‘Filemon en de complotten’

‘Filemon en de complotten’

Ja, ook ik heb meegedaan met het programma van witte geit tv ‘Filemon en de complotten”. Ook al wist ik op dat moment de titel van het programma nog niet, de insteek was mij bekend. Het was voor mij een leerzame ervaring, en dat is ook een van de redenen waarom ik meegedaan heb. Je kunt pas echt ergens goed over oordelen als je het zelf hebt meegemaakt, en daarom heb ik de uitnodiging geaccepteerd. Ik kan er nog niet heel veel over vertellen, dus ik zal op oppervlakte blijven in dit bericht. 

Aanstaande maandag 3 mei is de aflevering waar ik in te zien zal zijn. Deze aflevering gaat over ‘het hebben van een eigen platform’. In deze aflevering zitten nog twee door mij zeer gerespecteerde mensen. Ik ben dan ook zeer blij dat ik precies in deze aflevering zit. 

Aanstaande dinsdag 4 mei om 21.00u zal ik in de live podcast ‘De Opstap’ van Inge de Bruin, uitgebreid reageren op de aflevering van maandag. Inge heeft voor mij een uitzondering gemaakt, omdat ze normaal gesproken de uitzendingen alleen op maandag en vrijdag doet. Zij geeft mij nu de gelegenheid om de dag na de uitzending te praten over het programma en mijn ervaring. En uiteraard zullen er nog meer zaken aan bod komen. Zet deze datum dus in je agenda als dit je interessant lijkt. 

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de makers van het programma in mijn ervaring zeer transparant, meewerkend en integer zijn geweest, ik heb de aflevering al gezien. Natuurlijk kan ik alleen voor mijzelf spreken. Een goede kennis van mij is een van de bedenksters van het programma, en zij heeft mij dan ook aangedragen bij de makers van het programma. Dat is ook de enige reden dat ik overwogen heb er aan mee te doen. Ik vertrouw namelijk wel op haar intenties. Toen ze dit programma bedachten was de ‘Corona crisis’ nog niet eens begonnen. Ze hadden puur het idee om ‘andersdenkenden’ wat meer podium te geven, zodat er wat meer aandacht zou komen voor een ander geluid. Zo is dat balletje gaan rollen. 

Ik heb begrepen dat uiteindelijk de omroep het programma een naam heeft gegeven. Zowel Filemon zelf, als het productiehuis, hadden liever een minder geframede naam gebruikt. Zij hebben dan ook redelijk hun best gedaan alles zo neutraal mogelijk neer te zetten. Alhoewel de omroep dus geen invloed heeft op de inhoud, hebben ze wel invloed op de naam, de aankondiging en de sfeer die er omheen gecreëerd wordt. Hier ga ik verder op in aanstaande dinsdag 21.00u bij ‘De Opstap’. 

Kijk dus maandag naar aflevering vier van ‘Filemon en de complotten’ op NPO3 rond 21.20u, en dinsdag rond 21.00u de live uitzending via Facebook, als je meer wilt horen over mij en mijn ervaring. De live uitzending is de volgende dag terug te kijken op YouTube. Tot dan. 

Eén gedachte over “ ‘Filemon en de complotten’

  1. Ik heb je in het programma gezien. Ik zou graag meer informatie willen over het vermeende gebruik van elektromagnetische wapens waar sommige overheden mee schijnen te experimenteren, met als doel mensen te manipuleren. Weet jij hier iets over of dit waar is?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *