Eigen volk bespioneren bij ‘defensie’, je moet het maar kunnen

Eigen volk bespioneren bij ‘defensie’, je moet het maar kunnen

In het NRC verscheen een artikel over de dubieuze praktijken waar defensie zich mee bezig heeft gehouden. Millitairen hebben zich maandenlang verdiept in de groepen die zijn ontstaan in de samenleving, naar aanleiding van onder andere de ‘Coronacrisis’. Wederom wordt hier duidelijk wat de ware intenties zijn achter de ‘diensten’ die jouw overheid jou opdringt. 

De yell van de politie is “waakzaam -& dienstbaar”. Toch zien we eigenlijk vooral dat de politie zich tégen de burger opstelt in plaats van vóór de burger. Je aangifte voor een misdrijf kan online en komt op een vergeten stapel, maar als mensen voor hun rechten opkomen staan ze met knuppels klaar om politici te beschermen. Daaruit kun je exact afleiden wie zij nou eigenlijk dienstbaar zijn. 

De handhaving heeft als yell “hart voor leefbaarheid, hard tegen onveiligheid”. Ook bij deze cult zien we dat het hen uiteindelijk vooral gaat om de leefbaarheid van een specifieke groep mensen, zij die de regels maken. Een handhaver is als een speelgoedtreintje op een spoor. Het enige wat het treintje kan is het spoor volgen wat gebouwd is. Links of rechts is er niets, er is maar één pad. Alles wat een handhaver doet is tégen de burger gericht. 

Defensie heeft nog de meest eerlijke yell, ‘werken bij defensie, je moet het maar kunnen’. Inderdaad, je moet het maar kunnen. Je gaat in dienst met het idee dat je in tijden van dreiging tegen jouw land klaar staat je land te verdedigen. De realiteit is echter dat je in andere landen, waar je niets te zoeken hebt, de belangen van het grote geld verdedigt. Dat noemen ze dan ‘een vredesmissie’ of iets dergelijks. En als je dat even niet hoeft, dan wordt je gebruikt om je tegen je eigen volk te keren en hun online bewegingen in kaart te brengen. Voor wie? Voor de machten die bang zijn dat het volk een keer klaar is met de leugens en misleiding van hun overheden. Omdat na jaren van afbraak in dit land nu de totalitaire aap uit de mouw begint te komen en mensen het niet meer pikken. 

Alle zogenaamde ‘diensten’ die de overheid levert worden betaald van jouw geld. Dat geld nemen ze je af onder dwang, want de belastingdienst is onderaan de streep gewoon een gewapende overvaller die jouw geld opeist. Ze hebben er alleen een mooi woord voor verzonnen. Het excuus is dat ze met dat geld “hele mooie dingen voor jou en de mensen om jou heen doen”. Echter de realiteit is dat dat geld gebruikt wordt om jou aan alle kanten te kunnen beperken naar willekeur, je te kunnen dwingen naar hun wil, je te kunnen straffen voor ongehoorzaamheid, en om de controle over je leven te kunnen nemen. Dit is wat er ECHT gebeurt. 

De structuur die ze in het westen “democratie” noemen, is het nieuwe geloof van de mensheid geworden. Waar vroeger het geloof in de kerk heilig was, is nu het geloof in de overheid op eenzelfde manier heilig. Dat is de reden dat mensen de contradicties niet zien en zich daarvoor afsluiten. De priesters van het Staatisme (het geloof in de autoriteit van de Staat) kunnen het bij de meeste mensen niet fout doen. Zij handelen mannelijk in naam van God. Die God heet ‘democratie’, en de bijbel is het wetboek. Waar ze zeggen dat het wetboek je beschermt, doet het iets heel anders: het beperkt je. Het beperkt onder andere je bewustzijn omdat je gelooft dat de geschreven woorden de waarheid zijn. Zolang je hierin gelooft kijk je niet meer naar goed en kwaad, je kijkt naar wat mag en wat niet mag. In de kerk keken ze tenminste nog naar goed en kwaad. 

Steeds weer als ik zie hoe mensen zich toch nog vastklampen aan die ‘gezagsdragers’, de zogenaamde beschermengelen in het uniform, dan denk ik bij mezelf “jij snapt het gewoon echt niet”. Je doet hetzelfde als de vrouw die mishandeld wordt door haar man, maar toch blijft geloven dat de man het beste met haar voor heeft, en daarom bij hem blijft. Mensen die orders opvolgen, zijn geen goede mensen. Een goed mens denkt na over wat die doet en moet doen. Orders opvolgen betekent: niet denken maar doen. Wie dus nog steeds blijft zeggen “er zijn ook goede ordervolgers” die snapt dus niet dat dat niet bestaat. Die gelooft in een contradictie, een leugen. 

Een goed mens denkt na en trekt een streep waar die iets moet doen wat een grens over gaat. Die grens wordt niet bepaald door een overheid, die grens wordt bepaald door objectieve moraliteit. Is het moreel om de mensen die jou zouden moeten beschermen in te zetten om onschuldige mensen te beperken of te bespioneren? Nee dat is het niet. Binnen dat geloof in die democratie zou je namelijk verwachten dat iedereen een mening mag hebben en dat de meeste stemmen gelden. Ondanks de mening van die meerderheid. Als je mensen met een andere mening echter gaat bespioneren, beperken, onderdrukken of buitensluiten, dan heet dat geen democratie. Daarom is dit ook zo’n gevaarlijk bijgeloof. Mensen geloven in iets wat niet zo is. Mensen geloven in een theorie, en zien de praktijk daardoor niet. 

Jij betaalt je eigen onderdrukking, dat is de waarheid. De mening van de meerderheid geldt niet, de opgelegde gewenste mening geldt, dat is de waarheid. Jij wordt niet beschermd, jij wordt kort gehouden, dat is de waarheid. De overheid is er niet voor jou, en dat is de waarheid. Een overheid die er voor jou is, die laat jou niet bespioneren. Niet door de politie, niet door de inlichtingendiensten en al helemaal niet door defensie. Een overheid die er voor jou is, die zorgt ervoor dat dat allemaal niet nodig is, omdat mensen waar ECHT voor gezorgd, wordt geen reden hebben om in opstand te komen. 

Zoals het gezegde luidt: waar onrecht recht wordt, is verzet een plicht. Je moet je alleen nog wel kunnen herinneren wat onrecht is. En als je vastzit in een religie, werkt dat brein nogal selectief. Het is de moeite waard eens over jezelf na te denken. 

2 gedachten over “Eigen volk bespioneren bij ‘defensie’, je moet het maar kunnen

  1. Ik realiseer me ten volste dat er helemaal niks van klopt. Ik verdiep me in de onderliggende agenda en word hier ontzettend naar van. Ik schommel tussen boos, bang en verdrietig in. Ik zie het interview met u in Weltschmerz.nl maar krijg geen antwoord op de vraag wat ik kan doen. Jullie spreken over het hebben van moed maar moed om wat? Wat kun je doen… Ik begrijp dat mensen kiezen voor een bubbel het 24-7 bezig zijn met deze materie zonder er concrete actie op in te zetten maakt je gillend gek. Mijn vraag, wat kun je doen en wat betekend moed in deze tijd?

    1. Het belangrijkste wat je zelf kunt doen is stoppen met geloven. Er is altijd een weg uit elke situatie. Uiteindelijk hebben de oost-Duitsers en Russen hun vrijheid ook teruggeclaimed.
      Moed is nodig om de waarheid te blijven spreken en jouw moreel kompas te blijven volgen. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat alles wat je nodig hebt en weten wil, al aan je voeten ligt.
      Kies je voor vrijheid en waarheid dan komt vrijheid en waarheid naar je toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *