In naam van het heilige virus

In naam van het heilige virus

Beste ondernemers

Terwijl jij naar de klote gaat of inmiddels al bent loopt de pharma maffia binnen, en niet alleen zij. Onze politici gaan je echt niet helpen, zij hangen namelijk aan de koordjes van de capo’s die dit allemaal bedacht hebben. Een samenwerkingsverband tussen steenrijke machtswellustelingen die hun soldati strategisch geïnstalleerd hebben op de plekken waar ze invloed kunnen uitoefenen. Deze trend is al vele jaren aan de gang alleen nu het angstrookgordijn is dichtgetrokken kunnen ze het openlijk doen omdat toch niemand meer oplet.

Je hoeft mij dan ook niet zomaar geloven. Alle informatie is beschikbaar, je hoeft alleen maar het geld te volgen, althans voorlopig nog. Want geld zal op een andere manier deel gaan uitmaken van ons leven. Gedrag gaat bepalen of iemand z’n rekeningen makkelijk of moeilijk kan betalen in de toekomst. Geld zoals wij dat kennen zal verdwijnen.

Gedrag, niet op basis van normen, waarden of moraliteit, nee…dit gaat over gewenst gedrag. De mensen die de macht hebben gaan bepalen wat het gewenste gedrag is. Dat is de reden van deze periode van demoralisatie, wat ze de ‘Corona crisis’ hebben genoemd. Een periode waarin zoveel mogelijk mensen zo snel mogelijk wordt aanleert dat dat wat de Staat zegt de waarheid is, en dat twijfel daaraan een zonde en een misdaad is.

Zie, onze westerse normen en waarden en het rechtssysteem zijn van oudsher gebaseerd op de bijbel. Niet dat het geloof perse zaligmakend is, maar je naaste lief hebben als jezelf, niet stelen en altijd de waarheid spreken zijn wel de grondbeginselen die een samenleving nodig heeft om goed te kunnen functioneren. En sinds wij van God los zijn en er een nieuwe voor in de plaats is gekomen, de Staat, bestaan die grondbeginselen niet meer.

Jouw naaste heeft je niet meer lief als de Staat zegt dat je niet lief bent, ook al ben je het liefste mens wat er rondloopt op deze wereld maar kom je wel voor jezelf op. De Staat steelt je zakken leeg, steelt je vrijheid en steelt je passie waar je hard voor werkte. De Staat spreekt ook nooit de waarheid, maar creëert de waarheid, en wie dan wel de waarheid spreekt wordt door de Staat gezien als leugenaar.

Je krijgt van de Staat niet meer terug wat je had, laat dat nou eens doordringen. Je kunt nu nog redden wat er te redden valt door te weigeren nog langer deel te nemen aan dit nieuwe geloof, het Staatisme. Je kunt beter geloven dat er een God bestaat die je zonden vergeeft en je niet afstraft terwijl je niets fout doet, dan dat je gelooft dat de Staat God is en je met open ogen en open armen accepteert dat je gemarteld en vermoord wordt in naam van het heilige virus.

Wat was is niet meer. Het wordt niet meer ‘normaal’. Je zal tijdelijk nog enigszins ruimte krijgen om met wat lijm die allang over datum is de scherven in elkaar te lijmen, maar degene die je de lijm geeft zal alles daarna gewoon weer kapot gooien. De enige manier om dit te stoppen is om je vrijheid te claimen waar je als mens natuurrechtelijk gezien recht op hebt. Rechtvaardigheid, wat ‘het juiste doen’ betekent. Dat is iets wat je van onze nieuwe God nooit meer zal krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *