berichten

Fitfluence Bullshit

Fitfluence Bullshit

Normaal gesproken bemoei ik me niet zo met alle bullshit in de sportwereld, maar bewustwording is op dat vlak ook nodig. Teveel mensen geloven dingen die niet waar zijn. Dus sommige mensen kunnen hier wat aan hebben. Hou het simpel. Negeer de bullshit.

Innertouch podcast

Innertouch podcast

Afgelopen woensdag 30 maart was ik te gast in de podcast van Monique Smink, innertouch. Hierin hebben we het gehad over Bureau Back-Up , bewustwording en de samenleving. Het was een zeer prettig gesprek. Luister via Spotify of YouTube.

De selectieve vrijheidsstrijd.

De selectieve vrijheidsstrijd.

Het is alweer even geleden dat ik een stukje schreef, omdat vanwege tijdgebrek video’s maken nou eenmaal sneller gaat. Toch is schrijven fijner. Schrijven ordent de gedachten. Dus of je nou iets publiceert of niet ik raad het iedereen aan. Zodra het op papier staat is het uit je hoofd. En dat geeft ruimte.  Maar goed, de aanleiding is dan ook iets om over na te denken. Iets waar ik vaak over nadenk omdat ik het ook vaak tegenkom. Mensen…

Lees Meer Lees Meer

Wat is een mening je waard?

Wat is een mening je waard?

Ook ik ben wel eens hoger in de emotie. En ben in sommige video’s wat minder genuanceerd, maar ik kan nog altijd met iedereen, zelfs met iemand die een mening heeft die radicaal tegenovergesteld is, door een deur.  Ongeacht wie. Meningen weerhouden mij er niet van tóch nader tot de ander  proberen te komen. Het is de enige manier om in vrede te blijven leven met elkaar.