Klassenquarantaine 2#

Klassenquarantaine 2#

Ik schreef enkele weken geleden dit bericht, toen onze dochter uit groep 3 in ‘klasse quarantaine moest. Vandaag was het raak voor de klas van mijn zoon uit groep 6. Tegen beter weten in heb ik toch maar een e-mail geschreven naar de directrice van de basisschool, omdat het toch belangrijk is om steeds weer te herhalen aan welke waanzin de ‘professionals’ blijven meedoen. Namen heb ik weggehaald.

Beste mevrouw (…),
Graag wou ik even reageren op de email over de klassenquarantaine van groep 6 en 8. Wij hebben vernomen de (…) dat er morgen koningsspelen zijn voor alle kinderen. Ik heb begrepen dat één ouder zo ‘slim’ geweest om een kind uit groep 8 (met weinig klachten) een onbetrouwbare PCR-test te laten doen, waarvan u weet dat wij dat gelijkstellen aan fysieke en mentale mishandeling, en daar kwam een positief resultaat uit.

Het kind is dus ‘niet tot amper ziek’, ouders hebben zich laten beïnvloeden door de angstpropaganda en laten het ‘amper tot niet zieke’ kind testen. Gevolg: 2 klassen kunnen ineens niet meer meedoen met een landelijke activiteit waar de meeste kinderen zich logischerwijs op verheugen, omdat de juffrouw van groep 6 één dagje in de klas van groep 8 heeft lesgegeven. De klas van dat ‘amper tot niet zieke’ kind wat dus getest is.  Ik vraag mij werkelijk af of het allemaal wel doordringt ook bij de schoolleiding hoe ontzettend bizar en wreed dit allemaal is. Wreed omdat bijvoorbeeld in ons geval er sprake is van een kind met wat beperkingen in de psychische/emotionele sfeer. Voor het doorsnee kind is dit al een wrede en zware klap om te verduren te krijgen, niet mee kunnen doen met iets waar ze zich op verheugd hebben, dus u kunt nagaan hoe dat voor kinderen moet zijn die met wat beperkingen te kampen hebben. 


Nu weet ik wel wat het antwoord gaat zijn wat ik ga krijgen op deze email. Dat zal neerkomen op een ‘ik doe gewoon mijn werk/professionele taak en heb verder geen persoonlijke mening´, maar zoals ik al eens in een telefonisch gesprek met u heb gezegd: dat is nu juist het probleem. Hebben de mensen die hun ‘professionele taak uitvoeren’ door wat voor gevolgen dat heeft voor de kleine mensjes die zij eigenlijk zouden moeten beschermen voor dit soort nonsens. Het is niet zo dat er geen keus is. Alles is een keuze, ook conformeren aan waanzin. 

Toch hoop ik dat ik ergens doordring, door steeds te blijven herhalen dat wij onze kinderen steeds meer, nu nog onzichtbare schade toebrengen. Dit geldt voor alle kinderen, ook al denken veel mensen dat het “allemaal wel meevalt”,  heel veel deskundigen waarschuwen al heel lang hiervoor. Neem alleen al het feit dat de ouders van het geteste kind er niet bij stil hebben gestaan, dat zij hun eigen kind nu het gevoel hebben gegeven met zo’n test, dat het zijn of haar schuld is dat 2 groepen nu buitengesloten worden van iets wat een feestelijke activiteit had moeten worden voor IEDER kind. Er wordt totaal niet nagedacht en mensen volgen klakkeloos de onzin maar op. Allemaal uit angst voor iets tot op de dag van vandaag nog steeds meer dan 99% van de mensen NIET ernstig raakt. En kinderen al helemaal niet.

Ik hoop ergens dat dat u toch wat doet. En ik hoop dat de rest van de kinderen morgen een leuke dag zullen beleven. 


Met vriendelijke groet, 


Don Maarten

Eén gedachte over “ Klassenquarantaine 2#

 1. Don Maarten en goede avond.

  Ik zit jou uitzending van Filemon te bekijken.

  Ten eerste wil ik jou mijn respect en steun geven voor hetgeen je duidelijk probeert te maken.

  Iets waarbij van velen onder ons hun ogen gesloten zijn, en of alleen hetgeen gelooft wat de (gemanipuleerde) media hen laat zien/horen.

  De ECHTE grote machten Black Rock en Vanguard, zijn echt overal in verweven. En door de jaarlijkse MILJOENEN die richting europa komen, zijn wij (eerst de overheid en dan uiteindelijk wij) de marionet poppetjes die alleen maar ja en amen kunnen en vooral moeten doen/zeggen.

  Ga vooral door waar je mee bezig bent, en laten we hopen dat het kwartje gaat vallen. Ik ben er voor om met 2 a 300.000 duizend man op het binnenhof staan. Tot hier en niet verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *