De ‘Pauzeknop’

De ‘Pauzeknop’

Na de zoveelste slecht geacteerde afpersconferentie, die ik toch maar even tandenknarsend teruggekeken heb, kon ik wederom maar één ding doen. Hoofdschuddend mijn hand tegen mijn voorhoofd slaan en zo een tijdje blijven zitten. Je moet toch wel een oetlul met hoofdletter “O” zijn wil je die poppenkast nog serieus nemen.  Operatie ‘leuterkoek verkopen’ steeg naar een nieuw niveau vandaag met: “De Pauzeknop”. 

De Pauzeknop is de nieuwe functie op de afstandsbediening van de machthebbers, waarmee ze voortdurend kunnen dreigen om ‘versoepelingen’ uit te stellen. De slim gecreëerde modellen die ze gebruiken om steeds te bepalen of er extra maatregelen nodig zijn of juist niet, zijn in feite niets anders dan toekomstvoorspellingen. Op een speciale plek op de tafel van het OMT en handlangers, staat een grote glazen bol. Aan de hand van die glazen bol doen ze voorspellingen, en aan de hand van die voorspellingen creëren ze het beleid. Natuurlijk wordt dat kracht bij gezet door extra te benadrukken hoe vol de ziekenhuizen wel niet zouden liggen, waar voor het gemak maar niet gezegd wordt dat dat elk jaar een terugkerend probleem is. En ook  blijft men op alle mogelijke manieren mensen pushen om maar te gaan testen. Dit kan dan weer door slim gecreëerde sociale druk en indirecte dwang. Ze hebben het van A tot Z fantastisch voor elkaar gebokst deze vicieuze cirkel van massahypnose.

Uiteindelijk zijn al die symbolische termen die ze steeds verzinnen er natuurlijk niet voor niets. Psychologie is en blijft de bepalende factor in deze hele ‘crisis’. De mensen achter deze wereldwijde psychologische oorlog hebben dan ook alle kennis in huis om de meest vernuftige manipulatie en mindfuck methodes over de hele wereld in te kunnen zetten. Dankzij de technologische infrastructuur natuurlijk. Er wordt een programma afgedraaid, en de overheden hebben de afstandsbediening. Het grootste deel van de wereld is volledig geprogrammeerd, met de focus volop een virus. Angst speelt daarin de grootste rol. De afstandsbediening had al een ‘stop’ en een ‘play’ knop. Daar komt dus nu een pauzeknop bij. Als de toekomstvoorspellingen te negatief zijn, dan drukken ze op pauze. Zo kunnen ze steeds weer inschatten of ze al genoeg kapot gemaakt hebben, of dat er nog een wat langere pauze moet komen. Daar is die pauzeknop voor.

Het blijft natuurlijk allemaal zinloos om nog over te gaan bakkeleien. Mensen hadden allang in grote getale die regering moeten dood negeren. Gewoon laten lullen en de focus op positiviteit en een gezond leven. Sport, gezonde voeding en voldoende rust. Daar had de focus 100% op gericht moeten worden, door ons zelf. En ondertussen hadden we die poppenkast in Den- Haag ook daadwerkelijk moeten gaan zien als poppenkast. Dan had Rutte nog zo lang kunnen lullen over pauzeknoppen gebruikmakend van allerlei oorlogsretoriek. maar dan was het geleuter in de ruimte geweest. Nu hecht iedereen daar nog steeds waarde aan, en accepteren mensen dus weer in grote getale dat ze vrijwillig op afstand bestuurd worden. Volledig onder controle van corrupte leugenachtige criminelen. 

Kijk, bij mij werkt zo’n afstandsbediening helemaal niet. Ik ben net zo’n ouderwetse televisie. Je moet er echt naartoe lopen wil je er iets aan veranderen. En als je er een klap op geeft doe ik nog steeds niet wat je wil. Gelukkig zie ik steeds meer oude televisies om me heen, dus dat doet me goed. Het verschil tussen een flatscreen en een ouderwetse beeldbuis is dat als je er wat aan wil veranderen, of er mee wil gaan gooien, je voor die ouderwetse beeldbuis heel wat meer moeite moet doen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *