“Let op elkaar”

“Let op elkaar”

Overal lees ik dat rapporteren op dit moment de orde van de dag is, en dat geldt vooral voor Facebook en Instagram. 

Privacy en censuur. Instagram WhatsApp en Messenger zijn producten van Facebook. Niet iedereen heeft dat altijd helemaal door. WhatsApp is daarom sowieso geen veilige app meer om te gebruiken indien je je gesprekken privé wilt houden.  Een goed alternatief is daarom Telegram. Let wel op: alles wat je online doet is per definitie niet veilig. Ga er altijd vanuit dat alles ergens terug vinden is of opgeslagen wordt. Censuur is op WhatApp en Telegram nog niet aan de orde, nog niet, maar voor de minste kans op ongewenste meelezers gebruik je Telegram. 

Dat gezegd hebbende…  Ik zeg het vaker, in tijden van angst vluchten mensen in de armen van de autoriteiten. Dat is nooit anders geweest. Blindelings worden dezelfde mensen die de jaren daarvoor de ene leugen na de andere als waarheid presenteerde, een vermeende “verzorgingstaat” afbraken tot de grond, én de voedselvoorziening waar ons land altijd zo goed in was via slimme trucs met de grond gelijk aan het maken zijn, tot helden verheven. Zo werkt programmering. 

Het woord programmering komt van programma, waarin pro ‘voor’ betekent en gramma ‘schrift’ of schrijven. Een programma schrijft je iets voor.  Onze hersenen werken niet in ‘patronen’ maar onze hersenen gaan in richtingen. Richard Bandler, de founder van het Neuro Linquistisch Programmeren (taal hypnose) ontdekte dit principe en daaruit voortvloeide de hele NLP industrie die wereldwijd een groot succes is. Je kunt mensen letterlijk programmeren met taal zonder dat ze het doorhebben. Dit is wat elke verkoper die zo’n cursus gehad heeft je kan vertellen dus nee, het is geen complot theorie. 

Politici beheersen de kunst van het programmeren met taal als geen ander. Daarnaast hebben politici ook aanzien omdat we hen zien als ‘autoriteit’. Politici en de mensen om die figuren heen doen er alles, maar dan ook alles aan om jouw hersenen in bepaalde richtingen te laten denken. En dat is hoe jij aan je mening komt. 

Nu worden politici uitermate geweldig geholpen door een enorme media macht die volledig onder controle staat van de gevestigde orde. Wereldwijd hebben slechts een handjevol mensen het hele mediacircus in handen. Je ziet nu met de “coronacrisis” dat overal waar je kijkt dezelfde symbolen, woorden en frases voortdurend herhaald worden zodat je als vanzelf in een staat van voortdurende hypnose terecht komt. Het wordt bewust maar vooral onbewust voortdurend in je hoofd gestopt. Dit wordt gebracht als ‘voorzorg en preventie’ maar wat voor waarde je er ook aan geeft, en of het nu goed is of niet, het is simpelweg programmering. 

In ons schoolsysteem worden we per definitie al geprogrammeerd te luisteren naar autoriteiten en te herhalen wat een autoriteit je als waarheid voorschotelt. Daarom hebben wij Staatsscholen. Wij zijn niet anders gewend dan dat wij luisteren naar wat iemand die “boven ons staat” ons opdraagt. Doen we dat niet dan zijn er consequenties. Dat is de programmering en dat is dus wat wij gewend zijn te doen. 

Over het algemeen durven de meeste mensen gelukkig nog wel ietwat af te wijken van de regels. Daar is ook niets mis mee want in een overgereguleerde samenleving ontkom je daar bijna niet aan. Het is ook niet zo dat elke regel perse goed is, integendeel zelfs, we worden er steeds meer door beperkt in onze vrijheid. Maar dat doet nu minder ter zake. Er is een noodsituatie gecreëerd en het enige wat ons al weken wordt ingeprent in voortdurende herhaling is: angst. 

Naast het voortdurend inprenten van angst wordt er een andere techniek ingezet. De sociale controle techniek, wat een dubbele betekenis heeft. Sociale controle betekent twee dingen. 1: let op elkaar in de ‘zorg voor elkaar vorm’. 2: let op elkaar in de ‘hou de ander goed in de gaten vorm’ 

Je hoort ook voortdurend. ‘Let op elkaar’. Beide vormen zul je onbewust gaan toepassen. Je wordt je steeds meer bewust van wat de ander doet want meestal letten mensen niet zo heel erg op elkaar. Bij die sociale controle komt nog iets kijken: Het ‘gewenste gedrag’ wat nu voor je bepaald wordt  en hoe wij de mensen met het gewenste gedrag moeten zien ten opzichte van de mensen die het ‘ongewenste gedrag’ laten zien.

 Ongewenst gedrag is niet perse dat je expres het tegenovergestelde gaat doen van dat wat gewenst is, maar ‘niet meedoen’ is ook  ongewenst gedrag. Op dit moment zijn de mensen zodanig geprogrammeerd dat zij vinden dat jij ‘bang en gehoorzaam’ moet zijn, net als zij dat zijn. Doe je dat niet dan ben je fout want je luistert niet en je zou zo theoretisch een gevaar kunnen zijn omdat je niet strikt doet wat er gevraagd wordt. Omdat gezond verstand ontbreekt gaan we ineens weer denken “‘De autoriteiten die liegen heus niet’ dus doe nou gewoon wat er gevraagd wordt. ‘Waarom zouden de autoriteiten over iets ergs liegen’ doe nou maar gewoon wat er gevraagd wordt. 

Doe nou maar gewoon wat je gevraagd wordt, denk er verder niet over na. 

Nood. In tijden van nood leer je mensen kennen. Het is een combinatie van jaloezie, angst en blind geloof dat er mensen zijn die een ander ergens bij willen lappen. Nog erger zelfs, men denkt dat ze een goede daad verrichten als ze een ander ergens bij lappen. Er zijn zelfs mensen actief die zowel online als offline alleen maar bezig zijn met ‘of de ander zich overal wel aan houdt’ en ‘wie ze erbij kunnen lappen’. Dit soort mensen zijn vanwege hun schaamteloos hoge eigendunk en wederkerende hunkering naar de goedkeuring van een autoriteit, mensen van het allerlaagste niveau wat je je voor kan stellen. En ja ik ga de wet van Godwin hier weer aan mijn laars lappen: vroeger hadden we  voor zulke mensen in de Tweede Wereldoorlog een naam: een NSBer. 

Omdat je gevraagd wordt om binnen te blijven is iedereen die nu toch buiten loopt een potentieel verdachte. Als je langs huizen fietst in de straten wordt je van achter de ramen lang nagestaard. Als je in een winkel niet spastisch aan de kant springt wanneer je per ongeluk in iemands “anderhalve-meter-zone” komt krijg je een afkeurende boos/bange blik. Als er toch mensen even met elkaar staan te praten krijgt men boos commentaar. Iedereen is bang voor elkaar. 

De kliklijnen blijken aardig goed te lopen. In omgeving apeldoorn zie je niet anders dan politie en handhaving rondrijden te speuren naar mensen die eventueel niet helemaal doen wat er gezegd wordt. Er worden zelfs undercovers en vrijwilligers ingezet die overal gaan controleren of mensen wel doen wat er gezegd wordt. Met behulp van een leger aan NSB-ers vanuit de huiskamers zijn we zo allemaal alvast aan het oefenen voor de toekomst. De toekomst zal namelijk het Sociale Punten Systeem worden waarin het veel makkelijker wordt mensen een score te geven op basis van hun gedrag. Gewenst gedrag wordt beloond, ongewenst gedrag bestraft. Hoe meer goede punten hoe meer privileges en hoe meer slechte punten hoe minder je mag. 

“Let vooral goed op elkaar”, want deugpunten dat zijn die punten die je krijgt als je meehelpt met verraad. Als er groepjes mensen in het park zitten met toch een redelijke vanzelfsprekende afstand dan doen zij geenszins iets fout. Het enige wat zij nu fout doen is: zij luisteren niet helemaal naar extreme maatregelen. In de ogen van de doorsnee Staatist is ‘niet luisteren’ per definitie fout (dat is die programmering) maar dat betekent helemaal niet dat zij daadwerkelijk iets fout doen. Je bent niet onverantwoordelijk bezig als je met gezond verstand gezonde verantwoordelijkheid neemt. Maar leg dat mensen in chronische paniek maar eens uit, dat maakt je direct tot vijand. 

De tiran komt altijd als beschermer. Het is geen loze uitdrukking. Vraag het maar eens mensen die in een relatie hebben gezeten (of nog zitten) met een ware pathologische narcist, die kunnen jou exact uitleggen hoe zij in de ‘bescherm truc’ trapten en daardoor de extreme situaties waar zij in gebracht werden ‘voor lief namen’. De beschermer kan zo steeds verder gaan, omdat het logisch redeneren is gestopt in het brein van het slachtoffer. Het slachtoffer zit in een andere realiteit. De tirannie voelt steeds meer als bescherming omdat er verwarring is ontstaan tussen twee uitersten. Het is normaal geworden. Als het slachtoffer in elkaar geslagen wordt ervaart die dat als eigen schuld, het ligt niet aan de beschermer want die beschermt toch? “Had ik maar moeten luisteren”. 

Kleuters.  We worden behandeld als kleuters. Feitelijk zijn we dat ook door ons gedrag.  De overheid is zowel de moeder als de vader. Het verzorgende en het corrigerende kunnen ze eindeloos tegen elkaar wegstrepen zodat er altijd een legitimatie is voor extreme maatregelen. De weerstand hoort van het volk te komen, om die balans te houden tussen verzorgend en corrigerend. Het volk is echter zo geprogrammeerd de afgelopen jaren dat er geen sprake meer is van gezonde weerstand, waardoor eigenlijk alles maar gewoon geaccepteerd wordt zonder dat we erover durven na te denken. Op alle vlakken. 

We zijn kleuters omdat we geen weerstand bieden, en we zijn kleuters omdat klikken ons een goed gevoel geeft. Als papa en mama niet willen dat er iets gebeurt en ons broertje of zusje deed dat toch, dan voelden wij ons helden als we konden klikken, want dan waren we braaf. Ongeacht of het nou zo erg was wat ons broertje of zusje deed. Het punt is, papa en mama hebben meestal het beste met je voor omdat er geen andere belangen spelen dan ‘het beste voor de kinderen willen’. Bij een overheid is dat uitgesloten. Als je de afgelopen jaren echt goed hebt opgelet in plaats van alleen maar ‘boer zoekt vrouw’ hebt zitten te kijken, dan weet je dat er één ding is wat de overheid niet heeft: het beste met jou voor. 

Beste medekleuters, natuurlijk draaien de klikkleuters dit verhaal weer om. Zij willen pseudobraaf zijn en ik als schrijver ben de vijand. Ik zal wel asociaal zijn omdat ik per definitie autoriteiten niet vertrouw. Maar dat is gewoon een logisch gevolg van de geschiedenis bestuderen, en snappen dat mensen met macht totaal niet bezig zijn met wat goed voor jou is, maar met wat goed voor hun eigen belang is. Als dat enigszins in jouw voordeel werkt dan is dat mooi meegenomen en wekt dat vertrouwen, maar dat is echter niet de hoofdzaak. Denk je dat wel, dan ben je een onwetend naïef wezen. Wordt volwassen zou ik zeggen, want dan zie je dingen zoals ze zijn. Een overheid hoort te dienen, en jij hoort je verantwoordelijkheid te nemen dat af te dwingen. Onze overheid dient allang niet meer maar onderdrukt vooral. En dat heeft niets met deze ‘crisis’ te maken, dit is slechts de volgende stap. Een stap die jij accepteert zoals je ook de volgende stappen zal accepteren zonder te zien wat het echt betekent. 

“ Hou elkaar in de gaten”. Wen aan die pathologische sociale controle. Wordt een NSBer want dat maakt je een brave kleuter. Sinterklaas bestaat. En de tandenfee ook. Ik hoop dat je op tijd gaat beseffen waar je in godsnaam mee bezig bent. 

3 gedachten over ““Let op elkaar”

 1. Tja beste @admin,

  In tijden als deze leert men zijn echte “vrienden” kennen alsmede de rest van het geprogrammeerde zooitje onbenul.

  Zal het kort houden!!
  Ik hoor NIET bij bovenstaande groep, simpel omdat ik eruit ga wanneer ik daar zin in heb en omdat ik me zelf op de hoogte heb gebracht van de feiten en die waren enkele weken natuurlijk nog iets beter te vinden dan nu!!!

  Degene die de bewering nastreeft dat een virus (welk in zijn eigen lichaam miljoenen malen aanwezig) iets kan aanrichten BUITEN het lichaam die zit ernaast!!

  Een virus is een dood iets welk in het eigen lichaam zit en daar erg goed werk verricht en NIET besmettelijk kán zijn voor iemand anders.

  Een varkensgriepvirus of vogelgriepvirus of zoals in dit geval wel het vleermuisvirus (hahahahaha, moet niet gekker worden toch???!!!) kan maar onder 1 voorwaarde overleven in iemands lichaam, namelijk door het intraveneus toe te passen, Capiche!!

  Dus door het spuitje van Abje Oosterhaas, (hahaha, de miljoenen spetteren weer bijna door zijn deuren en ramen naar binnen voor nog een flesje duurdere WHISKY) via EX CEO van Windows, Kill Bill Gates!! Jaaaa, mensen, en ook echt doen toch, die vaccinatie, want dan, dan pas kan je echt niets meert gebeuren!
  Nou, kijk dan maar ff naar een (of liefst allemaal)
  naar een van de volgende heren ARTSEN welke wél verstand hebben van deze enge beesten of hoe je wilt, virussen (Wahn!!!)

  Dr. Stefan Lanka legt dit piekfijn uit.

  Dr. med. Claus Köhnlein (heeft een boek erover geschreven “Viruswahn”) legt dit ook uit in diverse interviews, alsmede

  Dr. Wolfgang Wodarg alsmede

  Prof. Dr. Sucharit Bhakdi welke zelfs een open brief voorleest op het internet gericht aan das Verkel zelf………..maar deze mensen zijn natuurlijk, ook ondanks dat ze al hun hele leven virussen bestudeert hebben toch niet zo slim als de wereldwijde pandemie profeten.

  Dom volk, wordt Godverdomme eens wakker, ga lekker naar buiten in het zonnetje welk er voor zal zorgen dat je je in no time door alle vitaminen welke het zonlicht o.a. brengen, een heel stuk beter zult voelen.

  Ben nou eens eindelijk BURGERLIJK ONGEHOORZAAM.

  Binnenkort misschien wel meer van mij!!

  Gegroet, maar ik ga lekker met mijn hond langs de Maas wandelen zo dadelijk, is werkelijk adembenemend.
  En jullie, slaap lekker verder in jullie muffe bedjes, misschien komt Trutte wel een verhaaltje voorlezen…………………………….
  Uit de fabeltjeskrant. Maar ik kan daar helaas niet naar luisteren, dat doe ik namelijk al meer dan 10 jaar niet meer!@!

  Gladiator

 2. Oh ja, sorry, was nog iets vergeten te vermelden……namelijk,

  Geheel gratis bij jullie vaccin tegen dit verschrikkelijke dodelijke (hahahahahahahaha) beestenvirus krijgen jullie een mooie microchip én niet te vergeten iets DNA én RNA erbij gespoten welk ervoor zal zorgen dat jullie in de toekomst nooit meer last zullen hebben van mensen om jullie heen welke NIET GOED WILLEN LUISTEREN en welke dan middels een verplichte app (in China reeds een absoluut FEIT en reeds actief!! maar dat verteld Trutte jullie helaas niet) welke vrijwillig door jullie zelf gedownload wordt op jullie eigen boordcomputer welke jullie toch al de hele dag en nacht 24/7 bij jullie dragen op afstand gecorrigeerd kunnen én zullen worden!!

  Mooi toch, jaaaaa, techniek is er voor de toekomst mooier en beter en gemakkelijker en en en en te maken.

  De keuze is aan jullie……nu nog wel, straks niet meer, maar let op…..ik ben maar een hele domme enge gekke complotdenker met een mooie aluhoed nietwaar!! Toch….!!!???

  Gladiator
  ps
  al dit moois is met een beetje goede wil gewoon op het www te vinden en zelfs dit wordt met opzet gedaan…..voor jullie natuurlijk!!

 3. Eens met gladiator, helaas vallen de echte nieuws-sites voor wakkere mensen bij bosjes om (fenixx.news, herstelderepubliek.wordpress). De site-beheerders zullen misschien nog wel onder druk gezet worden de email adress van geabonneerden te gaan vrijgeven, want ja teveel wakkere mensen kunnen we niet gebruiken. Allemaal braaf naar vadertje staat luisteren hè, en allemaal vrijheid inleveren om te ‘vechten tegen corona’ (hahahahahahahahahahaha).
  https://youtu.be/g2ubpxpQYcw
  https://donquijotte.wordpress.com/2020/04/04/hoe-betrouwbaar-zijn-de-statistieken-als-het-cbs-meer-doden-vermoedt/comment-page-1/#comment-40438

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *