Beroven voor gevorderden

Beroven voor gevorderden

De derde dinsdag in september is een jaarlijks terugkerend satanisch ritueel waarin de “koning” als “erfelijk bepaald staatshoofd” ons gaat vertellen op welke manier we dit jaar weer beroofd gaan worden.

Heb je er wel eens over nagedacht hoe dom het eigenlijk klinkt dat miljoenen mensen erin geloven dat iemand “koning” kan zijn en enorme bedragen geld toegeworpen krijgt wat via zijn regering gestolen wordt van hardwerkende mensen zodat hij en z’n familie in luxe kunnen leven zonder zich ook maar één dag van hun leven zorgen te hoeven maken over het betalen van rekeningen of het kunnen kopen van eten?

Het woord mon-archie komt van monos (alleen) en archein (heersen). Feitelijk is het zo dat ieder mens z’n eigen monarchie is. Voor de duidelijkheid: We spreken dan van interne monarchie, jij alleen heerst over jezelf. Jij bent soeverein, alleenheerser over jezelf en alleen over jezelf. Dit geldt voor iedereen.

Iedereen heerst dus over zichzelf. De enige morele ware natuurlijke en eerlijke manier van samenleven is interne monarchie (verantwoordelijkheid over jezelf) en externe anarchie (samenwerken op basis van vrijwilligheid). Anarchie betekent dan ook: An (geen) Archie (heersers).

Wanneer je als kind leert jezelf te “regeren” in plaats van dat die verantwoordelijkheid bij een speciale partij neer gelegd wordt, zul je als volwassene niet met zulke volstrekt idiote en belachelijke ideeën rondlopen dat een mens op basis van “erfelijkheid” het recht heeft om over anderen te heersen.

Het volstrekt idioot en pure waanzin en het laat ook zien hoe ontzettend goed de heersende klasse is in het indoctrineren van dit soort über-idiote waanideeën bij ons allemaal van jongs af aan.

De “koning” is dan ook ontzettend blij met zijn regering omdat via politieke spelletjes het ganse volk zich vrijwillig laat beroven omdat zij stuk voor stuk een geloof aan hangen wat staatisme heet (geloof in autoriteit van een regering), waardoor het niet zo opzichtig is dat hij en z’n knechtjes gewoon ordinaire dieven zijn.

Het wordt dan ook hoog tijd eens serieus na te gaan denken of het beeld van de werkelijkheid wat je denkt te hebben, wel is gebaseerd op de werkelijkheid. Geloof jij dat iemand het erfelijke recht kan hebben om te heersen? Geloof jij überhaupt in het waanidee dat iemand anders het recht heeft om over jou te heersen?

Tijd voor een reality check… bewijs mij dan eens dat jij kan aantonen dat dat recht bestaat. Je moet dus niet bewijzen dat dit gebeurt, want dat is een feit, hoe fout dit ook is. Je moet bewijzen dat jij iemand anders een recht kan geven wat jijzelf niet hebt van nature, want als jij gelooft dat sommige mensen bepaalde rechten hebben die anderen niet hebben, dan ben ik benieuwd hoe zij dan aan die rechten komen…

2 gedachten over “Beroven voor gevorderden

  1. De koning is geen wettige opvolger van de troon en heeft geen enkel recht op al de door burgers betaalde gelden !
    Zijn overgroot zijn oma was de dochter van de ex burgemeester de Ranitz en zijn oma een omgeruilde baby van een boerderij vlak bij paleis Soestdijk Wilhelmina had verschillende miskramen en daar deze voldragen baby een Mongooltje was en daardoor niet geschikt als opvolger hebben ze deze ruil gedaan ! DUS oma en overgroot moeder waren zo bij zo al geen wettelijke opvolgers

    1. Buiten het feit dat er inderdaad verhalen gaan over de “wettige opvolger” is het principe “troon” en “recht om te heersen” al gebaseerd op fictie en geloof.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *