Blijf met je poten van onze kinderen af!

Blijf met je poten van onze kinderen af!


Wat gebeurt er met onze kinderen, en waarom werken mensen die het beste voor zouden moeten hebben met onze kinderen mee aan het vernielen van al die jonge leventjes. Al bijna een jaar worden zij geteisterd door collectieve angst voor een virus, bizarre maatregelen, asociale manieren van omgaan met elkaar, angstige volwassenen tot aan het hysterische toe, beperking van bewegingsvrijheid, mondkapjes terreur, en ga zo maar door.  Ik vraag mij af of al die ouders meesters en juffrouwen, überhaupt door hebben waar zij mee bezig zijn, en wat zij hun kinderen aandoen? Ik denk het niet, want ze hebben niet eens door waar ze zelf mee bezig zijn. 

Als je een jaar geleden jezelf de vragen had gesteld: sta ik toe dat mijn kinderen de normale omgang met andere kinderen wordt ontzegt?  Sta ik toe dat mijn kinderen voortdurend in angst gehouden en gestraft  worden als zij zich normaal en sociaal gedragen ten opzichte van hun omgeving? Sta ik toe dat mijn kind met een mondkapje op school moet lopen? Sta ik toe dat de belangrijkste jaren van hun leven in het teken staan van collectieve idioterie? Sta ik toe dat mijn kinderen een schuldgevoel aangepraat wordt omdat ze gewoon kind willen zijn en dat niet mogen? Zeg maar eerlijk, je had jezelf voor gek verklaard. En nu doe je het, je doet gewoon mee. Zonder na te denken volg je de massa in hun psychose. De massa die betoverd wordt door illusionisten op tv, waar alles van geslikt wordt als zoete koek. Als het nou alleen jezelf was die je daarmee het leven zuur maakt dan was het nog wat anders geweest, maar kinderen? Waar ben je in godsnaam mee bezig?

Nog een keer, de officiële cijfers, haal eerst dat bord voor je kop weg. Het mediane sterftecijfer van wat ze Covid-19 noemen is: 0,23% boven de 70 jaar, en 0,05% onder de 70 jaar. Jij bent meester of juffrouw op een basis- of middelbare school, hoe oud ben jij? Ben jij boven de 70? Ik dacht het niet, dus die 0, 23% gaat voor jou al niet op. Dan komen we dus bij dat andere getal 0,05%. De kans dat jij als volwassene dood gaat aan dit virus is 0,05%. De kans dat je er ernstig ziek van wordt is net zo nihil en de kans dat je slechts wat lichte klachten krijgt is het grootst. Als de kans 99,95% is dat je blijft leven, waar maak je je in godsnaam toch druk over! Is dat voor jou genoeg reden om de kinderen die jij klaar moet stomen voor een mooie toekomst een collectief trauma voor het leven te bezorgen en hen een deel van hun jeugd af te pakken? Hoe lang ga jij daar nog in mee, hoe ver ga jij daar nog in mee? 

In de media wordt inmiddels gesproken over het testen op scholen. Dit is niet alleen een brug te ver, dit gaat alle grenzen over die je over kan gaan als samenleving. Kinderen die op geen enkele manier gevaar lopen of last krijgen van het virus behandelen alsof ze levensgevaarlijke wandelende onheilsverspreiders zijn. Wie dit steunt is een ontiegelijke idioot en al helemaal als jij zelf ouder bent. Je kinderen die al bijna een jaar het recht op een normaal leven wordt afgenomen die ga je laten mishandelen door ze een stok in de neus te laten steken dagelijks? Of wekelijks? Ben je wel goed bij je hoofd dat je zoiets toelaat? Waar je moreel besef gebleven. Wat doe je je kinderen aan, wat doe jij als leraar of lerares de kinderen aan? 

Het zonder toestemming onder dwang binnendringen met een voorwerp in het lichaam van een ander mens heet verkrachting. Van geestelijke mishandeling is al heel lang sprake omdat kinderen voortdurend worden  behandeld alsof ze ziek en gevaarlijk zijn. Dat doe je al door ze mondkapjes te laten dragen en ze afstand te laten houden. Lichamelijke mishandeling komt daarbij als je ze verplicht om zich te laten testen op voorwaarde om naar school te kunnen. Je bent hartstikke ziek in je hoofd als je dit niet inziet. Geen enkel argument legitimeert het wat onze kinderen straks wordt aangedaan, en zij zullen dit de rest van hun leven met zich mee dragen. Dat allemaal omdat een hele massa egoïstische mensen bang is dat ze een ziekte krijgen waar bijna iedereen vooral alleen mild klachten van krijgt. Het is verschrikkelijk walgelijk en onmenselijk.

Je blijft met je poten van mijn kinderen af. En ik spreek voor heel erg veel ouders als ik dat zeg: je blijft met je poten van onze kinderen af. Ga lekker angstig in je huisje zitten, bestel alles online en kap met leven, zet radio en tv aan en ga voor mijn part bibberend onder de tafel zitten tijdens de dagelijkse bekendmaking van de positieve PCR uitslagen. Maar genoeg is genoeg. Onze kinderen hebben nu genoeg meegemaakt van deze gecreëerde dystopische nachtmerrie, en die laatste stappen gaan niet gezet worden. Als jij dat toelaat en toestaat, dan ben je kindermishandelaar. Dan zet ik je op gelijke voet met pedofielen. Mensen die onschuldige kinderen martelen en misbruiken verdienen het ergste. Want dat is wat je doet als je vanuit je eigen egoïstische angst hen blootstelt aan deze zieke shit. 

Je blijft van onze kinderen af, als dat station gepasseerd wordt zijn er blijkbaar geen morele grenzen meer, en zullen we ons en onze kinderen koste wat kost moeten verdedigen. Wat daar dan ook maar voor moet gebeuren zal gebeuren. Mark my words. 

14 gedachten over “Blijf met je poten van onze kinderen af!

 1. Het is jammer dat onderwijzers hier onjuist worden weggezet. Wij, en ik spreek ook namens al mijn collega’s, zien heel goed wat hier gebeurt en hoe het ten koste van de leerlingen gaat. Schoolsluiting en testen bij de voordeur is niet iets waar wij om vragen, dat wordt ons opgedrongen.

  1. Ik neem aan dat jullie van kinderen houden? Je hebt niet voor niets dit beroep gekozen, lijkt mij. Jullie hebben de verantwoording voor de kinderen als ze op school zijn. Toch?
   Het gaat hier om de geestelijke gezondheid van het kind.
   Wat is er belangrijker, de gezondheid van het kind of jullie baan? Alle scholen, maar dan ook allemaal, moeten daar aan meedoen, anders heeft het geen effect.
   Iedereen, welk beroep dan ook, massaal.

   Jullie kunnen nu toch geen les geven omdat de scholen gesloten zijn. Neem contact met elkaar op en vorm een denktank. Ga in discussie om tot een oplossing te komen en pik het niet meer!

 2. Bovenstaand verhaal zou alle Nederlanders massaal overeind moeten laten springen, zo niet dan is er ergens in de evolutie iets vreselijk mis gegaan.

 3. Uiteindelijk doen teveel mensen mee, met het excuus dat het ‘moet’. Eerst zegt Rutte dat het niet anders kan en dan moeten we plotseling allemaal. Als we weten dat het anders kan, waarom doen we dat dan niet gewoon? Ik moest gisteren een muilkorf op in een hospice en dat weigerde ik, maar dan moest ik mijn handen wel goed desinfecteren en 1,5 meter in acht nemen. Zelfs terminale zorg is afgegleden tot dogmatisch regels volgen, die ik dus niet heb opgevolgd. Een hand vasthouden is gewoon menselijk, wat wie er ook over zegt.

 4. Het is niet alleen dat deze ouders hun kinderen mishandelen:hun ouders, de opa’s en oma’s van diezelfde kinderen laten ze ook aan hun lot over.
  Wat een waardeloze ouders eigenlijk. (de goede natuurlijk uitgezonderd, want die zijn er natuurlijk wel)

 5. Volgens mij worden de kinderen waaronder ook wij ooit, al 120 jaar in lockdown gehouden. Of was alles goed voor de Corona Hoax?? Mochten de kinderen op school hun eigen leerplan kiezen, mochten onze kinderen toen vrij door de klas lopen om met een vriendje te praten. Oh nee, de kinderen moeten respect hebben voor het gezag, voor een autoriteit buiten zichzelf. Goh en toch vraagt men zich af waar de burgerlijke ongehoorzaamheid is gebleven. Ons hele (school)systeem is er voor gemaakt om volgers van ons te maken. het oude normaal was en is de voedingsbodem voor het nieuwe normaal. En Tineke jij vindt dat de onderwijzers hier onjuist zijn neer gezet? ..kom op zeg,…straf aan een kind geven omdat het niet naar de meester luistert?? Het meester/slaaf principe. Mensen word wakker en haal je kind(eren) uit het vrijheid onderdrukkende (school)systeem
  http://www.thuisonderwijs.nl of laat ze wijs blijven op
  http://www.democratischescholen.nl Goed artikel trouwens. Namaste!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *