Bureau Back-Up #3

Bureau Back-Up #3

Als je een muur wilt bouwen heb je een aantal dingen nodig om ervoor te zorgen dat die uiteindelijk stevig en netjes staat. Een goede metselaar kan met verschillende soorten en maten stenen werken, want het is de specie en de manier van bouwen die er uiteindelijk voor zorgt dat alles staat als een huis. De metselaar is er klaar voor, de specie en materiaal is nu wat er nog nodig is.

Wat zoeken wij?

In dit bericht van RT Dutch kun je een beknopte samenvating lezen van wat wij gaan doen. Dat is slechts een kleine greep uit een breed spectrum van diensten en informatie die wij gaan aanbieden. Wij gaan nog niet alles verklappen, daar zul je ons voor moeten gaan volgen, maar verrassend en vernieuwend zal het absoluut zijn. Maar eerst zal ons bereik omhoog moeten omdat er nog veel nodig is om de stichting als een onverwoestbare bunker neer te kunnen zetten, en daar hebben we jouw hulp hard bij nodig. 

Natuurlijk is er één middel wat helaas altijd nodig is om iets te kunnen bereiken in het systeem waarin we moeten meedraaien, zolang mensen dit systeem in stand houden zijn we dus afhankelijk van dit middel, en dat is natuurlijk geld. Via deze link kun je een donatie doen, eenmalig of maandelijks, waardoor je direct meehelpt aan de op de opbouw. Hou ook onze facebookpagina   in de gaten.

Naast geld kunnen mensen ook materiaal doneren, en natuurlijk ook diensten. In de ideale wereld zouden mensen elkaar helpen zonder dat daar een middel tussen moet zitten wat een fictieve waarde vertegenwoordigd in plaats van echte waarde. De verhoudingen tussen waarde uitgedrukt in geld en de echte waarde van de dienst die je een ander levert zijn compleet zoek. Dat zie je in de dagelijkse omgeving steeds weer terug. Waarom verdient iemand die een huis bouwt minder als degene die een beetje de manager speelt. En waarom verdienen mensen die voor een ander zorgen net genoeg om hun hoofd boven water te kunnen houden terwijl de mensen die een ander alleen maar zoveel mogelijk geld afhandig proberen te maken bulken van het geld. Allemaal vragen waar je eindeloos over na kan denken, maar je pas gaat begrijpen als je jouw kundigheid of talent direct in kan zetten voor een ander en de ander dat andersom voor jou kan doen. Hierover later meer. 

Ons netwerk is enorm aan het groeien, maar wat ons betreft kan dat nog een versnellinkje hoger. Als jij iemand bent die z’n talenten en kwaliteiten in wil zetten voor een ander buiten de gebaande paden zonder perse afhankelijk te zijn van het systeem  stuur dan een email naar info@bureaubackup.nl met je gegevens en wat je te bieden hebt. In de komende tijd zullen we dan contact met je opnemen om het een en ander te bespreken. Hierover ook later meer. 

Heb jij apparatuur liggen die je weg wilt doen, of niet meer gebruikt? Dan kun je ook contact met ons opnemen via de email of de Whatsapp knop op de facebookpagina. We zoeken nog materiaal waarmee podcasts gemaakt kunnen worden, ook op locatie. Denk aan een camera, microfoons, hard en software om video’s mee te kunnen editten, enzovoorts. Inmiddels is er wat ruimte om er een vergoeding voor te kunnen geven. We hoeven niet alles nieuw te hebben, ook met het oog op bewust omgaan met de wereld waarop we leven. 

Kun je niets missen, dan kun je nog steeds helpen. Bekendheid is het belangrijkste ingrediënt om een groot publiek te bereiken. Je kunt ons enorm helpen door onze berichten te delen en ons te taggen in berichten op social media. Ook kun je mensen in je omgeving die hulp nodig hebben vragen deze pagina te liken en te delen, maar vooral ook goed in de gaten te houden. Wat mensen in hopeloze situaties direct kan helpen, is een beetje licht aan het eind van de tunnel. En in veel gevallen kunnen wij dat licht zijn. 

Help jij mee? Wij zijn nu al enorm dankbaar voor alle back-up die wij krijgen van mensen vanuit hun hart. In barre tijden focussen wij ons liever op een goede uitkomst dan op obstakels. Het allerbelangrijkste is dat mensen weer weerbaar worden en gaan inzien dat ze veel meer kunnen dan dat ze denken. De juiste hulp is waar het vaak aan ontbreekt. De kracht in jezelf weer ontdekken kan wonderen verrichten, iemand die je de juiste weg wijst is wat daarvoor nodig is.  Help ons om anderen te helpen, en steun ons. Dank je wel. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *