Beloning voor Ambtenaren

Beloning voor Ambtenaren

Kijk, nu snap je misschien waarom zoveel mensen die maatregelen helemaal niet erg vinden.

120.000 hoofdzakelijk nutteloze mensen krijgen extra geld toegeschoven omdat zij voor de overheid werken. Hun salaris wordt betaald van geroofd geld: belasting. Hun bonus wordt ook betaald van geroofd geld.

De overheid kan nooit zomaar iets geven zonder het eerst van een ander te roven, onder bedreiging van geweld. Geloof je dat niet? Betaal maar eens een tijdje geen belasting meer, dan ga je vanzelf snappen wat ik met dat geweld bedoel.

Nederland telt zo’n 915.000 ambtenaren die stuk voor stuk verzekerd zijn van een salaris iedere maand. Dit zijn de mensen die zich totaal geen zorgen hoeven te maken en dus volledig mee kunnen gaan met elke maatregel die er verzonnen wordt.

Laten we even niet vergeten dat een deel van hun salaris dus betaald wordt van het geld wat van ondernemers geroofd wordt, welke keihard geraakt worden door al die zinloze maatregelen.

Ik geloof niet dat deze groep helemaal door heeft dat hoe harder zij schreeuwen om de maatregelen hoe groter de kans wordt dat hun baantjes straks niet meer betaald kunnen worden.

Het is in ieder geval schandalig dat juist deze groep een extraatje krijgt terwijl er mensen zijn die het veel harder nodig hebben. Ik zie het als omgekeerd zwijggeld: schreeuwgeld. “Hier heb je wat centen, dan kun je nog wat harder schreeuwen dat iedereen niet zo moet zeuren en gewoon moet luisteren naar wat hen opgedragen wordt”.

https://nos.nl/artikel/2350194-thuiswerkvergoeding-in-nieuwe-cao-voor-rijksambtenaren.html?fbclid=IwAR1qYXYoJVs2uze6cloIDjIr7dQ7KnrD-CCTNHyJ98wFG0RJFYl_lc-Dpoo

Eén gedachte over “ Beloning voor Ambtenaren

  1. het was mij ook al opgevallen, verpleegkundigen en ziekenverzorgers moeten genoegen nemen met geklap (emoties).
    Mijn ouders zeiden het al in de jaren 50 :wordt ambtenaar, zit je altijd goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *