De overheid kweekt criminaliteit zelf

De overheid kweekt criminaliteit zelf

Op 8 februari 2019 schreef ik op Facebook een verhaal wat een jaar later alleen nog maar meer bevestigd wordt. Overheden wereldwijd hebben de oorlog tegen drugs allang verloren, en de enige oplossing om meer geweld te voorkomen is dan ook: volledig vrijgeven. Het zal niet betekenen dat meer mensen drugs zullen gaan gebruiken, en je kunt juíst veel sneller ingrijpen als iets niet stiekem hoeft. Dat de oorlog toch steeds harder gevoerd wordt gaat dan ook juíst ten koste van onze veiligheid, en dat is niet de schuld van de ‘gemaakte crimineel’ maar van wetten die ervoor zorgen dat de belangen zo groot worden dat mensen bereid zijn fataal geweld te gebruiken om zichzelf en hun handel te beschermen tegen concurrenten en om uit handen te blijven van de politie. De aanleiding voor het schrijven was een zoveelste artikel over het oprollen van een hennepkwekerij.

RTL-Nieuws

8 februari 2019

Als cannabis (een plantje dus) niet verboden zou zijn, zou de politie z’n tijd beter kunnen besteden omdat dit feitelijk geen misdaad (met slachtoffers) is maar wél voorrang krijgt. Sterker nog, de overheid creëert slachtoffers met het criminaliseren van cannabis door de gevolgen daarvan.

Een misdaad is een mis-daad, aldus het breken van een mens-gemaakte wet. Veruit de meeste ‘misdaden’  in Nederland hebben niets met slachtoffers te maken maar puur met het overtreden van regelgeving. In Nederland is er dusdanig veel regelgeving dat het dus bijna onmogelijk wordt om geen misdadiger te zijn aangezien alles volledig dichtgereguleerd is. 

Vanuit de basis van ons bestaan is het al bijzonder merkwaardig dat we nog steeds volgens de oude principes leven dat we heersers nodig hebben om te kunnen functioneren in een samenleving. 

Juist doordat mensen verdrinken in regelgeving en voortdurend bestraft kunnen worden voor allerlei zaken die er eigenlijk niet echt toe doen creëer je vanzelf een samenleving waarin mensen noodgrepen uithalen en crimineel  gedrag vertonen omdat er volgens het concept ‘overheid’ maar 1 weg is in dit aardse leven en dat is geld verdienen door arbeid te verrichten volgens strakke regelgeving waarin zij bepalen hoeveel je daarvan af moet dragen en door de markt steeds over te nemen tevens bepalen wat je voor producten en diensten moet betalen 

Of je het eens bent met dit concept wordt nooit gevraagd, het is niet eens een keuze, zodra je op de wereld wordt geworpen ben je automatisch slaaf van een oud systeem van machtshiërarchie waar je je hebt te houden aan de regels van “je meerdere” omdat zij weten wat goed is voor ons allemaal. Tenminste, dat is waar we blindelings vanuit gaan. De realiteit is echter geheel anders en tegenwoordig is dat zelfs overduidelijk zichtbaar: het systeem is falende zoals het aan de oppervlakte ontworpen lijkt maar werkt juist  zoals het bedoeld is. 

Om terug te komen op cannabis… er zijn nog steeds te veel mensen die cannabis zien als een soort “drugs” die gevaarlijk zou kunnen zijn en dus door een overheid aan banden gelegd moet worden. Waar deze kolder vandaan komt is niet helemaal duidelijk behalve dat er een duidelijke link is met de medicijnindustrie die koste wat kost dat label ‘drugs’ op het plantje wil houden om te voorkomen dat hun synthetisch geproduceerde chemicaliën in pil/poeder/vloeistof vorm voor een groot deel door huishoudens worden vervangen voor een plant. 

Het menselijk lichaam maakt zelf stoffen aan die heel erg overeen komen met cannabisachtige stoffen. Zo erg zelfs, dat het lichaam cannabis als lichaamseigen herkent. Deze stoffen zijn endocannabinoïden genoemd. Dit wordt het endocannabinoïde systeem genoemd. Hier je daar alles over lezen. 

Wanneer je dus logisch durft na te denken zal er vanzelf een belletje moeten gaan rinkelen dat er iets in de redenering dat cannabis drugs zou zijn en dus strafbaar zou moeten zijn NIET klopt. Sterker nog, er klopt helemaal niets van. Wanneer we gaan kijken naar bijvoorbeeld alleen al de bijwerkingen van een “simpele” pijnstiller zoals paracetamol welke door artsen als standaard voorgeschreven wordt en zonder blikken of blozen “veilig” genoemd wordt terwijl er serieuze gezondsheidsproblemen kunnen optreden welke je hier ????????  https://db.cbg-meb.nl/Bijsluiters/h26242.pdf???????? kan lezen, terwijl cannabis deze allemaal níet heeft en de cannabis wél als gevaarlijke “drugs” wordt gezien, zien we dat er iets schandaligs aan de hand is wat je dus eigenlijk gewoon kan bestempelen als: Misdaad MET slachtoffers, maar dan juist door de Overheid. 

We worden allemaal opgevoed met een bril op waar voortdurend nieuwe filters overheen gelegd worden naarmate je opgroeit. De filters worden bepaald door je omgeving en voor het grootste deel door school en overheidspropaganda welke via alle denkbare kanalen je brein ingewerkt worden. Wanneer je leert dat je die bril ophebt, en je de filters langzaam durft weg te halen, dan ga je pas zien wat er eigenlijk aan de hand is en wanneer je die bril afzet ga je de wereld pas zien zoals die is. 

Het oprollen van wietplantages krijgt veel aandacht om de valse propaganda te verspreiden dat een plantage gevaarlijk zouden zijn. Over het algemeen is dit een leugen. De elektriciteit wordt bij de meeste kweekhokken gewoon aangelegd door een ervaren elektricien, deze is ook de enige die toegang heeft tot de zegels die via het ‘zegelrecht’ aantonen dat er niet geknoeid is met de meter. 95% van de kwekers neemt dus geen risico en huurt voor een ongeveer 500 euro dus gewoon een expert in. Deze kijkt dan ook het schakelbord en de hele aanleg van electra binnen de kweekkas even na. De bangmakerij van brandgevaar en dergelijke is dus op een enkel incident na BULLSHIT. Zonnepanelen en wasdrogers zijn 1000x brandgevaarlijker. 

Echter, de overheid zit de kwekers zo dwars de laatste jaren vooral in de aanschaf van de spullen dat zij het risico van het bezuinigen op veiligheid van kweekhokken dus ZELF vergroten. Door absurde regelgeving. Hoe strenger de handhaving en hoe duurder de spullen die nodig zijn om te kweken, hoe stiekemer het moet hoe meer risico er genomen wordt! De overheid zelf zou toch moeten weten dat wanneer men bezuinigt, dat dat altijd ten koste gaat van iets…De veiligheid in de zin van ‘belangen’ gaat ook vanzelf achteruit. Hoe moeilijker het kwekers gemaakt wordt, hoe groter het risico voor hen wordt dus hoe gewelddadiger zij zullen optreden zichzelf en hun handel te beschermen. 

Wanneer je je bril afzet ga je de wereld zien zoals die is… als wiet niet illegaal of gereguleerd zou zijn maar gewoon volledig vrij van regels en wetten dan lossen we in dit land tientallen zo niet honderden vliegen in 1 klap op… dan gaan mensen niet meer allerlei toeren uithalen om te kweken, dan mag iedereen dat zelf doen zonder risico’s. Daarnaast haal  je echte criminaliteit onderuit want zaken die legaal zijn verliezen de aandacht van profiteurs omdat het geen cent meer oplevert. De overheid is de enige misdaad organisatie die voortdurend problemen creëert die er zonder overheid niet geweest waren, en dat zie je in alles terug. 

Zet die bril af. Stem niet en laat dit systeem vallen door te stoppen met gehoorzamen… kies voor jezelf en je medemens, voor een betere toekomst zonder de almaar groeiende berg verstikkende wet en regelgeving en ga lokaal aan de slag met elkaar. Er bestaat zoiets als eigen verantwoordelijkheid.  Ik hoorde toevallig gister een kindsoldaat van de klimaatmars zeggen: wij kunnen zelf niet veranderen, de overheid moet ons dwingen met regels… ik stond met mijn oren te klapperen… als dat de instelling van de jeugd van nu is, dan zijn zij vanzelf al verloren en dát is dan ONZE schuld, dat wij zo in slaap gesukkeld zijn… en dát is een vele malen grotere bedreiging voor de mensheid dan het klimaat. 

Zet die bril af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *