Het IVEK-21 virus

Het IVEK-21 virus

⚠️ waarschuwing⚠️

 In Nederland is er een nieuw zeer besmettelijk virus opgedoken wat angstaanjagend veel slachtoffers heeft gemaakt in korte tijd. Het gaat hier om het IVEK-21 virus. Het IVEK-21 virus verschilt van de meeste virussen omdat dit virus uitsluitend psychische klachten veroorzaakt. Als je het oploopt en je doet er niks aan, dan is de kans op blijvende schade enorm groot. Maar het goede nieuws is dat je met de juiste behandeling volledig kan genezen. 

IVEK-21 is een mutatie van het inmiddels uitstervende IVEK-17 virus. IVEK virussen pieken eenmaal in de 4 jaar en als het hoogtepunt van de besmettingen bereikt is dan zwakt het vrij snel weer af. Het gevaarlijke van het virus is dat niemand zomaar immuun is. Mensen die het al eens gehad hebben kunnen het gewoon weer krijgen, en net zo erg, of soms zelfs erger. 

Ook de symptomen liegen er niet om. Een van de gevaarlijkste symptomen is het optreden van acute waanideeën. Deze kunnen maandenlang aanhouden en zwakken maar heel langzaam weer af. Mensen die besmet zijn lijken ook niet meer voor rede vatbaar en kunnen ook last krijgen van permanente tunnelvisie. Daarnaast tast het virus ook het kritisch denkvermogen aan. Deze symptomen zwakken ook maar langzaam weer af, wat betekent dat het herstelproces maanden of soms meer dan een jaar kan duren. 

Het ‘Illusie Van Een Keuze’ virus is meestal niet te stoppen. Maatregelen op voorhand nemen heeft geen enkele zin. De enige manier om niet besmet te raken met dit virus is ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk kennis in het hoofd aanwezig is waardoor het bewustzijn zo breed en zo krachtig is dat er simpelweg geen enkele vernauwing kan plaatsvinden. Het virus valt namelijk het bewustzijn aan. Dat doet het door er een laagje overheen te bouwen wat stukje bij beetje steeds dikker wordt. Hoe dikker dat laagje wordt, hoe meer het bewustzijn zich zal vernauwen. De enige remedie is dan ook het afbreken van dat laagje. Maar het is echt persoonsafhankelijk hoe snel dat gaat. Bij sommige mensen is die laag zo knetterhard, dat zij helaas hun hele leven chronische klachten zullen blijven houden. Bij anderen kan deze laag vrij snel oplossen, maar dat is dus geen garantie op levenslange immuniteit. 

Wellicht heb je inmiddels de boodschap begrepen. Wat mij namelijk opvalt de laatste tijd is dat mensen die claimen het systeem te snappen, en het te zien voor wat het daadwerkelijk is, ineens toch datgene gaan doen wat nu juist alles in stand houdt: stemmen. De excuses die dan gebracht worden variëren van ‘we hebben niets te verliezen maar alles te winnen’ tot ‘ik wil toch (nog) één keer proberen om te kijken of we dit keer dan toch de macht kunnen afzetten’ tot ‘ik wil het een kans geven’ en alles daartussenin. Het spijt me dan zeer maar je kunt dan onmogelijk nog claimen dat je begrijpt hoe de wereld, het systeem, in elkaar zit. 

Mijn vraag is dan, vooral voor degenen die eerst nog luid en duidelijk verkondigden hoe nep de verkiezingen zijn en dat de machten in Den-Haag niet de echte machten zijn: wat heb je nou eigenlijk al die tijd dan echt geloofd? En heb je jezelf niet gewoon enorm voor de gek zitten houden? Of ben je iemand die graag meelult met de populaire mening, om zo populariteit te kunnen blijven behouden? Hoe ‘bewust’ ben je dan eigenlijk daadwerkelijk, of ben je gewoon goed in acteren? Stel jezelf eens serieuze vragen, en probeer er eens achter te komen hoe het nou kan dat je van vrijdenkend mens terug naar ‘inside the box denken’ bent gegaan. Eerlijk tegen jezelf zijn daar leer je heel veel van. 

De kritiek die ik meestal krijg van mensen die ik deze spiegel even voor hou, is dat er geen alternatief zou zijn. Dat alternatief is er wel. Maar het grote punt is nu juist dat je dat never en nooit gaat vinden binnen dat systeem wat gecreëerd is om mensen te onderdrukken, vrijheden af te nemen en afhankelijk te maken. Als je dus de weg naar een alternatief afsluit, zul je het nooit vinden. Dat alternatief is alleen haalbaar als mensen bereid het oude los te laten. Het alternatief is eigenlijk ook geen alternatief maar het is zoals het zou moeten zijn. Mensen die elkaar als gelijke behandelen, niemand kan namelijk boven een ander kan staan. 

Je hebt geen mensen met speciale rechten nodig die de boel wel even regelen voor je. Dat betekent niet dat je niets hoeft te regelen, het betekent precies zoals het daar staat. Het betekent een andere manier van omgaan met elkaar, en als je je dat niet kan voorstellen, dan is het misschien inderdaad beter dat je voorlopig nog een onderdrukker kiest die alles voor jou regelt. Het is alleen jammer dat je niet inziet dat er helemaal niets vóór jou geregeld wordt, maar vooral tégen jou. Dat is altijd zo geweest en zal ook altijd zo blijven.

Als je werkelijk denkt dat de enige weg naar vrijheid op dit moment afhangt van een politieke partij, dan heb je gewoon geen flauw benul van wat vrijheid eigenlijk is. Die had je namelijk al lang kunnen pakken. Al lang. Gewoon door het te doen, vrij wezen. Je niet laten beperken door wetten die niet deugen. Je niet laten tegenhouden door angst voor boetes. Je niet laten domineren door een stel clowns die werkelijk denken dat ze jou alles zomaar kunnen afpakken. Die vrijheid krijg je niet terug van een politicus, die vrijheid heb je al, alleen je DENKT nog steeds dat een politicus je dat terug moet geven. Daar zit ook precies het probleem, en daarom zul je nooit vrij zijn. Je houdt in stand wat je al had, en dat doe je helemaal zelf. 

…en de machthebbers leefden dankzij jou nog lang gelukkig. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *