Het dapperheidsdiploma laat alleen maar zien wat voor slappelingen de ouders zijn

Het dapperheidsdiploma laat alleen maar zien wat voor slappelingen de ouders zijn

Ja hoor, nu is het dan zover… ons kind uit groep 3 moet in ‘klassenquarantine’ omdat er een kind uit de klas ‘positief getest’ is. Kinderen die getest worden zijn met een negatieve uitslag dinsdag 13 april weer welkom en kinderen die niet getest worden kunnen maandag 19 april weer naar school. Het geldt voor zowel groep 3 als groep 4, omdat de klassen samen BUITEN spelen. Wij kregen een e-mail van de directrice met deze mededeling, en die e-mail deed mij de oren weer klapperen van verbazing. 

Ten eerste kan ik nog steeds niet geloven dat  je je als ouder  zo hebt het laten beïnvloeden door alles dat je willens en wetens meewerkt aan kindermishandeling. Deze mishandeling begon al bij onderuit schoppen van  het stukje stabiliteit in het leven van kinderen het afgelopen jaar met lockdowns, mondkapjes, overal bange mensen en angst indoctrinatie. Als je als ouder je kinderen hier niet tegen beschermd hebt maar zelfs hebt meegedaan om ze bang te maken en te dwingen de maatregelen op te volgen dan heb je je daar al schuldig gemaakt aan psychische mishandeling. Je hebt gefaald in het beschermen van je kinderen. Als je dus je kind uit groep 3 ook nog eens gaat laten testen, wetende dat dit virus geen enkel gevaar vormt voor het kind, waar ben je dan in godsnaam mee bezig? Hoe ver moet je wel niet van het padje af zijn om dit zonder gewetensbezwaren je kind aan te doen. 

Ten tweede valt mij uit de e-mail het volgende op, ik citeer:”Zojuist hebben wij bericht gekregen dat een leerling uit groep 3 positief getest is op COVID-19. De leerling was afgelopen woensdag voor het laatst op school en heeft geen klachten.” Lees dat nog eens en laat dan eerst de hersenen eens werken. Het kind heeft geen klachten, waarom laat je het in godsnaam testen dan! Daarnaast, het kind is dus blijkbaar niet (meer) ziek, en moet nu nóg langer thuis blijven. Het testen heeft er dus nu alleen voor gezorgd dat 2 volle klassen met gezonde kinderen thuis moeten blijven en hun leventje dus wederom helemaal ontregeld wordt, voor helemaal niets. Dit is niet dankzij ‘corona’, dit is dankzij volgzame slappelingen die hun ruggegraat ergens verloren zijn in de tijd. 

Het derde wat opvalt is tegelijkertijd het meest domme, ik citeer weer: Uw kind hoeft geen afstand te houden tot de mensen in uw eigen huishouden. Als uw kind geen koorts en/of benauwdheid heeft, hoeven andere huisgenoten (broertjes en zusjes) niet thuis te blijven.”

Dus even voor de duidelijkheid:  2 volle klassen met kinderen die niet ziek zijn moeten thuis blijven omdat er een kind uit die klassen een positieve (onbetrouwbare) PCR test uitslag heeft gekregen terwijl het geen klachten meer heeft. De broertjes en zusjes, die uiteraard vele malen meer contactmomenten hebben met de gezonde in quarantaine geplaatste kinderen, die mogen gewoon naar school. Wat ook logisch is natuurlijk, omdat deze kinderen niet ziek zijn. Maar aangezien er geen enkele logica in dit verhaal zit is het dus helemaal niet logisch dat broertjes en zusjes gewoon naar school mogen. Snappen mensen die dit schrijven nou zelf helemaal niet wat ze allemaal voor complete onzin uitkramen? Opgelegde onzin, voor de duidelijkheid. 

Dan als laatste krijg je nog een vingertje. Opnieuw een citaat: “Tijdens de quarantaine blijft uw kind thuis. Uw kind mag niet naar school of deelnemen aan groepsactiviteiten, zoals sporten. Uw kind mag wel in de tuin of op het balkon komen.”  Dikke middelvinger voor je is mijn antwoord. Natuurlijk is dit het protocol opgelegd vanuit de overheid waar de school je op wijst, maar dat je als school deze bullshit nog een even extra door de strot duwt is ook weer tekenend. Dit maakt de school officieel een onveilige plek voor kinderen. Een school die erachter staat dat gezonde kinderen, die sowieso al niet tot nauwelijks ziek worden hiervan, opgesloten moeten worden in huis en afgesloten van de buitenwereld omdat ze mógelijk iets hebben waar zij niet tot nauwelijks ziek van worden, is schokkend. Dat een school wat een veilige plaats moet zijn voor kinderen achter dit soort idioterie kan staan is weerzinwekkend. Afschuwelijk.

Mijn kind is niet ziek. En als ze als ziek zou zijn dan blijft ze zoals we dat altijd doen gewoon thuis. Je kent je kind en je weet wanneer het wel of niet nodig is. Mijn kind wordt nu, samen met heel veel andere kinderen, gestraft voor iets waar zij niets aan kunnen doen. Een verzinsel van de overheid die een protocol in het leven heeft geroepen, gebaseerd op magische modellen die de toekomst kunnen voorspellen, gesteund door een groot deel van de bevolking. Omdat zij niet beter weten en al een jaar in angst gehouden worden. Honderdduizenden kinderen leven in een van de meest onveilige onvoorspelbare tijden en het grootste deel van de bevolking helpt mee dit in stand te houden, door hun kinderen nog meer trauma aan te doen, door ze bloot te stellen aan nare testen. Mentaal en fysiek mishandelen.

Geheel in lijn met de massa manipulatie die al gaande is worden de kinderen dan gemanipuleerd met een “dapperheidsdiploma”. Het is alsof je je kinderen meegeeft aan een kinderlokker, zelf de snoep hebt gekocht die de kinderlokker mag gebruiken, en na afloop van de smeerpijperij je kind vertelt hoe goed die het gedaan heeft, omdat de kinderlokker nu in ieder geval tevreden is. Wat een goede daad. Wat een totaal geschifte zieke wereld zijn we in terecht gekomen. En wat een ontzettend verschrikkelijk domme ouders hebben we in dit land rondlopen. Doen alsof het allemaal wel meevalt, terwijl ze zelf hun hele jeugd alle veiligheid en stabiliteit hebben gekregen die ze maar hadden kunnen wensen. Zonder mondkapjes, zonder afstand houden, zonder sociale schaamte, zonder angst indoctrinatie, zonder inprenten van schuldgevoel,zonder manipulatie en al die zaken meer.

Jij hebt als het goed is een fantastische schoolperiode gehad in je jeugd. Dat ontneem jij je eigen kinderen. Zonder dat je je dat realiseert. Egoïst! Schaam je diep ouders die hieraan meedoen…Schaam je diep!

3 gedachten over “Het dapperheidsdiploma laat alleen maar zien wat voor slappelingen de ouders zijn

 1. Echt echt wat een klote zooi. Zo in en in triest dit.
  Ik wens jou en je gezin veel sterkte!
  En idd : slappe hap (zacht uitgedrukt) ouders die hieraan meedoen. Het systeem is gecreëerd inmiddels en daar gaan velen in mee.
  Het zou toch een goed idee zijn om als ouders te verenigen en NEE te zeggen. Kennelijk is er onvoldoende energie voor …

 2. Je hebt zeker een punt, waar ligt je prioriteit als ouder? Ik begrijp ook je frustratie.
  Maar je lijkt te suggereren dat school er hoort te zijn om een zorgeloze, mooie tijd te geven aan je kind, waarom? School is er voor de staat, niet voor je kind. Propaganda wordt zo zonder jouw toezicht ingespoten. Aanrader: het boek “Weapons of mass instruction” van John Gatto. Of het TED praatje “school kills creativity” van wijlen Ken Robinson.

 3. Ik werd gewezen op dit bericht door een Facebook vriend van mij en lees met open mond de citaten uit de mail. Dit is namelijk letterlijk wat in de mail stond die wij vorige week kregen, incl dezelfde data en. Dit moet om dezelfde school gaan. Alleen zit ons kind in groep 4… en uiteraard nog thuis deze week want getest wordt er hier zeker niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *