Chantage is hot

Chantage is hot

Dit is het enige wat beleidsmakers en handlangers nog kunnen: chanteren.

Een extreme maatregel implementeren bovenop alle andere onzinnige maatregelen. Dan de eerdere maatregelen ietwat terugdraaien en dat vervolgens “versoepelingen” noemen. Vervolgens stoïcijns blijven claimen dat alleen wanneer mensen luisteren die extreme maatregel weg kan. Daarnaast ook blijven hameren op het niet bewezen idee dat degenen die niet luisteren een gevaar zouden zijn voor degenen die wel luisteren.

Dit is een korte samenvatting van deze voortdurend herhalende mindfuck waar ze je in houden.

We hebben geen maatregelen nodig, we hebben nooit maatregelen nodig gehad. Het enige wat men nodig had was advies over hoe je jezelf het beste kan beschermen tegen ziektes, en dat is goed voor jezelf zorgen. Daarnaast had er vol ingezet moeten worden op een veel beter salaris voor zorgmedewerkers, zodat het beroep veel aantrekkelijker en eerlijk wordt. De enige logische actie die je kan uithalen.

Omdat dit allemaal niet gebeurt is kun je er met zekerheid vanuit gaan dat er een heel ander spel gespeeld wordt, met andere plannen, en daar hoef je geen labels aan te hangen. Dat heet simpelweg je verstand gebruiken in plaats het laten gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *