De remedie

De remedie


Wij zijn allemaal mensen.  Niemand van ons is immuun. Een mens kan de waarheid niet “onzien”. Hij kan niet gewillig terugkeren naar de duisternis of blind worden zodra hij de gave van ‘het zien’ heeft, net zo min als hij ongeboren kan zijn.

Wij zijn de enige soort die in staat is tot zelfreflectie.  De enige soort met het gif van zelftwijfel geschreven in onze genetische code.  Ongeacht onze gaves bouwen we, kopen we en consumeren we.  We wikkelen ons in de illusie van materieel succes.  We besodemieteren en bedriegen terwijl we ons een weg banen naar het hoogtepunt van wat we als prestatie definiëren;  superioriteit ten opzichte van andere mensen.

Maar er is een ziekte in ons.  Stijgend als de gal die die bittere smaak achter in onze keel achterlaat.  We doen ons best om het bestaan ​​ervan te ontkennen en handelen in leugens en afleiding.  

Tot op een dag het lichaam rebelleert tegen de geest en het uitschreeuwt … Ik ben geen goed mens…  Alleen als we weten wat ons scheelt, kunnen we hopen de remedie te vinden.

Zowel de oorzaak als de remedie zitten in ons…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *