Licht aan het einde van de tunnelvisie: in gesprek met Arno Wellens

Licht aan het einde van de tunnelvisie: in gesprek met Arno Wellens

Financieel onderzoeksjournalist Arno Wellens kwam op bezoek voor het eerste deel in de aangekondigde reeks waarin Sven Hulleman de coronacrisis ontleedt in verschillende deelonderwerpen: de economie.

Tijdens het gesprek, dat ruim een uur duurde, namen zij samen alle ontwikkelingen van de afgelopen jaren onder de loep die ervoor hebben gezorgd dat de crisis die zich nu ontvouwt de grootste uit de recente geschiedenis kan worden. Het duo waarschuwt al jaren voor de excessen en gevaren van het financiële systeem en het coronavirus lijkt de lont in het kruitvat te zijn.

Vooruitlopend op de publicatie van het gehele gesprek aanstaande zondag dit op zichzelf staand segment waarin Sven van Arno wilde horen wat de gevolgen zullen zijn voor de hardwerkende mensen die, zich op dit moment mogelijk nog volledig onbewust van de donkere wolken die zich boven hen samenpakken, de klappen moeten gaan opvangen.

Het nieuwe normaal wordt allesbehalve normaal.

Links:
Bloodhound Gang – Fire Water Burn (Official Video)
https://arnowellens.eu/

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen op https://eenoorlogreedsverloren.nl/steunhetverzet/

Ook te beluisteren op SoundCloud en Spotify.

Bron: een oorlog reeds verloren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *