Hoe slimmer de apparaten, hoe dommer de mensen

Hoe slimmer de apparaten, hoe dommer de mensen

Net wanneer je denkt: het kan niet idioter, wordt het toch nog idioter.

Een proef met “smart wc’s” op een festival uiteraard in het kader van jouw “gezondheid”… yeah right…

Voel je ‘m al aankomen? Of moeten we nog maar weer een keer uitleggen hoe zogenaamde “smart-apparaten” altijd eerst ingezet worden voor je “gemak” en als uiterst handig en uitermate positief en gunstig aan je gepresenteerd worden, terwijl er ondertussen natuurlijk gewoon een schaduw-doel achter zit wat vooral iets met controle dwang vanuit de hogere machten te maken heeft.

Who cares op een festival of je zoutgehalte te hoog is? Iedereen weet dat je voldoende moet drinken en gezond moeten eten, een festival (buiten het food festival) is daar over het algemeen niet direct de plaats voor omdat mensen daar meestal en over het algemeen heen gaan om de touwtjes even wat minder strak te hebben en de boel even lekker de boel te laten.

Je zou maar het hele jaar netjes op je voedingspatroon letten en je best doen zo gezond mogelijk te leven. Dan ga je in de zomer eens even lekker ontspannen en minder oplettend een dagje of 2 naar een festivalletje met je vrienden, en alles is leuk en aardig tot het moment dat een wc pot ongevraagd voor jou gaat meten of je fucking urine wel in orde is en je terwijl je je handen staat te wassen je uitgebreide gezondheidsinformatie voor je neus gepresenteerd krijgt waarna die ook nog eens gaat zeggen

wat je niet goed doet en wat je dus beter kan doen… waarvoor ging je ook alweer naar dat festival?

Natuurlijk voel je de ware reden van deze o zo “smart-toiletten” al aankomen want binnen afzienbare tijd komt er een grote zwaailamp op dat hokkie te staan die de beveiliging even waarschuwt omdat de wc-pot “verboden” stoffen heeft gevonden in je urine. Dan kun je gelijk door naar de feesttent van de inmiddels standaard snelrecht afdeling van justitie, op datzelfde terrein, voor een afterparty op eigen kosten.

Gezellig zo’n ontspannen weekendje.

Hoe slimmer de apparaten worden, hoe dommer de mensen. Dat is al een feit. Geen haar op je hoofd zou ook maar één stap richting ”zo’n fuck-je-privacy-hok” moeten willen zetten.

Maar goed waarschijnlijk zullen de meesten ook hier weer vooral het “gemak” en de “onschuldigheid” ervan inzien dus het is wachten op de eerste proef met de ware reden van dit soort idiote belachelijke onnodige achterlijke en waanzinnige controle maatregelen.

https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/4816211/lowlands-festival-wc-experiment-urine-zoutgehalte-bloeddruk-meten