Geesteszieke ouders

Geesteszieke ouders

Je kijkt er naar met een gevoel wat niet helemaal te plaatsen is. Is het woede, is het wanhoop, is het frustratie of is het verbijstering. Bestaat er überhaupt een woord om het gevoel bij  deze zieke situatie te beschrijven. Ik kan mij altijd prima uitdrukken, maar in dit geval ben ik eigenlijk sprakeloos. Wat ik wel kan beschrijven is wat ik vind van ouders die hier aan meedoen.

Wat ben jij een randdebiel, dat je je zo diep heb laten hypnotiseren door een stel beroepsleugenaars dat je zelfs vrijwillig meewerkt aan de mishandeling van je eigen kinderen. Je laat vreemde mensen met lange staven in de neus wroeten van je kind, zodat je vervolgens eigenlijk nog niets weet, behalve dat er mogelijk een kans is dat je kind iets heeft waar die niet of nauwelijks last van zal hebben. Voor wie doe je dat nou eigenlijk? Voor wie werk jij mee aan het traumatiseren van je eigen kind? Voor jezelf? Ben je zelf zo’n bange idioot, die nog steeds de feiten blijft negeren dat de kans dat dit je fataal zal worden nog kleiner is dan de kans dat je de loterij wint? 

Hoe heeft het zover kunnen komen dat je willens en wetens je eigen kinderen op deze manier beschadigt. Dat je meewerkt aan iets waar je je kinderen juist voor zou moeten beschermen. Het inprenten van angst, het aanpraten van een schuldgevoel, en het verwoesten van het veiligheidsgevoel wat voor kinderen het allerbelangrijkste is. 

Hoe durf je jezelf een goede ouder te noemen, en  jezelf  nog in de spiegel aan te kijken, dat je in opdracht van zielloze politieke hufters zonder geweten, gewoon glashard al je morele grenzen aan de kant zet. Gewoon omdat zij dat zeggen. Omdat zij zeggen dat het een goede daad is, om je kind aan gevaar en angst bloot te stellen, om mensen die er al een heel leven op hebben zitten zogenaamd te beschermen. Hoe ver kun je van het padje af zijn dat je dit bij volle bewustzijn doet. 

Je moet je niet alleen doodschamen tegenover jezelf, maar vooral tegenover je kind. Je zult je hele leven moeten meedragen dat jij niets deed om hen te beschermen. Jij werkte volop mee aan de meest hysterische operatie allertijden, het grote covid-19 rookgordijn. Het rookgordijn dat opgetrokken werd om de wereld een andere richting op te duwen. Een totalitaire richting. Waardoor jouw kind wat je nu willens en wetens laat mishandelen, in de toekomst in een dystopische samenleving zal moeten zien te overleven. Zonder vrijheid, in totale controle.

Wees vooral trots op jezelf, dat je in je ambitie om zoveel mogelijk te kunnen deugen,  vergat dat je je kinderen ten alle tijden had moeten beschermen tegen dit regime. Beschermen tegen dit soort psychopaten, die er zelfs niet voor terug deinzen kinderen te gebruiken, en schade toe te brengen, om hun doelen te bereiken. Een slechtere ouder dan dit kan je niet worden. 

Eén gedachte over “ Geesteszieke ouders

  1. Dat eerie gevoel dat je erbij krijgt komt mijns inziens doordat het zo ontzettend tegennatuurlijk is. Het is niet menselijk gedrag. Bij sheeple zijn de 2 sterkste instincten gewoon uitgezet of weg.
    Namelijk: het overlevingsinstinct en het vader/moederinstinct. ( zelfbehoud en bescherming van nageslacht. Zonder deze instincten zal een soort uitsterven. )

    Ik heb geen kinderen en hoef ze ook niet ( dus loop verre van over met moedergevoelens,) maar mijn hart breekt als ik die kleine kindjes zie, op een speelplaats van een school, eenzaam en helemaal alleen, elk zittend in hun eigen getekend krijt vierkantje van 1,5 meter. Of kinderen met maskers op. Ook zo hartverscheurend..

    Ik begreep maar niet waarom ouders van de wereld niet in opstand kwamen. Totdat ik me realiseerde dat dat is omdat ze kennelijk hun sterkste en meest belangrijke instinct zijn verloren.

    ?? Ik weet t anders ook niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *