De arts als uitvoerder van overheidsbeleid: in gesprek met Elke F. de Klerk

De arts als uitvoerder van overheidsbeleid: in gesprek met Elke F. de Klerk

Er zijn al sinds het begin van de coronacrisis aanhoudende geruchten dat de statistieken niet betrouwbaar zijn en dat artsen, al dan niet direct, worden aangestuurd om het gevaar van het virus groter te laten lijken dan het in werkelijkheid is. Sven sprak met Elke Françoise de Klerk, tot voor kort huisarts in België en werkzaam in de ouderenzorg in afwachting van certificering in Nederland, over wat zij tijdens haar werkzaamheden ondervindt van sturing vanuit de overheid door beleidsmaatregelen en opgelegde protocollen.

Zij betoogt dat patiënten niet gediend zijn met het beleid en er in veel gevallen zelfs onder te lijden hebben. Zelf wordt zij echter beperkt in de uitoefening van haar vak door alle regels en voorschriften waarvan de wetenschappelijke onderbouwing ook niet altijd even solide blijkt, wat haar ertoe heeft bewogen haar verhaal te komen doen in de hoop daarmee meer vakgenoten over de streep te trekken om hetzelfde te doen.

Links:
The road to COVID-19 testing: The role of a Canadian biotech pioneer
Probleme des PCR-Tests SARS-CoV-2
Het vaccin, een utopie: Pierre Capel en Ramon Bril

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen op https://eenoorlogreedsverloren.nl/steunhetverzet/

Ook te vinden op LBRYSoundCloud en Spotify.

Bron; een oorlog reeds verloren

2 gedachten over “De arts als uitvoerder van overheidsbeleid: in gesprek met Elke F. de Klerk

  1. Sven,
    Je moet echt de naam van jouw website veranderen. “Een oorlog reeds verloren” suggereert te veel dat je de moed hebt opgegeven, de handoek in de ring hebt gegooid. Dat past absoluut niet bij de boodschap die je probeert uit te dragen. Suggestie: “We gaan voor een betere, vredige toekomst”.

  2. Bij onderstaande belangrijke boodschap van Dr.Carrie Madej, Dr. Carrie Madej ‘Human 2.0’ Een wake-up call voor de wereld
    die vooraf een kristallen mens dansje laat zien, zodat haar boodschap aan de mensheid NIET weer verwijderd word. Dus schuif desnoods door en beluister tot het einde, waar haar emotie en ongerustheid haar bijna laat huilen.

    https://www.bitchute.com/video/LFvWQuBTYnle/?fbclid=IwAR0j5764iQA1foF1KyYcszcfet30v-qLCSCbVGv-z2yHsEYQ_4P6iQ9aqeM

    https://www.brighteon.com/dd756d8d-e3b6-4f0b-8e85-4f29679f6156

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *