De brainwashmachine

De brainwashmachine

Terwijl de zuidelijke Europese lidstaten weer steeds totalitairder worden in hun aanpak van de ‘coronacrisis’ lijken ook in onze regionen de mensen steeds verder de weg kwijt te raken. Van “intelligente lockdown” naar intelligentie lockdown in enkele maanden. Je leest het namelijk steeds terug in de reacties: “doe gewoon even 4 weken complete lockdown en alles wordt weer normaal”… Yeah right… Waarom dit niet waar is zal ik uitleggen, het is een mindfuck. 

In een ander artikel schreef ik over de rol van de media . De media is de spin in het web, het belangrijkste programma in de brainwashmachine. Of het nou om korte wasjes, lange wasjes, extra hete wasjes of juist hele koude wasjes gaat, elk wasje heeft wasmiddel nodig en elk wasje volgt een programma. De media is het programma, het onderwerp het wasmiddel. Het wasmiddel ‘korte complete lockdown’ is al bij een flink aantal wasjes toegevoegd de afgelopen tijd. Het resultaat is een stralende was, want steeds zie je deze reacties weer terug van mensen. Zelfs bij mensen die hun twijfels hebben bij het hele verhaal. Dat is logisch, want veel van deze mensen zijn keihard geraakt door de maatregelen, daardoor gaan twijfelen, en zien geen toekomst meer. Als de laatste strohalm, een korte complete lockdown, zicht heeft op een einde aan hun lijden dan is het logisch dat mensen zich daaraan vast gaan klampen. 

Als je de ‘routekaart corona maatregelen’ bekijkt, staan daar de vier niveaus op, waakzaam – zorgelijk – ernstig – zeer ernstig. ‘Normaal’ staat daar niet tussen. Niveau ‘normaal’ bestaat dus niet meer. Dat betekent als er ‘geen beperkingen’ zijn dat we wél nog steeds met ‘basisregels’ zitten. Dat betekent dat de anderhalvemeter afstand nonsense zal blijven, dat betekent dat hoogstwaarschijnlijk de niet werkende mondkapjes zullen blijven en dat betekent tegelijkertijd ook dat de angstsfeer zal blijven. Er is geen normaal meer. 

Een lockdown van 4 weken kun je oplossing zien, maar dan zie je het probleem dus niet. Het probleem is niet het virus, het probleem is de excessieve aandacht voor het virus. Nu mag je mij van álles noemen, van aso tot ontkenner, maar ik trap niet emo-terreur. De harde feiten is dat er een IFR (infection mortality rate) is van ergens rond de 0,1%. Stel je dat even voor. Dit cijfer verandert nog wel eens, maar je kan er met zekerheid vanuit gaan het ligt onder de 1%. 99% moet daarvoor ook bloeden. Minder dan 1% van de mensen die het ‘virus’ krijgen overlijdt. Het effect van de maatregelen is 100%.  Nu weten we dit allemaal wel, en we weten ook allemaal wel dat ‘elk leven telt’. We weten alleen niet meer dat voordat deze poppenkast opgezet werd dat men er geen flauwe fluit om gaf hoeveel mensen er door griepvirussen stierven de afgelopen eeuwen. 

Deze onnodige angst is anno 2020 onder het bewustzijn gebracht, en het is niet alleen de samenleving die in lockdown is gegaan, maar bij heel veel individuen is het brein in lockdown gegaan. Als jij werkelijk denkt dat 4 weken keihard alles dichtgooien de oplossing is voor dit gecreëerde probleem, dan ben je al zover gebrainwashed dat je niet eens meer door hebt dat daarna alles niet normaal zal zijn. Je accepteert volledige tirannie om een light versie van tirannie daarna te omarmen. Dat is hetzelfde als de zak snoep van een kind afpakken, en dan beloven dat het kind die zak snoep terugkrijgt als die 4 weken geen snoep eet, en daarna onder controle weer wat snoepjes kan krijgen afhankelijk van hoe goed er dan geluisterd wordt. De hele zak krijg je niet meer terug. Het kind zal gehoorzamen want het is óf niets, óf iets. 

Er is maar één oplossing voor het probleem van het Corona virus. Die oplossing is de meest menselijke en natuurlijke manier die er is. Die oplossing is kappen met al die onzin, kappen met deze tirannie toelaten, kappen met abnormaal doen, en per direct weer terug naar een volledig normale menselijke en écht sociale samenleving. En als je dan ziek bent, dan blijf je thuis. Zoals dat altijd is geweest. 

En ja, er zullen doden vallen, en ja zullen veel mensen ziek worden, en ja zullen ook mensen langdurig last blijven houden van de gevolgen van het ziek zijn, alleen heet dit een natuurlijk proces. Dit is hoe het leven is. Dit is hoe het altijd zal zijn. Het beste wapen ligt in eigen hand: leef, en wees verantwoordelijk voor jezelf en je eigen gezondheid. Mensen die risico lopen zullen zelf keuzes moeten maken in wat ze wel en niet kunnen doen. Zoals het altijd geweest is. Dát is normaal. Dát is onderaan de streep écht sociaal. Het leven is niet eerlijk, maar menselijk ingrijpen maakt het op deze manier nog veel minder eerlijk. 

Mijn advies is: doe voorlopig alleen nog de handwas. Want programma’s programmeren je. Je hebt maar klein beetje wasmiddel nodig, diegene met de minste toevoegingen. En laat vooral de wasverzachter staan. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *