De verhandeling van de volksgezondheid: in gesprek met Romy Quint

De verhandeling van de volksgezondheid: in gesprek met Romy Quint

Al sinds het begin van de coronacrisis is er volgens de regering, bij monde van minister Hugo de Jonge, geen andere mogelijkheid om het virus te verslaan dan met een vaccin. Hamerend op de dreiging van een tweede golf van uitbraken en met een spoedwet in het verschiet waarvan de eerste versie een ernstige infractie van de grondrechten behelsde blijft de minister volhouden dat men pas veilig is wanneer de bevolking massaal gevaccineerd wordt.

Alternatieven qua behandeling en medicatie lijken ondergeschikt of zelf überhaupt niet serieus genomen te worden en de minister heeft namens Nederland en de ‘vaccinalliantie’ met Duitsland, Frankrijk en Italië al een overeenkomst getekend met farmaceut AstraZenica over de levering van honderden miljoenen vaccins.

Wanneer het op vaccinatie aankomt worden kritische geluiden onherroepelijk in de hoek van de antivaxxers geduwd; aan de wetenschap mag niet getwijfeld worden, voor nuance is geen ruimte en de mentale gesteldheid van de persoon in kwestie wordt direct in twijfel getrokken. Kan men niet vóór vaccinaties zijn, maar daar eigen voorwaarden bij stellen? Moet men er maar van uitgaan dat de farmaceutische industrie, goed voor een omzet van 1,3 triljoen dollar in 2019, het belang van de bevolking laat prevaleren boven het verdienmodel van ziekte waarmee zij haar rijkdom vergaart?

Romy Quint dook in de historie van beoogd vaccinleverancier AstraZenica en ontdekte dat het bedrijf geen beste staat van dienst heeft op dit gebied. Haar Facebookbericht met een lange uiteenzetting van de misstanden ging viraal en bereikte ook Sven, die haar uitnodigde voor een toelichting en een gesprek over integriteit, moederschap en de vrijheid tot zelfbeschikking.

Links:
Romy’s originele onderzoek
Annual revenue of top 10 big pharma companies
Court: US Government Broke The Law On Vaccine Safety For 30 Years
Violation Tracker: AstraZenica
Del Bigtree of Highwire interviews Prof Christopher Exley, following the 2018 11th Autoimmunity Congress held in Lisbon, Portugal.
There has NEVER been a double-blind placebo-controlled study of vaccinated vs unvaccinated (Dr Bernadine Healy)
‘Fabrikant wist van bijwerkingen vaccin Mexicaanse griep’
Verklaring voor narcolepsie na griepvaccinatie

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen op https://eenoorlogreedsverloren.nl/steunhetverzet/

Ook te vinden op LBRYSoundCloud en Spotify.

Bron: Een oorlog reeds verloren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *