Ik zag twee beren broodjes smeren

Ik zag twee beren broodjes smeren

Lees eerst het artikel hieronder

Klik op de foto

Het staat er echt…

“De roker heeft nu volgens de anti-rookclub niet het gevoel dat hij of zij iets fout doet. “Veel rokers hebben nu vooral het gevoel dat ze in hun gedrag worden belemmerd. Maar niet dat ze fout of misdadig bezig zijn. Maar het moet duidelijk zijn dat roken abnormaal is en dat rokers anderen hinderen. Als dat strafbaar is, zullen anderen de rokers veel eerder aanspreken.”

RIP het collectief verstand… het was ons een waar genoegen de afgelopen 2020 jaar en al die jaren voor Christus. Sinds 1974 hebben we namelijk een clubje totalitaire idioten die een oorlog begon tegen een andere groep mensen… en 36 jaar later hebben ze gewonnen.

Rokers zijn sinds het jaar 2020 na Christus misdadigers. Zo wordt je van de een op andere dag gebombardeerd tot crimineel. Hoe kan het dat steeds meer mensen zich gedragen alsof een van hun ouders hen als baby van de commode heeft laten flikkeren. We zijn niet alleen de weg kwijt, we zijn gewoon totaal vergeten hoe de weg er überhaupt uitziet.

Hoe kun je clubjes en stichtingen steunen die als enig doel hebben andere mensen hun vrijheid te ontnemen. Wat is daar nu in de kern, en dan bedoel ik in de kern van de kern en daar dan weer de kern van, de ware motivatie achter, de drive van zulke mensen? De argumenten kloppen niet bij de manier waarop deze mensen de controle over andermans leven willen grijpen.

Letterlijk op hun site onder het kopje organisatie staat: “We wensen niemand een dodelijke verslaving en niemand mag (over)lijden door een nicotineverslaving of last hebben van tabaksrook”.

Niemand mag overlijden door een nicotineverslaving?… waarom mag niemand dat eigenlijk? Waarom mag iemand er niet voor kiezen te willen overlijden aan de gevolgen van een nicotineverslaving? Bepaald een clubje wannabe stalinisten dat? Bepaald de overheid dat? Bepaald het konijn van buurman dat? Of bepaald misschien een mens dat zelf…

De roker heeft de laatste 10 jaar toch echt behoorlijk z’n best gedaan de ander zo min mogelijk tot last te zijn, maar voor de fascistische organisatie ‘clean air’ was dat niet genoeg, de roker moet dood, kapot, in stukjes gehakt, onderzees begraven met de voeten in het beton gegoten in een speciekuip.

De indianen rookten de vredespijp. Zij namen een moment voor een heilig pafje. Tijdens het vullen van de pijp zei men een gebed in alle vier windrichtingen, maar ook richting moeder aarde en vader hemel. Bij het hele ritueel inclusief het roken zelf stond vrede centraal… roken bracht vrede, vriendschap en intieme momenten… voortaan zal men die tijd moeten vullen met een glaasje azijn en bordje zure pruimen… want dat is hoe je een echte Nederlander wordt. Als de sodemieter inburgeren. We hebben een clubje opgericht voor mensen met een zuur gezicht.

Zo wordt iedereen die afwijkt van de norm vakkundig de nek omgedraaid. Je mag wel een beetje tegenspartelen, maar als je dat doet ga je wel even aan een publieke schandpaal over hoeveel mogelijk leed je een ander wel niet aandoet… en let op: mogelijk leed, want dat is in veel gevallen nog maar de vraag. Wat is leed, wie definieert dat? De kop en het geluid van een antirookfundamentalist is slecht voor mijn bloeddruk en daardoor ook voor mijn hart en dus slecht voor mijn gezondheid.

Waarom staat er geen waarschuwing op het voorhoofd van zo iemand: bij gebrek aan een eigen leven kan mijn gezeik dodelijk zijn… te lange blootstelling kan leiden tot een acute stressstoornis.
ik hoor er niemand over, dat mag allemaal gewoon. Psychische mishandeling is erger dan fysieke mishandeling.

Nou ja daar staan we dan, erbij te kijken, en ik als ex-roker…Zombienation haalt een keer de schouders op en gaat over tot de orde van de dag. Wat was de orde van de dag ook alweer… o ja, jezelf een regelrecht een burn-out in werken en daarvoor beloond te worden met meer belastingen, meer regels en meer verboden… want dat is allemaal wel heel goed voor onze gezondheid, daarom heeft inmiddels zelfs de wachtlijst van de GGZ een wachtlijst, iedereen staat te juichen van tevredenheid en geluk… wat fijn dat er zulke totalitaire clubjes bestaan. Wat een gaaf land.

Alles wordt omgedraaid, alles is andersom geworden. Voortaan zul je in je hele gedrag als mens in het template van de nieuwe perfecte deugmens moeten passen, en dat zul je moeten bewijzen… want pas je daar niet in dan ben je fout, en slecht, en een gevaar, en moet je kapot.

Strijd om de beste mens award is begonnen. Het sociale punten systeem komt dichterbij. Dit is slechts het begin… jij laat het gebeuren want jij zal luisteren. Jouw complete leven zal hieraan gekoppeld worden dus je hebt geen keus… en geen schijn van kans.

Jouw leven is jouw leven niet meer, een ander gaat dat bepalen. En ben je nog roker, dan heeft een ander bepaald dat jij een slecht mens bent, een crimineel, en o wee o wee o wee als je daar nog een glaasje alcohol bij nuttigt… dat maakt je niet alleen een gevaar voor een ander maar ook nog een gevaar voor jezelf. Daar zijn ook al clubjes voor opgericht. Hoe durf je jezelf zo te mishandelen met het drinken van een biertje, ben jij verdomme helemaal gek geworden! Slecht mens.

Iedereen komt aan de beurt… iedereen, zonder uitzondering.

Ik zag twee beren broodjes smeren, o het was een wonder. Het was een wonder boven wonder dat die beren smeren konden. Hi hi hi ha ha ha ik stond erbij en ik keek ernaar.

3 gedachten over “Ik zag twee beren broodjes smeren

 1. Wederom een heel goed en helaas erg waar stukje tekst beste!!!

  En ik zie aan uw schrijven zowaar de enorme frustratie…….
  We staan erbij en……ja idd,

  We doen niets aan alles wat er in sneltreinvaart op ons afkomt.

  Waarom niet….simpel, en men geloofd me toch niet echter, zolang men nog Tell Lie Vision kijkt wat ik al ruim 12 jaar niet meer doe, zolang zal men, hoe kan het ook anders, geprogrammeerd worden en blijven.

  Abnormale zaken worden normaal, maar feit is, Neanderland is mijn land niet meer, en ook ik raak steeds meer gefrustreerd, elke dag een beetje meer, en wie ik ook aanspreek, steeds meer krijg ik de wel zo enorm domme opmerking: “Tja, je kunt er toch niets aan doen”…………

  Inderdaad, als je thuis achter je achterlijke pc’tje blijft zitten, nee dan niet nee, maar met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kan ik nu toch wel zeggen……dit duurt niet meer zo heel lang, mijn bloed kookt, mijn nagels zijn op tot aan het vlees, en beetjes bij beetje beginnen er steeds wat mensen te ontwaken….te ontzombiën……dus….wie weet!!!???

  Gladiator

  1. Het ‘mens zijn’ gaat verloren en wie dat niet raakt of niet ziet is zichzelf kwijt.
   Cynisme, frustratie, melancholie en dergelijke is het enige wat nog overblijft als hoop langzaam afsterft.

   Er blijft in de toekomst slechts nog een klein stukje mensheid over die daadwerkelijk kan leven, want die kan vrijheden kopen. Daar achteraan krijg je dan een groep die ten koste van alles en iedereen bij eerste club wil horen en dus alles zal doen wat die eerste club hen opdraagt en de overgrote meerderheid zal gevangen zitten in een totalitair systeem waarin het leven voor hen bepaald wordt. Bijkomstig effect is dat mensen zich geen mensen meer voelen en egoïstischer dan ooit zullen zijn. En dus zal er daaruit voortvloeiend met harde hand geregeerd moeten worden.

   Oldskool dus. Men leer niets van het verleden.

 2. Helaas is dit waar echter ik heb mezelf losgerukt (met een beetje, en ja je geloofd het niet, STAATSHULP) uit dit in mijn ogen totalitaire systeem welk men nog steeds dagelijks overal in de media en op straat “democratie” noemt terwijl men gewoon bij wikipedia (niet echt mijn ding maar voor simpele zaken nog te gebruiken) kan zien wat democratie is en dit is er NIET in Nederland, echt niet!!

  Heb na 42 jaar werken waarvan helaas 24 jaar voor de (R)overheid mijn neus afgestreken vol. Ik geniet nu elke dag….

  Hoe…………

  Ga er elke dag op uit, het natuurgebied in welks naast mijn woning grenst en ruim 280 Ha groot is met mijn allerliefste schat, een Mechelse Herder dame. Dit is het echte leven en ik neem het me ervan. En de overheid, haha, die laat mij heel erg met rust en dat is maar goed ook….voor hun!

  Heb het helemaal gehad met deze dictators welke elke dag met nog meer regels komen welke op leugens gebaseerd zijn en gelukkig heb ik redelijk
  wat kennis van zaken en leef dus mooi mijn leven, en wel op mijn manier!!

  Gegroet beste,

  Gladiator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *