Collectief Groeps-narcisme

Collectief Groeps-narcisme

Narcisten en psychopaten zijn niet hetzelfde. Elke psychopaat is namelijk narcistisch. Maar niet elke narcist is een psychopaat. Het grote verschil is dat psychopaten als psychopaat zijn geboren. Een narcist daarentegen is narcist geworden. Zowel de psychopaat als de narcist leggen de schuld bij het slachtoffer. 

Met de term narcisme doelde Freud op gedrag dat zich kenmerkte door een obsessie voor zichzelf. Mensen die alleen maar oog hebben voor de eigen behoeftes en totaal niet voor die van anderen. Ze kunnen echter wel heel goed doen alsof, maar wel vooral als zij daar zelf beter van worden. 

Waarom vertel ik dit, vraag je vast af. Nou, we hebben te maken met een gevaarlijk fenomeen. Er heerst een collectieve psychische aandoening die zeer besmettelijk is wat ik groeps-narcisme noem. Het zijn geen psychopaten, want die kennen geen angst, en de meeste mensen zijn ook niet geboren als het soort mens wat ze geworden zijn door de “Corona crisis”. Echter wat er al een tijdje aan de hand is, is dat veel mensen de realiteit kwijt zijn geraakt en daardoor extreme vormen manipulatie gaan gebruiken (dat wordt aangeleerd) om de schuld ergens neer te leggen waar die niet hoort. 

Als een verkrachter z’n slachtoffer verkracht kan het zijn dat de verkrachter de schuld neerlegt bij het slachtoffer. Dat heet ‘victim blaming’. De verkrachter denkt zichzelf zo vrij te kunnen pleiten omdat het slachtoffer de schuld krijgt van ZIJN daad. Het slachtoffer zou “té schaars gekleed kunnen zijn geweest” of “te uitdagend  kunnen hebben gedaan” en dus is het “het slachtoffer haar eigen schuld”, zo pleiten zij. Je hebt werkelijk mensen die het min of meer eens zijn met deze zieke vorm van de zaken omdraaien en hun argument is dan ‘had ze maar wat meer moeten aantrekken dan was het niet gebeurt’. Deze mensen gaan compleet voorbij aan de realiteit waar ieder normaal denkend mens zou zeggen: al loopt iemand naakt rond, je blijft met de poten af van andermans lichaam als je geen toestemming hebt. 

De coronamaatregelen worden ook genomen door de verkrachter. Dat is de overheid. Het excuus wat een overheid denkt te hebben is: “beschermen van bepaalde groepen mensen”.  Echter, door die valse bescherming vallen er op gigantisch veel andere manieren veel meer slachtoffers, alleen daar is geen aandacht voor. Terwijl iedereen verkracht wordt zijn er veel mensen die daar niets van voelen. Die hebben wat GHB en pillen gehad (propaganda) en ondergaan alles gewoon  omdat ze het toch niet door hebben en netjes iedere maand hun geld gewoon krijgen zonder problemen. Deze mensen zijn niet helemaal bij en die kun je alles wijsmaken. Deze mensen zijn veranderd in een ander soort mens met een mentale aandoening, namelijk narcisme. 

De egoïst die een ander egoïst noemt. De eigenlijke  dader die het slachtoffer probeert te laten denken dat die de dader is. Een collectieve persoonlijkheidsstoornis die aangeleerd wordt door de juiste training van de hoofddader via de media, waar een dagelijkse training in het gebruik manipulatieve technieken zoals gaslighting wordt gegeven. 

Ik zal het nog één keer duidelijk uitleggen. 

De maatregelen zijn niet genomen door de tegenstanders van de maatregelen maar door de overheid. Het doet er nu niet toe hoe of waarom, de overheid heeft ze genomen. De overheid is hoofddader. De voorstanders van de maatregelen zijn net zo erg als de hoofddader omdat zij hun wil (zij willen de maatregelen) via de overheid afdwingen bij iedereen, met het geweld van de overheid. Zij zijn dus verantwoordelijk voor ALLES wat deze maatregelen direct en indirect teweegbrengen. Tot zover lijkt het mij dit zelfs voor de simpele geesten heel duidelijk. 

De tegenstanders willen van de maatregelen af. De tegenstanders hebben zich ondanks hun tegenstand toch redelijkerwijs gehouden aan de opgelegde maatregelen en uiteindelijk blijkt dat dat geen enkele zin heeft gehad. We gaan het ziekte seizoen weer in en zoveel is er niet veranderd aan de maatregelen, toch worden er veel mensen ziek en dat is IEDER jaar hetzelfde. Dat is normaal, alleen nu noemen we het anders. De tegenstanders hebben door dat het allemaal geen enkele zin heeft en dat het dus ook niet uitmaakt hoe lang we ons allemaal nog aan absurde maatregelen houden omdat het simpelweg niets oplevert. Je kan dus nooit claimen dat er nu meer mensen ziek worden omdat mensen niet luisteren, je kan alleen maar vaststellen dat ondanks dat de meeste mensen luisteren er toch mensen ziek worden. Omdat het het seizoen weer is! 

Alle voorstanders zijn dus schuldig aan alle schade die geleden wordt dankzij de maatregelen, simpelweg omdat dat logica is. Ben je voor,  dan zijn de consequenties dankzij jou. Ben je tegen, dan wil je juist die consequenties voorkomen. Hoe moeilijk is dat te begrijpen? Niet luisteren heeft niet geleid tot ‘nieuwe besmettingen’, (correctie: positieve testen) de meeste mensen hebben simpelweg gewoon geluisterd en ons leven is niet meer normaal geworden sinds de invoering van al deze bullshit. Je narcistische manipulatieve argument houdt dus geen enkele stand in de realiteit. 

Jij als voorstander moet je ervan bewust gaan worden dat je een geestesziekte ontwikkeld hebt. Een aangeleerde stoornis die moet verhullen dat je eigenlijk zelf de grootste egoïst bent omdat de enige reden van jouw pseudosociale houding je EIGEN angst is. Jij bent geen voorstander omdat je een ander wilt beschermen, jij bent een voorstander omdat je jezelf wilt beschermen en maakt handig gebruik van het valse argument dat je een ander beschermt. Er zijn namelijk miljoenen mensen die nu steeds dieper in de problemen komen dankzij jou. Niet dankzij een tegenstander, dankzij een voorstander, een voorstander die geweld ondersteund wat de overheid inzet om ons allemaal te dwingen te luisteren. 

Het wordt hoog tijd dat jullie voorstanders je gaan realiseren dat jullie degenen zijn de die doden op hun geweten hebben. De eerste zelfmoorden dankzij de maatregelen zijn geweest, nog vele zullen volgen. Steeds meer mensen raken in de put, en je hebt ook geen flauw idee hoe het is als je geen geld meer hebt en iedere dag moet opstaan met het idee dat je weer moet overleven terwijl alle zekerheden om je heen instorten. Ook heb je geen flauw idee van het feit dat veel mensen in de risicogroepen jouw pseudo bescherming helemaal niet willen, deze mensen willen gewoon leven. GEWOON LEVEN. Er zijn er al heel wat in eenzaamheid gestorven. Dankzij jou, egoïstische voorstander. Narcist in ontwikkeling. Angsthaas. 

Soms zou je willen dat hersenen hetzelfde mechanisme zouden hebben als de maag: dat je gewaarschuwd wordt als deze leeg is. Want 2020 is het jaar van de grootste brainwash operatie in de geschiedenis, waarin alles andersom werd, en iedereen het zomaar aannam. 

Voorstanders, mijn middelvingers zijn voor jullie, en ik sta achter mijn woorden en zal mij nooit terug trekken. Jullie zijn egoïstische manipulatieve narcistische hufters. 

2 gedachten over “Collectief Groeps-narcisme

  1. Voor het kantelpunt moet je zelf zorgen: je bevindingen delen met mensen, geen mondkapje dragen en zelfs niet (voor de zekerheid) meenemen. Eventuele boetes kun je aanvechten; platformen genoeg, die dat voor een geringe vergoeding voor je willen doen, want advocaten en juristen doorzien de afbraak van de rechtsstaat ook. Verbind je met mensen in de omgeving en steun elkaar. Bedenk dat de ‘lockdown’ ook bedoeld is om de informatie-uitwisseling onder mensen tot een minimum te beperken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *