“Doorbraak”

“Doorbraak”

“Doorbraak” artikel onder dit bericht

Tegenover duizenden onderzoeken die stellen dat mondkapjes niet werken, en zeker niet op de manier zoals 99% van de mensen het mondkapjes gebruikt, hebben ze nu met man en macht geprobeerd toch enig ‘bewijs’ te zoeken dat mondkapjes ergens wél zouden helpen.

Iedereen weet inmiddels dat de verplichting zo’n ding te dragen gestoeld is op gebakken lucht en enkel psychologisch werkt. Toch doen de meeste mensen het wel. De ‘wetenschap’ doet vervolgens z’n uiterste best toch enig bewijs erbij te zoeken dat het wel kan werken. Dat noemen ze dan ‘een doorbraak’. Hoe ziek is dat.

Een doorbraak, wanneer ieder mens voortaan in sociale gelegenheden volkomen expressieloos rondloopt, en al die tijd dat ze het ding dragen een merkbaar zuurstof tekort oplopen. Of je daar nou aan gewend hem raken of niet, het is wel degelijk zo. Maar ze noemen dit dus ‘een doorbraak’ als ze staan te juichen dat mensen voortaan maar beter als een mondkapje kunnen dragen. Hoe bizar is dit.

Ook de uitdrukking “eindelijk bewijs” is merkwaardig. Hoezo ‘eindelijk’? We wisten inderdaad dat het tegendeel duizenden keren bewezen is, maar nu er één onderzoek vóór pleit spreken ze van ‘eindelijk’. Dat klinkt eerder alsof ze daar gigantisch veel moeite voor moeten hebben doen, zo’n onderzoek te vinden. Het is dan ook niet een ‘eindelijk’ als in: het werkt daadwerkelijk. Maar een ‘eindelijk’ als in: we hebben kruimeltje waarmee we een ongezonde ver gaande idiotie maatregel een ietsiepietsie kunnen legitimeren.

Dus nee mensen, het mondkapje kom je niet zomaar vanaf. Je had het ook nooit moeten omarmen en accepteren. Want nu gaan ze er alles aan doen om deze idiote maatregel te houden.

Zet dat ding gewoon af!

Bron: AD https://www.ad.nl/wetenschap/eindelijk-bewijs-dat-mondkapjes-echt-werken-stellen-wetenschappers~ab64224f/?fbclid=IwAR0pS-GN_GXUX5iE1kYDvzoXWIIbFxeVYaylkU55Bm7450xioFwiee_oBNw

Eén gedachte over “ “Doorbraak”

 1. Beste….u stelt en ik citeer: “Zet dat ding gewoon af!”…….

  Einde citaat!!

  Ik heb er nooit een op gehad echter ik heb altijd “geluk” gehad………tot voor kort….toen er een zeer ijverige wijkagent een half uur op me heeft staan wachten tot ik klaar was met mijn boodschappen bij de supermarkt……..met als gevolg een boete van 95 + 9 euro voor het NIET DRAGEN van zo’n kloteding…..

  Ik heb inmiddels een verweerschrift ingediend van 5 kantjes A4 echter ik denk dat de desbetreffende OvJ niet zal seponeren!

  Dat is voor mij nog niet zo’n groot probleem hoewel ik het bedrag van 104 euro dan wel eerst moet overmaken aan het CJIB alvorens ik in hoger beroep kan gaan met mijn uiteindelijke doel cassatie wat echter nooit zeker is!

  Ik vind deze 104 euro niet zo’n groot probleem echter wekelijks 104 euro ga ik wél een probleem vinden! Ze hebben letterlijk aan alles gedacht, ook middels deze boetes MOET je zo’n ding opzetten anders kost het telkens 104 euro…..wie kan dat betalen…..!!!???

  Het zijn ratten en ik zal ze een kadootje gaan geven maar dat kost tijd, en tijd is er in feite niet meer!

  Mijn leven gaat steeds meer aan diggelen en ik denk dat ik juridisch redelijk goed onderlegd ben echter……heeft het nog zin….? I don’t know!!!!

  Gladiator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *