De Kindsoldaat Klimaattop

De Kindsoldaat Klimaattop

Kindsoldaatjes.nl


De communisten van de toekomst. Ouders wees gewaarschuwd… de grote indoctrinatie show komt eraan.

Deze doelen kunnen kinderen uit kiezen om daar een actie voor te verzinnen:

Doel 7 – betaalbare en duurzame energie
Doel 11 – duurzame steden en gemeenschappen
Doel 12 – verantwoorde consumptie en productie
Doel 13 – klimaatactie
Doel 14 – leven in het water
Doel 15 – leven op het land
Doel 17 – partnerschap om doelstellingen te bereiken

Elk doel zal natuurlijk wat nader worden toegelicht door een der volwassen soldaten van de klimazi’s. Belangenbehartigers van het bedrijfsleven gesteund door de overheid die de kassa in de toekomst al horen rinkelen zullen die arme kinderen dermate sturend toespreken en subliminaal misleiden om hen klaar te stomen voor een toekomst in klimaatslavernij. De ultieme halfzachte jaknikkende deugmens kweken daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen natuurlijk.

Een bult reclame en dergelijke wordt over die kleine koppies uitgestrooid om hen voor de rest van hun leven gevoelsmatig te binden aan specifieke organisaties en bedrijven want die presenteren zich immers als de grote redders, en je redders keer je de rug niet toe, daar twijfel je niet aan.

De communist van de toekomst wordt hier klaargestoomd. De grote winnaars: Overheid en Multinationale Ondernemingen. Einddoel: een totalitaire superstaat met een heersende rijke klasse en het klootjesvolk wat zich via Social credits omhoog kan werken als die goed luistert, en anders gedoemd is tot levenslange slavernij.

Het is al aan de hand, de enigen die de rem er nog op kunnen om hun kinderen niet in deze hel terecht te laten komen zijn: ouders.

Leer je kind wat vrijheid is, en laat het niet brainwashen tot mini-communistje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *