In Excelsis Deo

In Excelsis Deo

Lees eerst het artikel… klik op de afbeeldingEn dan dit…

Verrassend… Nu al in februari, hoe kan dat? Ik zie nog geen pepernoten in de winkel..?

Zullen we eerst de carnaval koning en de paashaas er even uitkicken? Lijkt ons dat een goed idee?

Ik bedoel een beetje dom zuipen en creatieve zooi bouwen om mee door de straat te rijden is toch ook maar tijdverspilling, en absoluut niet CO2 neutraal, en daarnaast… een paashaas legt helemaal geen eieren, laat staan gekleurde eieren… en als ik Jezus was geweest, was ik nooit meer opgestaan, wat een kutzooi is het geworden in dit land. Dan lig je toch echt veel beter als een mummie ingewikkeld zonder WiFi in een grot… dat noem ik nog eens vakantie, lekker rustig.

Als we dan toch bezig zijn hè, Koningsdag… wanneer kicken we die koning er nou out? Is dat niet iets uit sprookjes zo’n dag vol uiterlijk vertoon en verering van de grootste opvreters van Nederland? Dat populaire theater en oud-Hollandse spelen zit echt helemaal niemand op te wachten zolang het niet op GTA5 of Fortnite lijkt. Hoe vet is het een gouden koets te stelen om vervolgens de hele stad naar de tyfus te helpen.

En daarna, dan Bevrijdingsdag… what the fuck… bevrijding? Waarvan? Ik zie steeds meer tirannie, en steeds meer verboden en regels, en steeds meer onschuldige mensen met een weerwoord die door Staatsgestapo in hun eigen huis mishandeld worden tijdens de arrestatie, om vervolgens verhoord te worden over NIETS waarna ze weer vrijgelaten geworden alsof er niets gebeurt is… want er is ook niets gebeurt… de uniformen moesten slechts hun spierballetjes even laten zien, in groepsverband natuurlijk, dat wel…helden… Bevrijding? Kick out Bevrijdingsdag!

En hemelvaart, wat moeten we daarmee? Niemand stapt nog op een fiets en doet gewoon moeite om op eigen kracht voor dag en dauw te gaan DAUWTRAPPEN, nee iedereen neemt een fiets met trapondersteuning of full-elektrisch… wat kom je dan stoer doen joh? Jij denkt dat je heel wat bent met je e-bike, of niet? Blijf lekker in je nest liggen dan luie flikker. Jezus stijgt vanzelf ook wel op die donderdag, daar heeft hij echt geen hordes luie nepfietsers voor nodig.

En Pinksteren… what the fuck… de heilige geest die we met z’n allen gaan ontvangen? Dacht je nou echt dat je nog wat ontvangt in dit land behalve een hele berg aan rekeningen, verboden, verplichtingen, belastingen, boetes en andere shit? Kick out de heilige geest! We hebben met z’n allen al ontiegelijk veel last van een schijn-heilige geest en dat is meer dan genoeg.

Tsjonge, dan is het jaar alweer over de helft, wat kan er nog meer out? De zomervakantie? Wat heb je aan vakantie? Een beetje niets doen ergens anders en daar ook nog veel geld voor betalen? Als je dat geld al heb natuurlijk… want ja thuis niets doen en dat vakantie noemen is liegen tegen jezelf he! Dan kun je wel allemaal leuke fotootjes schieten van dagjes weg voor je Instagram maar dat verbergt echt niet dat je stiekem een kutleven hebt. En dan daarbij… overal weet ik hoelang in de rij staan tussen andere chagrijnige mensen met niet luisterende kinderen kun je toch niet bepaald ‘een PRET-park’ noemen… ofwel? En maar liegen tegen jezelf. Kick out de zomervakantie!

Ja dan is het alweer tijd voor Halloween. Wannabe Halloween natuurlijk, iets achterlijks wat is komen overwaaien uit de VS wat wij natuurlijk weer moeten kopiëren, zoals wij altijd alles alleen maar kunnen kopiëren, alleen dan wel veel slechter kopiëren. Voeren we in 2002 de “kijkwijzer” in omdat we denken dat we daarmee voorkomen dat pubers porno en geweld kijken, en ondertussen laten we een horror verkleedpartijtje met veel bloed en achterlijkheid steeds verder inburgeren… omdat dat nou eenmaal weer goed voor een deel van de economie is toch? Dood, verderf en snoep… Kick out Halloween!

Nou, dan zijn we ondertussen al bijna het cirkeltje weer rond hè, want de pepernoten liggen dan allang weer in de winkel, en iedereen is z’n uitgekotste gerecyclede mening alweer wekenlang aan het geven tijdens de 6 weken van Nederlands grootste verkleedpartij slash oplichtingsshow…Heel Holland Liegt, en 5% van Heel Holland vindt dat we ánders moeten liegen…leugenneutraal.

3 weken later doen we dan weer alsof er niks aan de hand is, en alles vrede op aarde is, en Nederland een supergaaf land is… met je familie die je nooit ziet dom leuteren aan een tafel vol met vreten terwijl je eigenlijk gewoon al veel te dik bent maar daar ga zogenaamd in januari wel weer wat aan gaat doen… december is immers de maand van het liegen, maar dan wel ‘in excelsis Deo’.

En dan op 31 december iedereen in je contacten lijst gelukkig nieuwjaar sturen terwijl je er geen fuck van meent en eigenlijk diep van binnen weet dat driekwart van die contacten alleen maar in je contactenlijst staan om in je contactenlijst te staan, en niemand een zak om je geeft en jij stiekem ook niks om hen… show, pure show…

Kick out dít hele fucking hypocriete neppe kutsysteem alsjeblieft… en ga je eens normaal gedragen… wees eens echt… wordt eens volwassen… doe is normaal en laat een ander eens met rust.., dat zou pas een verassing zijn.

2 gedachten over “In Excelsis Deo

  1. Mijn God,

    Hoeveel gelijk kan een mens hebben in zo’n kort stukje tekst en zowaar heb ik oprecht moeten glimlachen bij de alinea welke begint met: “3 weken later”…………..

    Chappeau!!!!!! En geheel mee eens!!

    Gladiator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *