Beste jeugd, het is tijd om op te staan

Beste jeugd, het is tijd om op te staan

Beste jeugd. Ik vraag even 10 minuten van je tijd omdat ik even wat tegen je wil zeggen. Ik weet dat lezen niet je favoriete bezigheid is, maar vertrouw me als ik zeg dat het extreem belangrijk is. Ga rustig zitten, neem een slok drinken, laat je niet afleiden en zet je mind even wagenwijd open terwijl je dit leest. Het gaat hier over jouw eigen toekomst en dat van iedereen om je heen. De tijd van lijdzaam toezien is voorbij. We hebben je nodig. 

Sinds Maart 2020 is de wereld in de greep van een verhaal zo bizar, dat zelfs de luguberste scriptschrijver het niet had kunnen bedenken. Alle leiders van alle landen luisteren sinds die tijd naar een ongekozen club elite figuren waar niemand invloed op heeft of agenda’s van kan inzien. Dit doet men omdat het zo afgesproken staat in internationale verdragen. Nu Natuurlijk heeft elk land de keus om de gegeven adviezen grotendeels te negeren, maar zoals we hebben kunnen zien met bijvoorbeeld landen zoals Zweden, is de internationale kritiek van andere landen, gevoed door de media, zo verschrikkelijk hard en meedogenloos dat iedereen uiteindelijk bezwijkt voor deze groepsdruk. Dit is de reden dat iedereen meedoet, en je het argument “maar iedereen doet mee, dus het moet allemaal wel echt zo zijn zoals ze zeggen” naast je neer kan leggen. Wat je hebt zien gebeuren de afgelopen anderhalf jaar is de grootste psychologische operatie allertijden. De massavorming en bijbehorende blikvernauwing zorgen ervoor dat iedereen in dit verhaal blijft geloven, en leiders ook niet meer durven af te wijken van de nieuwe norm, uit angst om fouten toe te moeten geven of  ter verantwoording worden geroepen. Dat is de reden dat dit niet meer stopt en men wereldwijd koste wat kost dit verhaal in stand houdt. 

In een notendop is dit hoe bepaalde machtsstructuren ervoor zorgen dat dankzij de hiërarchie in organisaties en een cultuur van orders volgen en angst voor twijfelen aan autoriteit, er een wereldwijd plan kan worden uitgerold, met als dekmantel het ‘corona virus’. Iedere aanwijzing die deze gang van zaken feitelijk aantoont wordt direct afgeserveerd als “complottheorie”. Dankzij buitengewoon goed getimede propaganda die als een soort emotioneel gif voortdurend op de mensheid wordt afgevuurd, zijn de meeste mensen niet meer in staat om emoties en feiten te scheiden, en daardoor verdedigt de massa het verhaal van machthebbers en overheden met hand en tand. Door kritische geluiden  ‘wappie’ te noemen en daarmee de angst om het mikpunt van spot, slachtoffer van karaktermoord of publiekelijk voor gek verklaard te worden te voeden, zijn er maar bar weinig mensen die de ruggengraat hebben om op te staan en zich uit te spreken. En precies hier is waar we jullie, de jongeren keihard nodig gaan hebben de komende jaren!

Nu 16 maanden lang zijn jullie geteisterd met de meest bizarre en onmenselijke maatregelen, waarvan de laatste 6 maanden op een zeer ernstige manier, door jullie te verplichten een mondkapje op te doen en daarmee jullie natuur gegeven recht op frisse lucht en zuurstof af te nemen. Het mondkapje wat bewezen niet werkt en zelfs averechts kan werken, en puur dienst deed als psychologisch wapen. Omdat in je naaste omgeving er eigenlijk vrijwel geen tekenen waren (en zijn) van een zogenaamde ‘pandemie’, deed het mondkapje puur en alleen dienst als middel om angst aan te jagen. Zo werkt psychologische oorlogsvoering. En dat geldt ook voor de anderhalvemeter afstand, en alle waarschuwingsborden en symbolen die je werkelijk overal waar je kijkt tegenkomt. Het wordt allemaal gebruikt als middel om je iets in te prenten wat niet met de realiteit strookt. De realiteit is dat er ieder jaar een soortgelijke situatie plaatsvindt, van veel zieke mensen in het ziekenhuis, in een griepseizoen. Dit omdat we te maken hebben met een stijgend aantal oudere mensen in ons land dankzij vergrijzing, en een dalend aantal ziekenhuisbedden en IC bedden. Allemaal dankzij 10 jaar wanbeleid van de grootste leugenaar allertijden in de Nederlandse politiek, jouw minister president Mark Rutte, en ex-minister van volksgezondheid mevrouw Schippers. De enige reden dat het sinds maart 2020 erger lijkt te zijn dan andere jaren, is omdat dit keer alle schijnwerpers gericht staan op het aantal ziekenhuisbedden versus het aantal patiënten, en er een enorme mediacampagne opgetuigd is om je de hele dag in te prenten dat het allemaal komt door jouw gedrag. 

Na anderhalf jaar afpakken van vrijheden, de vernedering en marteling door mondkapjes, de social blaming van jullie generatie, het elimineren van elk plezier in je leven, het missen van belangrijke sociale gelegenheden zoals examenfeesten en andere groepsevenementen, het stoppen van je sport en zwemlessen, het uitsluiten van je ouders om bij je wedstrijden te mogen kijken, het criminaliseren van feestjes en belangrijk sociaal contact, de thuis opsluiting tijdens de avondklok, enzovoorts enzovoorts, hebben ze je al die tijd een wortel voorgehouden genaamd: vaccinatie. Als de kwetsbaren gevaccineerd zouden zijn, dan zou iedereen weer vrij kunnen leven, omdat per slot van rekening dat oorspronkelijk ook het doel was: de kwetsbaren beschermen. Na verloop van tijd wijzigde echter steeds het narratief, en veranderde dit uiteindelijk in pure chantage: vaccin én verplichte surveillance, in ruil voor vrijheid.  Men deinsde ook niet terug de grootste misdaad ooit te plegen, en bracht het advies uit om jullie, de jeugd, te gaan injecteren met een vloeistof die tot minstens 2023 als experimenteel gezien kan worden, ondanks dat “de factcheckers” (narratief beschermers) je aan alle kanten iets anders proberen te vertellen. Dit is misdadig gedrag van ongekende proporties, en toch staat de grote massa dit volgzaam toe. Je eigen ouders verzaken je te beschermen tegen deze misdaad, omdat zij zelf niet doorhebben wat er werkelijk gaande is. Zelfs niet nu de bewijzen voor bedrog, manipulatie, leugens en misleiding zich steeds meer opstapelen. 

Begrijp goed dat jouw ouders in alle vrijheid die je maar kan bedenken zijn opgegroeid. Een deel van hun ouders, (jouw grootouders) en sowieso hun grootouders, (jouw overgrootouders) hebben een periode van 5 jaar meegemaakt waarin een totalitair regime de macht had en alle vrijheid uit de samenleving verdreven was. Voorafgaande aan die 5 jaar totalitaire onvrijheid was er ook een periode van propaganda en haatzaaierij richting bepaalde groepen, die een collectieve schuld kregen opgelegd zodat het regime allerlei plannen kon doorvoeren die zij nodig achtte voor de toekomst. We weten inmiddels hoe dat verlopen is. In het begin stond men erbij en keek men ernaar, tot het te laat was en men de gruweldaden doorkreeg. Maar om terug te komen op jouw ouders, zij hebben de mooiste tijd meegemaakt die je maar kan wensen. Een tijd NA de oorlog, waarin iedereen besefte wat vrijheid eigenlijk is. Het werd ze geen strobreed in de weg gelegd, en alles kon en mocht in dit land. Zodoende konden zij vrij zorgeloos opgroeien in een land wat zich herstelde van een oorlog, en vanwege de vrijheid die ze in alles hadden, konden ze redelijk vertrouwen op een kleine en helpende overheid. Zodoende is hun hardnekkig geloof in de goedheid van een overheid ontstaan, waardoor het een soort religie is geworden. Mensen die sterk geloven in de betrouwbaarheid en goedheid van iets, zullen dat nooit zomaar loslaten. Het fenomeen wat dan optreedt heet ‘cognitieve dissonantie’ en dat is een uiterst pijnlijk psychologisch proces. Om dat gevoel niet te ervaren kijkt men liever zoveel mogelijk weg en blijft men liever geloven in wat ze al die tijd geloofd hebben. 

Jij als jong mens, jij bent de toekomst. Jouw ouders vertellen jou “dat je even moet volhouden”, dat “als je maar luistert het allemaal heus wel goedkomt”. Omdat ook jij getraind bent in gehoorzaamheid aan autoriteit, en ook jij liever je hoofd niet boven het maaiveld uit wilt steken, wat volkomen begrijpelijk is, heb je al die dingen die jou aangedaan werden de afgelopen anderhalf jaar maar gewoon ondergaan. Je hebt je best gedaan te doen wat er van je gevraagd werd door de volwassenen. Die volwassenen die zelf in hun jeugd hun goddelijke gang konden gaan en alles konden doen wat god verboden heeft. Geen lockdowns, geen criminalisering van normaal sociaal gedrag, geen avondklok, geen asociale afstand van je medemensen, geen mondkapjes en angstige of verwijtende ogen in publieke ruimtes of winkels, en al die dingen meer. Die volwassenen die van jou van alles eisen en jou een keer op keer een schuldgevoel proberen aan te praten, die hebben zelf in hun jeugd op geen enkele manier dan ook maar een fractie van dit soort taferelen hoeven meemaken. Op wat uitzonderingen na natuurlijk, niet iedereen had een onbezorgde jeugd, maar dat terzijde. Zij staan ook geen enkel moment stil bij het feit dat jij deze anderhalf jaar uit je jeugd nooit meer terug krijgt. Die tijd is weg, en komt nooit meer terug. Alles wat je niet kon doen in deze anderhalf jaar kun je niet meer inhalen. Als jij toevallig geslaagd ben in dit jaar zal jouw gecancelde examenfeest nooit meer in te halen zijn. Net als honderd duizend andere dingen die al die volwassen mensen die dit nu van jou vragen vroeger wel gewoon hebben kunnen doen. 

Nu weet ik dat dit heel erg veel tekst is. Ik hoop dat je bent blijven lezen, want ik ben bijna klaar. Er is maar één oplossing die daadwerkelijk gaat zorgen dat we hier uitkomen. Die oplossing is dat jullie met z’n allen, 4,9 miljoen jongeren, stoppen met gehoorzamen aan deze waanzin. Jullie moeten als de sodemieter voor jezelf op gaan komen, en weigeren nog langer mee te draaien in dit circus. De steun van de tegenbeweging hebben jullie volledig, en die groep groeit met de dag. Omdat er heel veel mensen keihard hebben geleden, en nog steeds lijden onder deze zieke totalitaire machtsgreep.  Want dat is wat het ECHT is. Een machtsgreep achter de schermen, om grote hervormingen door te voeren die jouw toekomst gaan bepalen. Een toekomst in absolute onvrijheid, totale massasurveillance, zonder privacy, zonder keuzevrijheid, zonder zelfbeschikking, maar een volledige afgedwongen toewijding aan de staat. Dat is wat je te wachten staat.

Wil jij net zo’n toekomst als dat jouw ouders hebben gekregen. Een toekomst waarin je als je individu de vrijheid hebt je eigen keuzes te maken, echte keuzes, de baas bent over je eigen lichaam, je kan gaan en staan waar je wilt zonder allerlei toestemmingen van autoriteiten die steeds meer zullen bedenken om je te kunnen controleren. Een toekomst waar je niet iedere minuut van de dag gemonitord wordt, en niet je gedrag bepaald hoeveel pseudo vrijheid je krijgt van je overheid. Een toekomst waarin je verantwoordelijk genoeg mag en kan zijn om zelf verstandige beslissingen te nemen over je lijf en je leven, in plaats van dat de overheid dat voor je doet. Een toekomst waarin je bewustzijn mag groeien in plaats van vernauwen. Een toekomst vol menselijkheid in plaats van hokjes en systemen. Wil jij een toekomst waarin je mag LEVEN, in vrijheid… sta dan op! Spreek je vrienden aan. Stop met gehoorzamen en steun elkaar waar dat nodig is. Wees niet bang, we hebben je rug. Doe het maar voor jezelf, niet voor de ander. Je mag voor jezelf opkomen! Als iedereen voor zichzelf opkomt en samenwerkt, dan blijft niemand achter. Jullie verdienen een mooie toekomst, maar daar moet je wat voor doen!

Want één ding is zeker. Als je doet wat je tot nu toe deed, dan krijg je wat je tot nu toe kreeg. En het zal alleen maar erger worden. Bedankt dat je het hebt willen lezen. Wij rekenen op jullie.

Eén gedachte over “ Beste jeugd, het is tijd om op te staan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *