Het Noordzeeakkoord is een maffiadictaat

Het Noordzeeakkoord is een maffiadictaat

Via de overheid hollen de capo’s van milieuclubs en multinationals ook de lokale vissers-gemeenschappen uit. Door regels op te leggen die averechts werken zoals de aanlandplicht wankelt hun bestaanszekerheid wat ook de bedoeling lijkt, want de maatregel levert op geen enkele manier een positieve bijdrage aan de instandhouding en gezondheid van de visbestanden.

Langzaamaan worden hun visgronden gestolen voor onder andere windfarms en gesloten zee reservaten met dank aan gesubsidieerde milieuclubs/(N)GO’s (WWF, Stichting de Noordzee enz). 

Het geweldsmonopolie van de Staat wordt ook in deze sector misbruikt door multinationals uit naam van “duurzaamheid” om zo alles over te nemen en hardwerkende mensen met kleine (familie)bedrijfjes buitenspel te zetten. 

De reden dat we ook hier aandacht aan besteden is dan ook dat ook hier weer blijkt dat het niet gaat om ‘klimaat’ of ‘duurzaamheid’. Het gaat om monopolies en geld, een oligarchies klimaat. Dat is waar hard aan gewerkt wordt met mileuclubs en (n)go’s als marketeers. 

Kijk de 2 video’s van Blue Tiger Studio waarin Tom Zwitser praat met de mannen van Eendracht Maakt Kracht: Dirk Kraak, Jan de Boer en Job Schot. 

Neem ook even een kijkje op www.vissersvoorvrijezee.nl waar meer informatie te vinden is over deze kant van het verhaal. Immers, het mainstream geschetste beeld over vissers is net als bij de boeren een vorm van destructieve framing. Een gesubsidieerde haatcampagne van (n)go’s en milieuclubjes die enkel en alleen lobbyen voor die grootmachten die de energiesector domineren gesteund en gesponsord vanuit de financiële sector. Want uiteindelijk zijn het de bankiers die overal weer aan de touwtjes trekken.

(Tekst gaat verder onder de video’s)

Deel 1
Deel 2

Dan nog even dit;
NGO betekent (nl): Niet-Gouvernementele Organisatie. Organisaties die geen overheden vertegenwoordigen. In de sfeer van de mensenrechten, vrede, veiligheid en milieu zijn vele duizenden actief. De reden dat wij de ‘N’ tussen haakjes zetten is omdat we met z’n allen eens wat meer moeten nadenken over het feit of die N nog wel van toepassing is. Per slot van rekening worden (n)go’s (en met name die voor klimaat en milieu) zwaar gesubsidieerd door… de overheid. Als een overheid van plan is impopulaire maatregelen te nemen is het verdomd handig om wat organisaties in te zetten die de schijn moeten wekken dat je als overheid eigenlijk geen keus meer hebt dan mee te gaan in de door die organisaties gecreëerde publieke opinie. Zo lopen de kiezers ook niet direct naar de concurrent vanwege een beslissing.


Na het verhaal van de vissers en met het verhaal van de boeren en de ontbossing en andere vreemde gewaarwordingen in ons land in het achterhoofd trekken we deze lijn even door naar een artikel van Syp Wynia die iets schreef over de machtigste man van Nederland: loterijkoning Boudewijn Poelmann die alles en iedereen in z’n zak heeft. Lees onderstaand artikel door op de foto te klikken en kijk ook even het filmpje van Syp Wynia onder het citaat van EMK.

Klik om het artikel van Syp Wynia te lezen

EMK schreef op Facebook: De Postcode Loterij spekt o.a. VISwijzer van Good Fish Foundation die doorlopend uiterst dubieuze informatie verspreidt over de zeevisserij en de binnenvisserij en zo de visserijsector beschadigt. Honderden Postcode-campagnemiljoenen gingen ook naar Greenpeace Nederland, Urgenda, Natuur & Milieu, Natuurmonumenten, Waddenvereniging en projecten/spin offs van het Wereld Natuur Fonds – WWF. Deze natuur- en milieuorganisaties stemmen zwijgzaam in met een met windmolens dichtgetimmerde Noordzee, regelen gesloten visserijgebieden (zeereservaten) of knutselen met ‘nieuwe natuur’ in windparken, gesponsord door de gratis groengeldbank van Poelman.

Dit leek ons vooral interessant voor de lezer om eens goed over na te denken. Als je kijkt naar het hele klimaat verhaal en de geldstromen kun je hele heldere conclusies trekken: duurzaamheid is een ander woord voor corruptie. Het druipt er vanaf. Klimaat communisme, we trappen er allemaal in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *