De overheid is volksvijand nummer 1

De overheid is volksvijand nummer 1

Op 21-02-2020 vloog er vliegtuigje boven Den-Haag met de tekst ‘de overheid is volksvijand nr1’ …

De vraag die de media vooral bezig hield was: gaat dit te ver?

De vraag die mij bezig houd: waarom doen niet meer mensen zulke dingen?

Iedereen zit nu te wachten op een “reddingsplan” van de overheid terwijl het dezelfde overheid is die je in die problemen bracht. Uiteraard onder het mom ‘het doel heiligt de middelen’. Maar dat zullen we nog af moeten wachten.

Als ik dit zeg hebben de mensen die het minst te vrezen hebben de grootste mond. In loondienst is er nu weinig aan de hand, je salaris wordt wel doorbetaald, maar dat betekent op termijn eigenijk helemaal niets. De voorspelling is een enorme economische hel, en dat komt niet door het virus, dat zat er al aan te komen. De vraag is dan ook vooral: heb jij over een jaar nog wel werk, of bestaat het bedrijf waarvoor je werkte dan niet meer…

Ik blijf herhalen dat je de financiële gevolgen die IEDEREEN gaat meemaken niet aan het virus of de lockdown te danken hebt, die heb je te danken aan de financiële sector, en de overheid heeft daar een faciliterende rol in gehad, die heeft niet ingegrepen waar dat wel moest.

En nu komt er een reddingsplan… een reddingsplan wat gepresenteerd wordt als reddingsplan voor jou, voor de ondernemers en andere gedupeerden. Maar dat is helemaal niet zo, dat reddingsplan gaat iets anders redden, het financieel systeem ‘de grote jongens’ die gaan ze redden met jou als onderpand. En jij maar denken dat jij gered wordt, terwijl dat slechts uitstel van executie is maar dat wordt je niet verteld. Dat is logisch, want als jij nu al weet dat jij voor de shit van een criminele sector gaat opdraaien dan accepteer jij dat reddingsplan niet en wordt er niemand gered. Dan gaan de klappen straks vallen op de plek waar ze horen te vallen en dat is niet de bedoeling.

Hoe dan ook ben je de lul. Maar om dat te snappen moet je verder kijken dan een persconferentie. Om dat te snappen had je je allang in het financieel systeem moeten verdiepen. Om dat te snappen had je je tv uit moeten zetten. Je krijgt daar niet het juiste verhaal, dat blijkt keer op keer weer en je trapt er gewoon weer in.

Voorlopig komt onze Minister President ons over een paar minuten op tv weer vertellen wat hij vindt dat jij moet weten en niet wat je nou eigenijk ECHT moet weten. Die man sleept je er wel doorheen, echt. Hij is een meester in misleiden. Je zult het opnieuw allemaal geloven want wat moet je anders geloven? Hij zal toch vast niet liegen? Hij zal je helpen… beloofd…

Ondertussen blijf ik herhalen: de overheid is volksvijand nummer 1…
wat jij nu ook denkt te vinden daarvan, over een tijdje zeg jij dat ook… beloofd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *