Een crises in de wetenschap, lockdown is een schande. |Willem Engel en Ramon Bril|

Een crises in de wetenschap, lockdown is een schande. |Willem Engel en Ramon Bril|


De maatregelen die door onze overheid zijn genomen, zouden op wetenschap gebaseerd zijn. Het zou noodzakelijk zijn om ons allen op te sluiten. Waarom anders zo’n heftige inbreuk op onze (grond)rechten? Echter, als we dieper kijken zien we een spel van belangen en zwakten binnen de wetenschap, waardoor fout na fout gemaakt wordt. Dat zagen we al toen Maurice de Hond liet zien dat de W.H.O. en het RIVM met hun voorspellingen er naast zaten. De aannames die zijn gemaakt blijken volledig verkeerd en gevaarlijk. Nu is er veel meer bekend, en toch blijven we lang in deze lockdown. De schade aan onze maatschappij hoopt enorm op. Willem Engel (Analytical Bioscientist) doet een boek open nadat hij zelf de diepte van de wetenschap is in gedoken. Bijna alles stinkt.

Willem Engel en Jeroen Pols zijn een kort geding begonnen tegen de staat der Nederlanden waarin ze het opheffen van alle maatregelen eisen. viruswaanzin.nl

Bron: Café Weltschmerz

8 gedachten over “Een crises in de wetenschap, lockdown is een schande. |Willem Engel en Ramon Bril|

 1. Prima betoog!
  Kennelijk is de Power Point presentatie beschikbaar voor geïnteresseerden?

  Hoe kan ik die ergens vandaan downloaden?

 2. Dit is wat ik van begin af aan al dacht maar ik ben maar simpele huismoeder en heb geen hoog geschoolde opleiding maar m’n onderbuik gevoel was toen al niet goeden nu blijkt wel dat het zo is ik hoop uit de grond van m’n hart dat jullie het voor mekaar krijgen om alles op te heffen zodat onze ouderen kinderen en kleinkinderen een normale toekomst hebben in normale vrijheid ik dank jullie hier voor dat er toch nog iemand opstaat om voor het volk te vechten zal jullie zeke blijven volgen

  1. Ieder mens is evenveel waard. Een opleiding zegt niets. Juist de mensen die hoger opgeleid zijn zitten vaker vast in een intellectuele gevangenis, waardoor ze minder snel twijfelen aan autoriteit. Ze staan ook vaak het verst van de werkelijkheid in een samenleving af.

 3. Ik heb je horen spreken. Ik wist het maar twijfels. Ga gewoon boodschappen doen en lap de regels aan mijn laars. Ik dank jullie uit de grond van mijn hart dat jullie dit voor ons wilt doen. Hoop dat het niet te laat is. Eindelijk zit ik aan mijn pensioen, niet dat het veel is maar eindelijk vrij na meer dan 40 jaar gewerkt te hebben. En nu dit.

 4. Oké, ik wil jullie helpen, maar waarmee (n.a.v. de uitzending van 8 juni). Ik ben niet wetenschappelijk onderbouwd, kan alleen mensen wijzen op “het andere geluid” . En misschien met een geldelijke bijdrage voor jullie kosten?? Zeg het maar.

 5. Ik heb op YouTube een filmpje waar Rutten spreekt op bijeenkomst DAVOS maar heb het nooit gezien bij media.maakt veel duidelijk wat er zich achter de schermen afspeelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *