Kap ermee!

Kap ermee!

Daar zit je dan, in een nieuwe lockdown, lekker gehoorzaam onnodig gevaccineerd. Want daar dacht jij je vrijheid mee terug te kopen. Niet omdat je nou zo ontzettend in dat vaccin gelooft, want dat heb je als jong gezond mens helemaal niet nodig. Nee, je deed het om je uit een gijzeling te onderhandelen. Zodat je je QR code kon krijgen. Die code waar het al die tijd om draaide. Stap voor stap je werd je daarvoor klaargemaakt. Vol vertrouwen in de leiders, want die hebben altijd het beste met je voor toch. Waarom zouden ze liegen, waarom zouden zoveel mensen daaraan meewerken. Dat kan toch helemaal niet joh. Alleen wappies denken dat. Zo ben jij getraind om te denken. Wappies, Medemensen die net als jij gewoon proberen hun leven te leven, alleen net even iets meer waarde hechten aan vrijheid en vooral keuzevrijheid. Jij dacht met die code safe te zijn. Daarom deed je het. Want diep van binnen weet je echt wel dat de kans dat jij ernstig ziek zal worden sowieso al minder dan 1% en dus vrijwel niks is. 

Zoals jij nu denkt, deed je dat altijd al? Of hebben ze jou iets aangeleerd. Heb je geleerd om met de groep mee te gaan, het normaal te vinden mensen buiten te sluiten, niet meer te vertrouwen op je eigen lichaam? Of te geloven dat politici de waarheid zeggen? Zelfs je eigen kinderen als gevaar te zien. Zou het zo kunnen zijn dat zoveel mensen hier aan mee blijven doen omdat zij ook getraind zijn om anders te gaan denken. Waardoor de club die dit hele plan aanstuurt eigenlijk helemaal niet zo groot is in de kern, maar dat iedereen gewoon vol goede intenties meedoet. 

Misschien he, moet je nu eens naar jezelf gaan kijken, in plaats van naar een ander wijzen. Heb jij de afgelopen tijd gewoon meegedaan, en je om ieder wissewasje laten testen. Iets wat je vroeger nooit zal hebben gedaan, dan ben jij nu zelf schuldig aan het feit je weer gegijzeld wordt. Dat weer je vrijheid afgenomen wordt. Ze baseren zich op het aantal positieve testen. En de rest is allemaal modellenwerk. Gokken. Deed je braaf je niet werkende mondkapje op, kocht je plezier terug in ruil voor een vaccinatie of een test, En deed jij mee met het beschuldigen van degene die ze wappie noemen omdat die vanaf het begin af aan al weten dat het niet gaat ophouden. Omdat ze zich niet hebben laten hypnotiseren. En een ruggengraat  hebben. Omdat zij wel snappen dat in een gezondheidscrisis, je er alles aan doet om gezondheid te promoten en te bevorderen. En niet controle en controle middelen. 

Ze sluiten iedereen nu weer op om mensen zo wanhopig mogelijk  te maken dat ze straks smeken om dat algehele 2g of zelfs 1g beleid. Dat beleid waarin alleen gevaccineerden straks nog naar buiten mogen, en mogen deelnemen aan de samen-leving . Het meest verschrikkelijke misdadige beleid wat je maar kan bedenken. Nu zijn mensen daar nog tegen, na een lange opsluiting niet meer. En zo wordt deze  psychologische oorlog  al 20 maanden strategisch gevoerd. 2 stapjes heen, 1 stapje terug, 2 stapjes heen, 1 stapje terug.  Tussen het leven in 2019 en eind 2021 zit een enorm verschil. En alleen jij kan voor jezelf nagaan hoeveel ze jou veranderd hebben in die tijd, en alleen jij kan weer jezelf worden. Een echt sociaal mens, wat zelf nadenkt en zich niet laat hypnotiseren en dicteren door een stel verdwaalde machthebbers die onze samenleving en onze kinderen kapot aan het maken zijn. 

Als je ziek bent blijf je thuis. Net als vroeger. Dat is de enige echte daadwerkelijk nuttige maatregel die er is. De rest werkt niet. Als je jezelf wilt beschermen, dan blijf je thuis. Daar kan je niks gebeuren. En de mensen die daadwerkelijk een gevaar lopen, oude zwakke mensen, die hebben ook niet zoveel om voor naar buiten te gaan nog. Maar die hebben wel een leven vol vrijheid achter de rug. Iets wat zij de jongere generaties nu moeten gaan gunnen. En die prikken, die overduidelijk niet werken, die moet je nemen als je daar het nut van inziet. Maar daarna moet je ophouden met mekkeren dat een ander dan gevaarlijk is omdat die het niet doet. Dat is brainwash. En een leugen. En laat laat vooral je kinderen met rust. Alleen een idioot gaat gezonde kinderen inenten met iets wat zij gewoon NIET nodig hebben. En alleen een idioot zet kind een mondkapje op. 

De enige oplossing om hieruit te komen is om te stoppen met gehoorzamen. Allemaal. Want samen verneuk je op dit moment het leven van de ander. Door blinde gehoorzaamheid. Kom uit die hypnose en kap ermee. 

8 gedachten over “Kap ermee!

 1. Echt een geweldig stuk! Je houdt de mensen eem spiegel voor en confonteert ze met zichzelf. Zoveel beter dat dan eindeloze welles nietes geouwehoer over wie wat zeker weet.

  Hulde!

  e

 2. Helemaal mee eens. Kappen idd. We worden gemanipuleerd en bang gemaakt en zoveel mensen trappen erin.

  We hebben de Pretprikkers, die waren niet gevaccineerd maar hebben zich toch over de streep laten trekken omdat ze toch op vakantie willen en een terrasje willen pakken want dat hebben we toch verdiend na de lockdown.

  Lockdown, we mogen niet naar de winkels, niet meer dan 2 personen thuis ontvangen, anderhalve meter afstand houden, kinderen mogen niet naar school, etc etc.

  Maar we mogen wel allemaal massaal in het vliegtuig op vakantie!!
  We mogen wel allemaal massaal in de supermarkt boodschappen doen en lekker tegen elkaar aansluiten!

  Ongevaccineerden worden wappies genoemd, Hugo de Jonge die zegt dat hij weet waar alle ongevaccineerden wonen!! Terwijl zijn eigen dochter zich schaamt om met hem over straat te gaan????
  Ongevaccineerden die bedreigd worden! Deden ze dat ook voordat ze wisten dat ze niet gevaccineerd waren??

  Schaam jezelf om zo met je eigen volk om te gaan, mond vol over de wanpraktijken tijdens de 2de wereldoorlog maar ze doen er nu zelf aan mee. Te triest voor woorden.

  Leven en laten leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *