“Je moet je gewoon aan de wet houden”

“Je moet je gewoon aan de wet houden”

“Je moet je gewoon aan de wet houden”. Het meest gegeven antwoord van Staatisten wanneer ze niet willen nadenken over de immoraliteit van de meeste wetten, terwijl ze het stiekeme  onderbuikgevoel wegdrukken wat logischerwijs opspeelt wanneer je tegen je natuur in moet handelen, omdat ze denken geen keus te hebben. 

Als je denkt dat je geen keus hebt, dan is het logisch dat je gaat relativeren om iets minder erg te laten lijken dan dat het is. Je weet bijvoorbeeld dat een wietplant in de tuin helemaal niemand kwaad doet en waarschijnlijk ook wel dat die plant juist heel veel goed kan doen, en toch wanneer mannen in uniform de plant onder bedreiging van geweld komen weghalen weet jij dit zo te relativeren dat je én de agenten niks kwalijk neemt, én de wetgeving blindelings accepteert, en dus doet alsof dit “goed” is, terwijl het voor de eigenaar van de plant juist heel veel leed veroorzaakt en dus gewoon fout is. 

Op dat moment weet je diep van binnen dat er iets niet klopt, maar de dogma’s in je hoofd maken het goed. Er is je namelijk geleerd dat mensen in uniform altijd gelijk hebben en je daar altijd naar moet luisteren, én er is je geleerd dat wanneer politici een wet maken jij je daar aan moet houden omdat zij weten wat goed voor jou en de groep is en jij niet. 

De meeste mensen zullen dan ook geen seconde twijfelen aan wetgeving of de handhaving daarvan. Dat komt omdat ze zichzelf al volledig hebben overgegeven aan het kwaad. Ze zullen mij zelfs op dit moment vervloeken wanneer ze lezen dat ik zeg dat ze zich aan kwaad hebben overgeleverd omdat de dogma’s van de politieke religie juist zeggen dat dat wat zij doen altijd goed is, zelfs als het fout is. Hoe kun je dat dan kwaad noemen? Nou dat zal ik uitleggen. 

Moraliteit, échte moraliteit valt niet te relativeren. Simpel gezegd: moraal zegt iets over gedrag, gedrag kan 2 kanten op, de goede kant, dat is de kant waardoor jouw gedrag niemand kwaad doet en de foute kant, dat is de kant waardoor jouw wél iemand kwaad doet. Er is geen middenweg hoe graag mensen dat ook willen denken, het is ook niet zo dat je altijd alleen maar goed kan doen want sowieso dwingt dit systeem ons vaak in egoïsme en laat ons daardoor gedwongen verkeerd handelen. 

Dat is een ook een van de redenen waarom dit systeem zo verrot is.  Zelfs als je de beste bedoelingen hebt ontkom je er niet aan bij te dragen aan slechte bedoelingen. Als je dat wel doet namelijk is de kans dat jou kwaad aangedaan wordt enorm groot en vanuit ons reptielenbrein waar onze overlevingsdrang zit laten wij dat niet toe. Dat is een natuurlijk proces. 

Het punt is dat door passief te blijven  je ook kan bijdragen aan het kwaad en dat is wat de meeste mensen dus ook doen. Mensen realiseren zich niet dat door er maar niks van te zeggen, geen tegengas te geven en zich er vooral niet mee te bemoeien dat ze bijdragen aan het kwaad omdat het kwaad alleen kan handelen als het genoeg steun krijgt. 

Tot nu toe spreek ik vooral over de zogenaamde “gezagsgetrouwe burger” en niet over de mensen in uniform. Dan komen we namelijk op een ander verhaal. De onderliggende reden  van het feit dat een bepaald soort mensen kiezen voor een beroep in uniform heeft altijd te maken met macht en onzekerheid. Of mensen dat nou leuk vinden om te horen of niet of het überhaupt beseffen of niet,  ook dat is gewoon een feit. 

Macht trekt bepaalde persoonlijkheden  aan, omdat macht ervoor zorgt dat je boven andere mensen kan staan en iets over hen te vertellen hebt, en helemaal bij geüniformeerde beroepen zoals politie of militairen heeft die macht nog een extra dimensie omdat dat beroepen zijn waarin mensen vrij spel krijgen om geweld te mogen gebruiken tegen andere mensen, zonder dat daar een straf op staat en zonder dat je tegengewerkt mag worden. Feitelijk maakt dit je in theorie tot een soort God. Mensen die niet de drang hebben macht uit te kunnen oefenen over anderen zullen dus per definitie niet zo’n beroep kiezen want dat maakt je direct al ongeschikt. 

Veel mensen zullen het vanuit hun verstand niet met mij eens zijn omdat ze natuurlijk niet toe willen geven dat die bende van mannen en vrouwen in uniformen grotendeels bestaat uit onzekere ego’s zoekend naar bevestiging omdat ze dolgraag ergens bij willen horen. Dat geldt namelijk over het algemeen voor mensen die zich individueel niet sterk voelen die willen zich aansluiten bij groepen, om ergens bij te horen. 

Natuurlijk is dat laatste niet zo erg, want we zijn allemaal tot op zekere hoogte toch groepswezens, zo zijn we ook gekomen waar we nu zijn, samen. Alleen wanneer er macht bij komt kijken krijg je ineens een heel ander verhaal. Een groep mensen die samen de macht hebben over andere mensen die denken op een ander niveau dan mensen die gelijke rechten hebben. Groepen waar gelijke rechten en moraliteit heerst die denken over het algemeen vanuit een gelijkheid omdat dat van nature zo is 

Gaan we mensen afzonderen door bepaalde rechten te verzinnen die zij zouden hebben boven andere mensen creëer je dus in feite een ‘cult’ een bende van mensen die zich boven anderen plaatsen  en dus een onnatuurlijk en ander moraal hanteren wat niks met “het goede of het juiste doen” te maken heeft maar puur met macht en “het moeten doen wat er gezegd wordt”. Zij eisen van andere mensen dat hun bevelen opgevolgd worden omdat er van hen ook verwacht wordt dat zij bevelen opvolgen. Ongeacht de consequentie daarvan. 

Een aparte groep mensen speciale rechten geven resulteert dus altijd in tirannie omdat er geen middelen zijn om dit tegen te houden. Je geeft immers bepaalde mensen rechten die jij niet hebt en daarmee dus macht die jij niet hebt waarmee je letterlijk zegt: jij mag zeggen wat ik moet doen, waarmee je automatisch je eigen rechten (die van nature exact hetzelfde zijn) op geeft. 

Als je zegt “je moet gewoon de wet gehoorzamen” zeg je in feite: je moet doen wat de politici zeggen dat je moet doen ongeacht de morele waarde en zonder daar over na te denken. Als je zegt “je moet gewoon luisteren naar de politie” dan zeg je eigenlijk: die mensen in uniform hebben altijd gelijk ongeacht of hun gedrag moreel of correct is en ongeacht wat zij van jou vragen of waar ze jou toe dwingen. 

Als een politie agent zegt: “ik maak de wet niet ik doe gewoon mijn werk” zegt hij dus exact dit: of het jou kwaad doet of niet, ik doe wat mij opgedragen wordt en twijfel geen moment aan mijn orders. Er wordt compleet voorbij gegaan aan moraliteit, rechtvaardigheid, menselijkheid enzovoorts. Niets kan een ordervolger wat schelen dan de orders die hij krijgt omdat hij lid is van een cult, een bende die uniform hetzelfde principe hanteert: orders volgen. 

Dit is het soort mensen wat dag in dag uit andere onschuldige mensen in de problemen brengt door niet noodzakelijke handelingen uit te voeren door blindelings instructies op te volgen. Dit is het soort mensen wat voortdurend elke vorm van rationeel denken wegschuift onder “ik doe gewoon mijn werk” en daardoor andere mensen veel leed aandoet. Dit is het soort mensen wat ACTIEF ervoor zorgt dat tirannie blijft bestaan, dat slavernij blijft bestaan en dat onnodig onmenselijk leed blijft bestaan. De enige manier dit te stoppen is door als “gewoon mens” dit niet meer te steunen door PASSIEF te blijven maar daden benoemen zoals ze zijn. 

De “goede dingen” die deze mensen doen wegen op geen enkele manier op tegen de slechte dingen die deze mensen doen. “Gewone mensen” wordt het verboden om deze goede dingen te doen, er staan zelfs straffen op, dus laten ze “goede dingen doen” over aan deze   “speciale mensen” in uniform die vooral foute dingen doen, dan lijkt het allemaal wat minder erg en noemen we het maar een “noodzakelijk kwaad” wat uiteindeljk dus meer kwaad dan noodzaak is. 

Kom tot besef, en realiseer je nou eens eerlijk wat je zegt en daarmee in stand houdt als je zegt: “je moet gewoon de wet gehoorzamen”.  Snap wat je zegt. Vroeg of laat overkomt namelijk ook jou of een naaste familielid een groot onrecht wat alleen mogelijk werd gemaakt door een wet of het handhaven van een wet. Je bent dus gewaarschuwd. 

Eén gedachte over “ “Je moet je gewoon aan de wet houden”

  1. Ja, en dat gebeurt nu met lockdowns, verplicht inenten met dodelijk gift, opschorten van mensenrechten, massale censuur, pesten, obsceen pornografisch politiegeweld.
    En het wordt gedaan door monsters die zichzelf niet aan de wet houden. De doodsprikjes zijn in een experimentele fase en daarom is geïnformeerde instemming verplicht om iemands zo iets te doen nemen. Maar het wordt gewoon door de strot geduwd met dwang en afpersing. De NWO heeft zich tussen ons en onze huisarts gewrongen en zij doen nu net of zij beslissingsrecht hebben over ons lichaam.
    Dit zijn misdaden tegen de mensheid.
    Het wordt de gruwelijkste wepel-dictatuur ooit en niemand zegt iets. Allemaal lafbekken. Wanneer houdt het op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *