Bureau Back-Up #1

Bureau Back-Up #1

Vandaag heb ik een gesprek gehad met een fantastisch mens om de volgende stap te zetten in het proces om een hulporganisatie in de vorm van een stichting op te zetten. Als alles meezit zal binnen 14 dagen Bureau Back-Up officieel geboren worden. Nu al gaat mijn dank uit naar alle mensen die tot nu toe hebben bijgedragen aan dit proces door bijvoorbeeld een donatie te doen. Alle kleine beetjes helpen, en we zijn er nog lang niet, maar het begin is er dan nu eindelijk.

Bureau Back-Up zal mensen gaan helpen in de meest brede zin van het woord. De mensen die tussen de wal en het schip vallen, de mensen die op dit moment geen hulp kunnen krijgen, de mensen die bang zijn om hulp te ontvangen van officiƫle instanties, mensen die geen uitweg meer zien, en veel meer, we gaan het allemaal aanpakken. Wij helpen jou Back Up, en wij worden jouw Back-Up.

Naast dat er heel veel geld nodig is, zijn er ook spullen nodig. Niet altijd alles draait om geld, ook in het kader van bewustzijn en bewust leven kunnen mensen een donatie doen in een vorm van tweedehands nog werkende apparatuur om bijvoorbeeld podcasts mee te maken, en live documentaires. Om een klein tipje van de sluier op te lichten kan ik verklappen dat er al mensen zijn die verhalen hebben aangemeld waarbij zij slachtoffer zijn van corruptie en machtsmisbruik. Wat belangrijk is, is deze slachtoffers bewijsmateriaal zoals beeld en geluid opnames hebben waarmee de corruptie van ambtenaren en belangrijke figuren binnen organisaties volledig te onderbouwen is. Omdat deze slachtoffers nergens hun rechtvaardig gelijk krijgen wil ik uitzendingen gaan maken waarin we dit soort zaken publiek maken, zodat mensen met eigen ogen kunnen zien hoeveel er eigenlijk gruwelijk misgaat op de plekken waar je niet wil dat het mis gaat. Mensen met macht, en vooral mensen die voor de overheid werken, die horen ten dienste van jou te handelen. Waar dat niet gebeurt moet ingegrepen worden, en nu komen deze daders er te vaak gewoon mee weg. Wij gaan dat niet meer pikken, want het aantal slachtoffers van deze praktijken groeit, en als we dat publiek maken dan hangen de daders. Zo gaan we voorbeelden stellen.

Heb jij dus nog apparatuur liggen die je toch niet meer gebruikt, denk er eens over na om dit te doneren. Opsturen mag, maar het zou leuker zijn als je zelf naar mij toekomt om het te brengen zodat ik persoonlijk kan bedanken en wellicht wat meer inside informatie kan geven over de plannen die er liggen. Het komende half jaar ga ik gebruiken voor de opstart van de organisatie, en ondanks dat het allemaal dus nog in de kinderschoenen staat liggen de plannen al veel langer klaar. Het streven is dat we vanaf middenzomer volgas gaan draaien. Dit hangt allemaal af van de hoeveelheid geld die beschikbaar om alles van te kunnen bekostigen. Ik heb al gemerkt dat alles wat je officieel wil doen buitenproportioneel veel geld kost. Zoals je naam vastleggen en dat soort dingen. Eigenlijk is dat te gek voor woorden, maar helaas moeten we in sommige zaken toch gebruik maken van het systeem, omdat je anders niet veel kan.

Ik ga het hele optart proces de komende tijd delen met jullie, zodat iedereen kan zien dat het geld goed terecht komt en dat we waar gaan maken wat we roepen. Ik vecht zelf al jaren tegen het systeem en openbaar de misstanden ook al jaren, nu wordt het tijd om het naar een hoger niveau te tillen. Als je wilt dat er wat veranderd, dan moet je daar actie voor ondernemen. Omdat mensen helpen van jongs af aan in mijn karakter zit verweven, weet ik zeker dat dit een succes gaat worden. Bureau Back-Up wordt de schrik van de autoriteiten, wij deinzen niet terug waar anderen dat wel doen. Met jouw hulp gaat het lukken, dank je wel.

Ps: Like de nieuwe Facebookpagina. Zolang er nog geen website is zal alle informatie hier gedeeld worden.

Facebookpagina: https://www.facebook.com/BureauBackUp/

Door hier te klikken kun je ons helpen

3 gedachten over “Bureau Back-Up #1

  1. Ik heb en wil geen F-Book.
    Ik kan dus de F-Book site niet bezoeken als lezer.
    Is het een idee deze publiek te maken zodat bezoekers deze wel kunnen lezen zonder een F-Book account te hebben?

    Groet, Jos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *