Mainstreammedia hoernalistiek op z’n “best”

Mainstreammedia hoernalistiek op z’n “best”

Zelfs Café Weltschmerz en Ongehoord Nederland
worden inmiddels in hetzelfde rijtje gezet als daadwerkelijke desinformatie verspreiders.

De propaganda neemt ziekelijke vormen aan. Elk tegengeluid krijgt het label desinformatie maar we horen van de zijde van Mainstream Media juíst voortdurend desinformatie… bewezen desinformatie, alleen geen woord hierover uiteraard.

Wat nog veel erger is, de informatie voorziening vanuit de MSM berust vooral op emotionele gronden. Emoterreur noemen we dat. Een halve waarheid is een hele onwaarheid, verdraaide feiten zijn geen feiten, en alleen selectief feiten presenteren geven een vertekend beeld.

Daarnaast is emoterreur pure hersenspoeling. Emoterreur definiëren we als: het stelselmatig inspelen op de emotie met geselecteerde feiten en halve waarheden. Mensen bewust overladen met emotie, dat in dezelfde bewoording consequent herhalen in elke discussie en daarnaast kritiek geen enkele aandacht geven.

Dat laatste is waar mainstreammedia zich voortdurend schuldig aan maakt. Dat vernietigt het kritisch denkvermogen van de gemiddelde mens volledig.

Door een aantal zeer kritische en verademende bronnen (die podium geven aan deskundigen die mainstream geen podium krijgen) in hetzelfde rijtje te plaatsen als sites die wél met regelmaat ongefilterd nepnieuws verspreiden, proberen ze deze bronnen buitenspel te zetten. Men zal dan zonder één uitzending van bijvoorbeeld café weltschmerz te kijken een oordeel hebben en het dus maar gewoon niet kijken. Terwijl daar toch een zeer breed spectrum van diverse deskundigen op diverse gebieden ongecensureerd hun analyses bespreken.

Het is een regelrechte oorlogsverklaring. Een laatste frustrerende poging van de MSM om hun afgehaakte kijkers terug proberen te winnen. Psychologie gebruiken en bewust misleiden om mensen te kunnen blijven voorzien van hun eigen geselecteerde ingekleurde nepnieuws om de gewenste mening hoog te kunnen houden. Dat is wat hier aan de hand is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *