De geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars, in het heden

De geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars, in het heden

Wat voor steeds meer mensen duidelijk wordt, is dat het de bedoeling is dat mensen tegen elkaar opgezet worden. Omdat dit proces niet tegen te houden is kun je dat maar beter accepteren en jezelf voortdurend blijven knijpen om te kijken of je nog wel oplet. Jezelf verliezen in oeverloze discussies kan ten koste gaan van het reeds herwonnen vermogen je verstand weer te gebruiken. In de zoektocht naar argumenten om ‘niet af te gaan’ sluipt de misleiding er al snel weer in. Het is niet voor niets een informatie oorlog en degenen die het script schrijven dreigen wederom de overwinnaars van morgen te worden. 

Adolf hitler kwam niet aan de macht omdat hij zo’n leuke vent was. Hij speelde in op de behoeften van de gewone mens van die tijd. In de financiële crisis in de jaren 30 had Duitsland het zwaar en Hitler deed beloftes waar iedereen op zat te wachten, en begon ze waar te maken. Hij verbeterde de wegen, de landbouw en het leger. Dat was voor veel mensen een teken dat Duitsland weer sterk zou worden. Daarom kreeg hij het vertrouwen, en de rest is zoals we weten: geschiedenis. 

In onze geschiedenisboeken staat geschreven dat Hitler zelfmoord pleegde op 30 april 1945. Echter zijn er verschillende bewijzen gevonden dat Hitler net als vele andere Nazi’s nog jarenlang in Argentinië heeft gewoond. De geschiedenisboeken zijn geschreven door de overwinnaars, en de overwinnaars dat zijn niet wij het volk, maar ‘de machten achter de macht’. De machten die ook de controle hebben over de geldstromen in de wereld, de financiële maffia. Het is hen niet te doen om het geld, maar om de macht die dat geld oplevert. 

Waarom is dit nou belangrijk om te snappen… 

In iedere tijd van crisis worden er mensen naar voren geschoven die direct of indirect ‘de machten achter de macht’ ten dienste kunnen zijn. Zo wordt voorkomen dat volkeren stuurloos worden, en zo houden ‘ze’ de grip erop. Je kunt nooit weten of degene die nu ogenschijnlijk in jouw belang lijkt te handelen dat ook daadwerkelijk doet. Het is simpelweg onmogelijk. Haal het eens wat dichterbij, hoe vaak komt het wel niet voor dat je meemaakt dat een geliefde, een vriend  of een familielid altijd in jouw belang leek te handelen tot je erachter kwam dat dat helemaal niet het geval was? 

“De geschiedenis is een cyclisch gedicht dat door de Tijd geschreven wordt op de geheugens der mensen”. -Percy Bysshe Shelley-

Ik kwam een quote tegen die me aan het denken zette. Geschiedenis is een cyclisch gedicht, een verhaal wat steeds terugkeert met dezelfde structuur alleen met andere content. Zij die dat begrijpen maken daar gebruik van, zij die zich verliezen in de content zijn degenen die gebruikt worden. Het is niet voor niets dat ik steeds mensen waarschuw voor het achterna lopen van ogenschijnlijke ‘helden in barre tijden’. Op dit moment zijn er daar meerdere van en daar hoef ik geen namen voor te noemen. Op elk niveau spelen ze hun rol, en lang niet altijd hebben zij door dat ze slechts een tool zijn van iets groters. Daarom begin ik het woord ‘controlled opposition’ een beetje vervelend te vinden. 

In het veelgenoemde boek 1984 van George Orwell is Goldestein de leider van “The Brotherhood”. In het verhaal van de roman wordt Goldstein verondersteld de held te zijn wiens revolutionaire schrijfsels de ‘ontwaakte’ geesten binnen het systeem inspireert om op te staan ​​en het corrupte systeem waarin ze tot slaaf zijn gemaakt te ontmantelen.  Maar naarmate de roman vordert, onthult Orwell ons al snel dat de heroïsche ‘Goldstein’ niets meer is dan fictie, een personage dat door de dominante cultuur (de macht achter de macht)  is gecreëerd om andersdenkenden naar de openbaarheid te lokken, zodat ze kunnen worden geïdentificeerd en geneutraliseerd.  Orwell gebruikt “Goldstein” om een ​​levendig beeld te schetsen van gecontroleerde oppositie.

Het woord wordt tegenwoordig voortdurend te pas en te onpas  gebruikt om ook de indirecte nuttige idioten te bestempelen als een ‘gecontroleerde macht’, terwijl ze dat niet zijn. Er is een groot verschil tussen ‘nuttige idioten’ en gecontroleerde oppositie. Nuttig idioten weten niet dat ze per ongeluk de ‘macht achter de macht’ helpen om de juiste koers te blijven varen, gecontroleerde pionnen weten dat wél. Nuttige idioten zitten hiërarchisch op de lagere niveaus, gecontroleerde oppositie in de hogere niveaus. Het woord verliest steeds meer z’n waarde omdat iedereen maar denkt dat wanneer iemand een bepaald ‘masonisch handgebaar’ maakt dat deze dan ook vast wel betaald wordt door de vijand. Dit is simpelweg niet zo. 

Het is niet voor niets dat de markt inspeelt op symboliek en handgebaren, ook dat wordt gestuurd door dezelfde machten. Je ziet het tegenwoordig overal om zo de symboliek die ‘de machten achter de macht’ wel degelijk gebruiken naar elkaar toe een ‘normaal iets’ te maken waardoor het niet meer zo zeer opvalt als men die gebaren of symboliek met een werkelijke betekenis inzet. Daarnaast zijn er ook veel spirituele en religieuze stromingen die de gebaren als ‘mudra’s’ gebruiken. Wat doet een Mudra? Mudra’s laten je op een bepaalde kwaliteit of energiestroom focussen en bewust worden. Praktisch gezien hebben we op bepaalde plaatsen in het spirituele (energie)lichaam energieafsluitingen, energievernauwingen of Seals. Het gevolg is dat we ons niet energiek, niet levendig en niet (spiritueel) vrij voelen. Door een bepaalde Mudra toe te passen kunnen we een opening, een doorbraak laten ontstaan.

Het veelgebruikte vinger op de duim symbool wat wij maken om te zeggen dat iets perfect is, staat in andere kringen  voor het satanische getal 666. De duivelshoorns die we vanuit de rockwereld kennen waarbij je je wijsvinger en pink alleen omhoog steek is een satanisch masonisch symbool voor bepaalde genootschappen maar dus ook een symbool voor rebellie. De ‘gewone mens’ kent dit als een rebels teken. Wanneer iemand dit gebruikt is het dus lastig te zeggen in welke context die het gebruikt. Je hoeft niet veel te doen tegenwoordig voor een beetje aandacht, als je maar genoeg volgers hebt. Dus het is ook niet zo dat het per definitie zo is dat iedereen die aandacht krijgt gecontroleerd wordt van bovenaf. 

Ik wil nog wel even benadrukken dat we de handgebaren en symboliek nu niet gaan bagatelliseren als flauwekul. In elite kringen is dit wel degelijk een eeuwenoude manier om met elkaar te kunnen communiceren. Ingewijden weten exact wanneer hen iets duidelijk gemaakt wordt door een ‘genootschapsgenoot’. De hiërarchische structuren en bijbehorende symboliek en betekenissen daarvan zijn voor hen klinkklaar. 

Om een lang verhaal niet nog langer te maken… 

Wie mij volgt ziet mij steeds weer waarschuwen voor het achterna lopen van populaire meningen of figuren. Het eerste wat je moet leren is echt te stoppen met zoeken naar een ‘leidersfiguur’ om al je vertrouwen in te stoppen. Dat is waar het mis gaat. Dat is de reden dat we nooit leren van geschiedenis. We stoppen hoop en vertrouwen in iemand waarvan je nooit, ik herhaal met hoofdletters NOOIT de ware intenties kan weten. De tiran komt altijd als beschermer, iedereen die een relatie met een narcistische of psychopatische partner heeft gehad weet dat. De bühne is de bühne. Achter de schermen is de realiteit. 

Neem alle informatie in je op, wie het je ook geeft. Bekijk die informatie van uit een 360 graden blik, en niet vanuit wat je graag wilt horen. Onbewust zoeken we namelijk allemaal naar feiten die bevestigen waar we in geloven. Ditzelfde mechanisme wordt misbruikt door mensen die snappen hoe dit werkt en zorgt ervoor dat manipulatie voortdurend op de loer ligt. Op de hogere niveaus zoals politiek en bedrijfsleven kun je er per definitie vanuit gaan dat daar altijd belangen spelen waarvan jij niet op de hoogte bent. De grootste charlatans zitten daar. In de ‘influence scene’ zullen een handjevol mensen misschien ergens een extra centje krijgen om iets te promoten, maar die gasten zijn té onbelangrijk om echt op de hoogte te zijn. Het is te makkelijk gedacht dat je zulke mensen stil kan houden met een paar centen, je kunt ze hooguit ietwat sturen met dat mechanisme. Relatief onbelangrijke nuttige idioten zijn een zwakke schakel en meestal echt niet op de hoogte.

Mijns inziens verloopt alles in de wereld zoals het moet verlopen. Chaos is nodig om de financiële sectoren te laten vallen. Ze brengen dit handig als “ontmaskering” maar het is naar mijn mening vooral de bedoeling. Mensen schreeuwen straks om een nieuw systeem. Het oude is corrupt en rot. Maar dat nieuwe systeem zal door dezelfde machten opgetuigd worden en er zal dus aan de structuur niets veranderen, alleen de content zal anders zijn. We gaan dus niet vooruit maar achteruit. Totale wereldcontrole met één digitale munt die nog steeds beheerst zal worden door een centrale macht, en sterker nog: dezelfde macht die het nu beheerst. Overheden zullen meer grip en inzicht krijgen in het privéleven van de wereldburger, want mensen denken dat een financieel systeem (bijvoorbeeld een basisinkomen) in handen van een overheid eerlijker zal zijn. Think again! 

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door het deel van de mensheid wat maar blijft hopen op ‘redders’ en ‘verlossers’ en daarmee macht blijven geven aan de charlatans die ogenschijnlijk mee lijken te helpen aan “de val van het systeem”. Pas als je voorbij het systeem van machthebbers gaat denken, dan pas ga je inzien dat de val van het systeem nu juist de bedoeling is om hun nieuwe systeem draaiende te krijgen. En dat zal zeer waarschijnlijk mondiaal communisme zijn. Natuurlijk wordt dat verpakt als ‘fris nieuw beschermend en eerlijk’ op basis van “gelijkheid”.  

De geschiedenis is al geschreven. Alles is een herhaling van zetten. Ook al heb jij de beste intenties, de mensen die jij als leider ziet hebben dat hoogstwaarschijnlijk niet. Wees je eigen leider, en haal daarmee de structuur onderuit. Content is niet meer belangrijk dan. De enige weg naar echte positieve verandering is als jij intern verandert en gaat snappen dat niemand macht over jou en jouw leven kan en mag hebben. Vanuit dat besef zullen er nieuwe structuren tot stand moeten komen, en dat gaat niet zonder slag of stoot. We zijn nu eenmaal opgevoed met het idee dat er altijd iemand boven ons staat, totaal tegen onze natuur in. Als jij nu nog denkt dat het fout is wat ik zeg, en er wel iemand boven jou kan staan die jouw leven bepaald, ben je helaas onderdeel van het probleem.

Eén gedachte over “ De geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars, in het heden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *