Haters sponsoren alleen maar in motivatie

Haters sponsoren alleen maar in motivatie

Afgelopen maandag werd ik geblokkeerd omdat de mensen waarvan ik de discussie won mijn reacties als ‘pesterij’ bij Facebook hadden gerapporteerd, terwijl juist zij de agressors waren die alles op de persoon speelden. Twee accounts voor een week onbruikbaar wat betekent dat ik ook niets meer met mijn pagina’s kan. Dat is allemaal tot daar aan toe, en ik heb me er maar bij neergelegd dat mensen alleen met valsspelen hun frustratie kunnen verwerken. 

Echter gisteravond kreeg ik een melding dat mijn bericht voor de nieuwe stichting als ‘spam’ aangemerkt is, en dat tot driemaal toe, omdat ik mijn twee andere accounts getagged had in dat bericht. Het gaat om dit bericht.
Gezien het feit dat dit erg toevallig is, en ik niet in toeval geloof, moeten de mensen (die zo laag zijn gezonken om een fantastisch initiatief wat heel veel mensen kan helpen in de toekomst aan te vallen) toch even goed beseffen dat je het risico loopt dat ik binnenkort even op je voordeur klop om samen eens real life te praten over je probleem. De stichting is er straks immers om mensen met problemen te helpen, ook zulke ego problemen kunnen we samen aanpakken. Deze mensen weten waarschijnlijk niet dat in omgeving Apeldoorn het mij niet heel veel moeite kost om met de Facebook-namen de adressen te achterhalen. De wereld is in dat opzicht klein…

 Laten we dus afspreken dat jullie verder gaan met je leven, want dieper dan dit kun je gewoon echt niet zinken. Het punt is namelijk dat je niet perse mij pakt, want lukken gaat het sowieso wel of het nou kort of lang duurt, je pakt de mensen die keihard hulp nodig hebben. Dat is ook het enige in dit verhaal wat mij raakt, dat mensen niet doorhebben wat ze veroorzaken met hun ego probleem, en dat door mij af te remmen  er ondertussen mensen zijn die kapot gaan omdat ze de juiste hulp niet hebben kunnen vinden of krijgen. Weet wat je veroorzaakt. 

Aangezien ik mijn eigen website heb, www.hetmeestgevaarlijkebijgeloof.nl, ben ik niet afhankelijk van Facebook en kan ik daar volledig vrij voor mijn mening uitkomen. Gelukkig maar. Je gaat het dus van mij niet winnen. Het wordt tijd om volwassen te worden. 

Eén gedachte over “ Haters sponsoren alleen maar in motivatie

 1. Beste Don, ik waardeer je website. Ik kon het zelf allemaal opgeschreven hebben. Ik woon in Canada en zie de zelfde idiotie in dit land.

  Dit wil ik delen; Cardinal Burke, hoge prelaat in Rome is ook fed-up met de great reset.

  https://youtu.be/MOCyqWsVkr0

  Mss iets om te posten.
  Keep it up. Er komt een dag dat de waarheid weer duidelijk wordt voor iedereen.
  Mvg Luc S

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *