De wiet “bijsluiter”

De wiet “bijsluiter”

Fijn he? Al dat geblèr van mensen over het “legaliseren” van een plant.  

Wat naïef toch weer dat mensen daadwerkelijk denken dat we wat gaan opschieten met het reguleren van de wietteelt. 

Zullen we anders eerst eens kijken wat legaliseren en reguleren precies betekent met de definitie van de woorden op te zoeken:

Legaliseren: Legaliseren is letterlijk het ‘wettelijk maken’. Wettelijk is ‘dat wat door een overheid is vastgelegd’.  Regels dus. 

Reguleren: Overgankelijk aan oplegging van regels of besturing onderwerpen, en het uitoefenen van toezicht op het uitvoeren hiervan.  Regels dus. 

Hoe mooi beide woorden dus ook klinken, deze uit te spreken in welke kwestie dan ook is hetzelfde als iemand vragen je een paar handboeien om te doen omdat je armen anders teveel langs je lichaam zwiepen. Het is het meest domste wat je kan doen, vragen aan de meester of hij iets wil regelen wat helemaal niet geregeld hoeft te worden. 

Met beide handen een stukje vrijheid   geheel zonder verder na te denken weggeven aan de heersende klasse die nooit maar dan ook nooit in jouw belang of voordeel zullen werken als ze er zelf niet eerst heel veel beter van worden, en zelfs dan is het voordeel voor jou nog maar pietepeuterig klein. 

Wat is er nu aan de hand. De Staat gaat in verschillende gemeentes een proef doen om telers “legaal” wiet te laten telen, onder strenge voorwaarden en met strenge regels. Voorlopig mogen kwekers nog “zelf bepalen” hoe hoog het gehalte aan THC en CBD is, wat eigenijk al heel gek is want volgens mij bepaald de plant dat, maar dat terzijde. Ook dat zal “gereguleerd gaan worden” want de “staatswiet” die er nu al is is niks meer of minder dan genetisch gemanipuleerde rotzooi wat niet meer natuurlijk te noemen is. 

De “legale wiet” komt dan terecht in coffeeshops nadat het getest is, in een laboratorium en dan komt er op het zakje te staan hoeveel er van welke stof inzit. Vervolgens krijg je er geheel natuurlijk een “bijsluiter” bij, waar bijwerkingen op komen te staan, die er niet zijn, en hoe je het moet gebruiken, wat we allemaal allang weten. 

Het gaat hier om de kunst van misleiding door zogenaamde voordelen te overbelichten en de schaduwzijde niet te tonen. Want het is eigenlijk niet de teelt die “gereguleerd” gaat worden, het is de consument die gereguleerd gaat worden. Het volgende is namelijk het geval, coffeeshops moeten het zogenaamde “overgebruik” in de gaten houden alleen hoe gaan zij dat doen? 

Je kunt er vanuit gaan dat door de “regulering” coffeeshop eigenaren in de nekklem worden om alles maar dan ook alles van begin tot eind vast te leggen. Van elk topje wat er binnenkomt tot aan elk topje wat weer naar buiten gaat, en met welke consument. Als coffeeshops het “overgebruik” niet in kaart kunnen brengen, gaan ze daar toe gedwongen worden. Je kunt er dus vanuit gaan dat binnen afzienbare tijd je met een pasje rondloopt waar op geregistreerd wordt wat, waar en hoeveel jij koopt. 

Op élk vlak in deze samenleving komt hetzelfde principe terug: vrijheid wordt ingeleverd voor schijnveiligheid wat eigenlijk gewoon ‘controle’ betekent.  Vooralsnog is er op de hele wereld, in de geschiedenis van de mensheid nog NOOIT iemand dood gegaan door het gebruik van cannabis. Om het even heel helder te krijgen: vermoeidheid is nog “gevaarlijker” dan het gebruik van cannabis. 

Een ander regelrecht bullshit argument is dat reguleren “criminaliteit” tegen zou houden. Even tussen neus en lippen door: mainstream worden wij geacht het telen van planten die mensen kunnen helpen met hun gezondheid als een criminele daad te zien. 

Wietkwekers worden juist dankzij overheidsbeleid gedwongen  op een “illegale” manier stiekem planten te kweken en zullen de stroom wel moéten stelen omdat als ze het eerlijk willen doen en de stroom gewoon betalen er al binnen afzienbare tijd een seintje van de stroomleverancier naar de politie zal gaan, omdat energiebedrijven gedwongen worden melding te maken van uitzonderlijk hoog  stroomgebruik, dus als je eerlijk wilt zijn wordt je sowieso gepakt. 

 Zie je nu hoe de overheid er juist voor zorgt dat mensen stiekem allerlei gekkigheid uit moeten halen om iets te doen wat helemaal niet slecht, gevaarlijk of crimineel is omdat tuincentra door het hele land precies exact hetzelfde doen: planten kweken. Kun je hieruit nu opmaken dat het juist de overheid is die criminaliteit in de hand werkt juist door wetgeving en regulering? Ja, want als je werkelijk na gaat denken zul je het inzien. 

Alleen al het simpele feit dat er een heersende klasse bestaat die zich het recht toeëigent een stukje natuur door moeder aarde gegeven tot “illegaal” te verklaren terwijl er miljoenen praktijk bewijzen zijn van mensen die er ontzettend veel baat bij hebben, waardoor hun kwaliteit van leven omhoog gaat. Van ADHDers tot mensen met kanker, van pijnstilling tot aan nachtrust de mogelijkheden zijn eindeloos en boven alles het allerbelangrijkste: er zijn GEEN nadelige bijwerkingen. 

De overheid blijft mensen indoctrineren met de leugen dat cannabis een “niet ongevaarlijke drug”  is, omdat er mensen zijn die er eventueel verslaaf aan raken. Dit is natuurlijk buitengewoon misleidende leuterkoek. Miljoenen mensen zijn verslaafd aan extreem slecht fastfood, wat op langere termijn sowieso ernstige gezondheidsklachten geeft, en toch wordt fastfood geen “drugs” genoemd. Als iemand verslaafd is aan drop, wie is er dan de schuld daarvan, de drop of het mens? Er zijn zelfs mensen die verslaafd zijn aan zeep eten… ja inderdaad…zeep eten. Maakt dat van zeep iets gevaarlijks? Maakt dat van zeep drugs? Moeten we zeep gaan reguleren? 

Natuurlijk niet, en daarom introduceer ik maar een nieuw spreekwoord: waar je mee opgroeit wordt je mee besmet. We groeien op met de indoctrinatie dat die groene superplant met al die geneeskrachtige potentie iets “gevaarlijks” is. Het wordt in de media voortdurend subliminaal gelinkt aan zware criminaliteit, gevaar, ernstige delicten en ga zo maar door. Niet zo gek dat de meeste Nederlanders een totaal verkeerd beeld hebben van wat cannabis werkelijk is en de andere kant van het verhaal, de enige echte juiste kant, niet eens willen horen. 

Dat mensen de dialectiek niet door hebben die de overheid altijd hanteert en de contradicties die daaruit volgen ook niet eruit weten te pikken zegt heel veel over het bewustzijn van de mensheid. Mensen kunnen niet meer buiten het illegaal/legaal kader denken omdat ze volledig vastzitten in een religie die Staatisme heet en daardoor de overheid als hun God zien en de wetboeken als de bijbel. 

Als je het namelijk heel simpel maakt, en dat mag je ook gewoon doen, waarom ga je dan niet eens eerlijk kijken naar wat moreel is en niet moreel, of wat echt goed is en echt fout is, in plaats van of iets legaal of illegaal is. Er is namelijk één fundamentele regel die je voor jezelf ten alle tijden voorop moet zetten, en dat is niet de wet, maar of iets GOED of FOUT is. 

Legaal wil zeggen: dat wat de overheid bepaald wat goed is. Dat betekent dus niet dat dat ook daadwerkelijk goed of moreel is. Meestal is het dat namelijk gewoon simpelweg niet. 

Illegaal wil zeggen: dat wat de overheid bepaald wat slecht is: dat  betekent dus niet dat dat ook daadwerkelijk slecht of immoreel is. Meestal is het dat namelijk gewoon simpelweg niet. 

Wanneer we het over de cannabisplant hebben en over regels, begeven we ons op een terrein wat in een land met bewuste mensen nooit zal gebeuren. Een stukje puur natuur wat aan regels gebonden wordt terwijl miljoenen mensen hier op ontelbaar veel verschillende manieren baat bij kunnen hebben qua gezondheid en het volledig gratis beschikbaar wordt gesteld door de natuur. De natuur, het universum waar wij allemaal uit voortkomen. 

De cannabisplant is hetzelfde als wat jij bent: een wonder van de natuur. Iets wat er mag zijn. Iets wat er is met een reden omdat de natuur niets ‘zomaar’ doet, alles heeft een reden. Net zoals dat er over een mens niet geheerst hoort te worden, hoort er ook niet over een plant geheerst te worden. 

De enige oplossing waarmee je in één klap ALLE en dan ook werkelijk A L L E  zogenaamde “problemen” oplost is: VRIJ-GEVEN. Het is natuurlijk als je er over nadenkt al te gek voor woorden dat we van een heersende klasse toestemming moeten krijgen om een plant te gebruiken maar goed, dat zullen veel mensen nog niet inzien hoe dom dit eigenlijk klinkt, maar als je dan iets voor jezelf, de mensheid én de plant wil doen…zeg nooit meer ‘reguleren’ of ‘legaliseren’ … het is een val en hetzelfde als het graven van je eigen graf. 

Onthoudt altijd dat regels er niet zijn om het jou makkelijk te maken, en gezien het feit dat het totalitarisme steeds meer een feit aan worden is… en controle dwang op elke burger prioriteit nummer één is geworden… waarom denk je dan in godsnaam dat diezelfde mensen die jou dit aandoen, je willen helpen met een beleid rondom een plant, terwijl de snelste makkelijkste en goedkoopste weg is: Vrijgeven… zodat iedereen geheel gratis zichzelf van wiet kan voorzien, het dus voor iedereen bereikbaar wordt, en de “criminaliteit” en andere “problemen” in één klap als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen… 

Overheid… je moet er maar in geloven. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *