I’m back

I’m back

Nadat Facebook mij dertig dagen het zwijgen had  opgelegd, ben ik weer vrij om te spreken op het platform. Omdat ik niet verwacht dat dat van lange duur zal zijn ben ik inmiddels actiever geworden op instagram en Twitter. Ik verwacht dat Facebook een aflopende zaak is. De redenen waarom Facebook mensen blokkeert tegenwoordig gaan echt nergens meer over, en als je een paar keer 30 dagen heb gehad dan wordt op een gegeven moment gewoon je account verwijdert. In dit bericht wil ik dan ook mensen informeren over de mogelijkheden om te mij te blijven volgen voor als het zover is. Ik zal namelijk hoe dan ook mijn mening blijven verkondigen en blijven doen wat ik doe. 

Het volgersaantal op instagram en Twitter is nog minimaal. Dat betekent ook direct dat het bereik daar minimaal is. Ik wil mensen die mij op Facebook volgen dan ook vragen mij op die platforms ook te volgen. Zodoende geef je mij de mogelijkheid om het bereik daar groter te krijgen. Mocht je nog geen lid zijn van mijn telegram kanaal ,meld je daar ook aan. Je wordt er niet overspoeld met berichten, maar actuele zaken en mijn eigen artikelen plaats ik daar met regelmaat. Door te volgen en te delen help je mee een tegengeluid te geven aan de macht, en met hoe meer mensen we dat doen, hoe meer we een ander bewustzijn verspreiden. Het gaat dus niet om mij, maar om de informatie. Mijn visie op zaken is geen gangbare visie, en wordt lang niet door iedereen gewaardeerd, maar toch merk ik dat veel mensen er wat aan hebben, en daar doe ik het voor. 

Jarenlang is Facebook dé plek geweest waar ik mijn vaak lange teksten met mensen heb gedeeld, en omdat instagram en Twitter die mogelijkheid qua tekst niet bieden ben ik daar altijd een beetje weggebleven. Aangezien ik sinds 2018 alles op mijn website www.donmaarten.nl gebruik ik de andere social media dus nu onder andere om de links naar mijn artikelen te delen. Zodoende hoef ik niet perse lange teksten te plaatsen. En mocht mijn facebook account verwijdert worden, ben ik mooi niet al mijn content kwijt. Ik steek dus mooi mijn middelvinger op naar de waakhonden van facebook & co. 

Je zou voor de zekerheid nog even vrienden kunnen worden met mijn backup account op Facebook alleen kan je tegenwoordig ook met tweede of derde accounts niks meer plaatsen als ze erachter komen dat jij dat bent en het linken aan je hoofdaccount. Ik heb 4 accounts, waarvan 2 accounts geen vrienden hebben, en ik dus ook alleen maar gebruik om mijn pagina’s mee te kunnen beheren, en zelfs die accounts werden beperkt tijdens de blokkade van mijn hoofdaccount de afgelopen 30 dagen. Dit terwijl ik die accounts op een aparte telefoon, met aparte verbinding had gemaakt. Op de een of andere manier zijn ze er zo achter, en de kans is ook groot dat ik een clubje haters heb die mij voortdurend in de gaten houden. Wat het ook is, ik maak me er niet druk om. Ik blijf schrijven wat ik wil op mijn website, daar kan niemand mij wat maken of censureren. 

De grootste fout die men heeft kunnen maken in deze tijd is het proberen om mensen met een andere mening de mond te snoeren. Hoe harder ze het proberen, hoe groter de weerstand wordt. Ondertussen groeit en groeit het tegengeluid, ondanks de steeds ingrijpender wordende maatregelen die ze nemen om ons het zwijgen op te leggen. Het is niet tegen te houden en ergens weten ze het donders goed. Daarom worden de bokkensprongen van de macht ook steeds gekker, en hun volgers worden steeds wanhopiger. De wanhoop is zo groot geworden dat ze elk verkeerd woord of plaatje proberen te rapporteren in de hoop dat iemand weer even een tijdje niks meer kan zeggen, maar ondertussen groeperen de mensen op andere kanalen meer en meer en meer. Het is dus eigenlijk heel dom om mensen de mond te snoeren, je creëert namelijk exact datgene wat je probeert te voorkomen. En ik vind het heerlijk om zelf te ervaren hoe haters je alleen maar motiveren om door te gaan. 

Dus bij deze wil ik iedereen bedanken die tijdens mijn blokkade toch mijn berichten is blijven delen. Omdat mijn ik op mijn pagina Bureau Back-Up  ook niks kon plaatsen lag dat op facebook dus ook even stil. Dat is wat de haters ook veroorzaken, het goede wat je doet voor de mensen blokkeren, wat ervoor zorgt dat je dus ontzettend tegengewerkt wordt in datgene wat je probeert op te bouwen voor mensen die daar baat bij kunnen hebben. Dat is wat ze vergeten de haters, en dat vond ik eigenlijk het ergste van alles. Wil je mijn project Bureau Back-Up dus volgen en of steunen, ook daar heb ik een instagram pagina voor,  en een website natuurlijk. Ik zou het tof vinden als je deze berichten ook wil delen, want dit is echt iets waar mensen wat aan kunnen hebben, en het kost ze helemaal niets. 

Voor nu heb ik alles weer kunnen melden wat ik wil melden zodat mensen me kunnen vinden mocht het weer gebeuren. Ondertussen gaan we gewoon keihard door waar gebleven waren. De waarheid ligt daarbuiten ergens, en die zullen we steeds weer naar boven halen, hoe hard ze ook proberen die te bedekken met de leugen. Volgas vooruit. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *