De ‘pandemie’ psyop voor totalitaire controle (met Karel van Wolferen) | Compendium Pandemonium #2

De ‘pandemie’ psyop voor totalitaire controle (met Karel van Wolferen) | Compendium Pandemonium #2

Toevoeging bij onderstaande video… Ook wij moeten eraan geloven: onze laatste video, waarin Karel van Wolferen de wereldwijde pandemie heeft geduid als psyop voor totalitaire controle, is van YouTube verwijderd.

De ironie ontgaat ons niet.

Tijd om het Bitchute-account te gaan gebruiken…In het tweede deel van het Compendium Pandemonium spreekt Sven met Karel van Wolferen, journalist met decennia aan internationale ervaring onder de riem en voormalig hoogleraar aan de UvA, over de geopolitieke machinaties achter de coronacrisis; de dwarsverbanden tussen de maatregelen en ontwikkelingen wereldwijd en waar deze op aan lijken te sturen.

Van Wolferen volgt de achterliggende processen en hun actoren al geruime tijd op de voet en maakt zich ernstige zorgen over de berichtgeving in de reguliere media. Zelfcensuur tiert welig, alternatieve narratieven worden verzwegen en men houdt de bevolking gepreoccupeerd met zaken als Black Lives Matter, de beeldenstorm die zij veroorzaakt en het herkauwen van de gebruikelijke overheidspropaganda die vooral moet doen bewegen tot passiviteit en gehoorzaamheid. Critici en hun initiatieven worden genegeerd, belachelijk gemaakt en uiteindelijk simpelweg verboden, of het nu gaat om de alternatieve behandelmethode van huisarts Rob Elens of de demonstratie van Willem Engel en zijn Viruswaanzin. Alles lijkt erop gericht te zijn om te verhinderen dat mensen zich écht verenigen tegen de macht en de werkelijke misstanden die schuilgaan achter de sluier.

Van Wolferen waarschuwt dat de tijd dringt. Wanneer men de punten verbindt wordt duidelijk dat de wereldwijde pandemie-psyop tot de culminatie leidt van een vooropgezet plan voor totalitaire controle en financiële oppermacht, met lijnen door de farmaceutische industrie, big tech, de bancaire sector en enkele van de rijkste en machtigste mensen op aarde.

Links:
Playlist Karel van Wolferen bij Café Weltschmerz
German Official Leaks Report Denouncing Corona as ‘A Global False Alarm’
The Mind-blowing History at Fort Detrick
Bill & Melinda Gates Foundation – AWARDED GRANTS
Who Is Bill Gates Full Documentary, 2020
Joe Rogan Experience #1494 – Bret Weinstein
CRISPR-technologie
De tovenaarsleerling (ballade)

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen op https://eenoorlogreedsverloren.nl/steunhetverzet/

Ook te beluisteren op SoundCloud en Spotify.

Bron: een oorlog reeds verloren

Eén gedachte over “ De ‘pandemie’ psyop voor totalitaire controle (met Karel van Wolferen) | Compendium Pandemonium #2

  1. De loge van de Johns Hopkins Universiteit heeft vanaf het begin de “pandemie” gepromoot met het woord infodemie.
    Virus bestaat niet, het is een fantasie van Louis Pasteur.
    De wereldwijde loges hebben het geloof aan een virus van Pasteur overgenomen.
    Lees dr. Stefan Lanka daarover: een virus kan niet bestaan, het is een fictie. Wanneer dringt dit door bij Karel van Wolferen? De loge weet dat het virus niet bestaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *