerd wordt. “Wij hoeven niet al teveel na te denken, want als er iets is gaan we wel naar het autoriteitsfiguur”.

Als je psychisch nooit volwassen wordt zul je dus ook bijna niet kunnen begrijpen dat jouw idee van “autoriteit” een niet bestaand geloofsysteem is wat alleen bestaat omdat erin gelooft wordt.

Als je goed opgelet hebt kun je ook begrijpen waarom het geloof in autoriteit ‘het meest gevaarlijke (bij)geloof is. Het feit dat Staatisten (mensen die in de legitimiteit van een overheid geloven) geweld promoten en moreel relativisme gebruiken als legitimering voor dat geweld door vol te houden dat autoriteit altijd gelijk heeft en we ‘gewoon moeten luisteren’ is extreem gevaarlijk omdat het de fundering is en was voor elk moorddadig regime uit de geschiedenis wat bestaan heeft én nog steeds bestaat.

In een vrije samenleving kan geen dwang bestaan. Waar dwang bestaat regeert onvrijheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *