Het ministerieel misdrijf tegen de horeca

Het ministerieel misdrijf tegen de horeca

Het zal de meesten niet ontgaan zijn dat het kort geding dat onlangs, namens enkele tientallen horecaondernemers, was aangespannen tegen de staat om de horeca weer te heropenen, niet tot de gewenste heropening heeft geleid.

Het volledige vonnis is inmiddels ontvangen en vooruitlopend op een uitgebreidere analyse daarvan blikt Sven nog eens terug op het kort geding. Welke implicaties heeft de uitslag voor de sector die zo’n vitale functie vervult in de samenleving, maar die ondanks de vele voorzorgsmaatregelen die zijn getroffen alsnog geslachtofferd wordt om het virus te bestrijden? En daarbij, gezien alle vraagtekens omtrent de besmettingscijfers en het testbeleid: wat wordt er nu werkelijk mee bereikt?

Links:
KORT GEDING: HORECA BLIJFT DICHT
Pompen of verzuipen: wat rest de ondernemers? | #2.32

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen op https://eenoorlogreedsverloren.nl/steunhetverzet/

Ook te vinden op LBRYSoundCloud en Spotify.

Bron: een oorlog reeds verloren

Eén gedachte over “ Het ministerieel misdrijf tegen de horeca

 1. Ik weet niet of deze beste Sven hun advocaat is geweest in deze echter het volgende en ik citeer:

  “Welke implicaties heeft de uitslag voor de sector die zo’n vitale functie vervult in de samenleving, maar die ondanks de vele voorzorgsmaatregelen die zijn getroffen alsnog geslachtofferd wordt om het virus te bestrijden?”……………………..

  Kijk beste, en hier gaat deze beste Sven, die ik al heel lang geen woord meer geloof, he le maal de fout in en ik hoop van ganser harte dat deze fout meer dan duidelijk is!~!!!!

  Zou de advocaat zich namelijk echt hebben voorbereid, en ik bedoel ook ECHT voorbereid, dan had hij geen discussie hoeven voeren met een rechter, die m.i. ook nog een laat ik zeggen behoorlijk “gekleurd” was (had namelijk ook al bij het groepje “viruswaarheid” enkele niet juiste uitspraken gedaan op totaal verkeerde basis maar dit zal zo moeten of in elk geval gewenst zijn….toch!!!???)!!!

  Ik zal in de zeer nabije toekomst een proces verbaal uitlokken en ik zal me dan voorbereiden (en wel ZONDER advocaat) op een mooie rechtszaak. Dan kunnen we met zijn allen hier in Neanderland zien wie het gelijk aan zijn zijde zal hebben!!!

  Er is geen virus dat covid-19 heet. Er wordt AANGENOMEN dat er een virus genaamd covid-19 is maar dit is wetenschappelijk NOOIT aangetoond en ook niet bewezen.

  Nederland moet helaas op zijn kop en ik ben bang dat nog steeds NIEMAND hier begrijpt wat er aan de hand is!!!

  En voor de goede orde…..iemand die praat over het of een virus met welke interessante naam dan ook….laat mij en na mij de rechter even zien wie dit volgens de 4 postulaten van Robert Koch heeft aangetoond…..dat is namelijk de ENIGE WETENSCHAPPELIJKE manier en anders niets!

  En bij deze want dat verdienen ze,de advocaat welke het op zijn geweten heeft dat hij deze zaak niet heeft gewonnen mag voor mij ook op het schuldigen lijstje van de Topadvocaat Reiner Fuellmich worden bijgeschreven om na de zogenaamde “sammelklage” te mogen meebetalen aan de enorme en i mijn ogen totaalschade van de gehele Nederlandse horeca wat op zich al een onmetelijk groot schandaal is.

  Mijn respect voor alles wat met advocatuur, rechterlijke macht en in bijzonder de politiek te maken heeft is op een absoluut 0-punt aanbeland en dit is met zekerheid niet meer goed te krijgen cq praten, laat dat erg duidelijk zijn!!

  Advocaten hebben de plicht zich voor te bereiden op een zaak en als ze zoals in deze zaak absoluut geen verstand van zaken hebben of zelfs naar mijn strengste vermoeden tot het legertje gecontroleerde oppositie behoren mogen zwaar gestraft worden en als bijkomende straf hun inschrijving op op het bord van de orde der advocaten te verliezen…..en wel voor altijd!!

  Dit is willens en wetens een heel land mee naar de klote helpen!!

  Was getekend,

  Gladiator
  p.s. rechterlijke macht….maak jullie borst maar vast nat!! Ik aas op de Hoge Raad en wel gericht!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *