Natuurrecht

Natuurrecht

Natuurrecht kan worden gedefinieerd als een lichaam van universele, niet door de mens gemaakte, bindende en onveranderlijke wetten die de consequenties van gedrag beheersen.

De 7 hermetische principes van Natuurrecht:
Het principe van Mentalisme 
Het principe van Correspondentie 
Het principe van Vibratie
Het principe van Polariteit 
Het principe van Ritme 
Het principe van Oorzaak & Gevolg
Het principe van Geslacht


Een ‘Principe’ is een bindende grondregel. Dat wil zeggen dat je daar niet omheen kan. Het is een algemene waarheid die als fundering werkt.
Natuurrecht is een verzameling universele spirituele wetten die fungeren als de regerende dynamiek van bewustzijn. Dit is de werkdefinitie die we gebruiken bij Het Meest Gevaarlijke Bijgeloof.

Simpel gezegd en in meer algemene volkstaal betekent dat dat alles wat je doet terugkomt naar jou, en je zult oogsten wat je zaait. Jouw gedrag heeft invloed op jezelf en alles en iedereen om je heen. Hoe jij je gedraagt heeft dus áltijd ergens invloed en de gevolgen hiervan is geen ontsnappen aan.

In tegenstelling tot door mensen gemaakte of religieuze wetten, zijn natuurlijke, dat wil zeggen: universele wetten ALTIJD van toepassing, of je erin gelooft of niet.

Op 19 oktbober 2013 presenteerde Mark Passio zijn seminar Natural Law. Een buitengewoon interessante en informatieve presentatie over de ware natuurlijke wetten van ons universum. Wetten waar we niet omheen kunnen. Ook hij legt hier uitgebreid uit hoe het bewustzijn van mensen werkt. 

Je leert hier hoe gedrag van mensen ontstaat, hoe en wat bewustzijn is, hoe onze hersenen werken en hoe je met deze kennis een wereld kunt scheppen die meer in overeenstemming is met de natuurlijke wetten.  Het seminar duurt 8 uur wat een behoorlijk lange zit is, echter is het volledig de moeite waard. Je zou er voor kunnen kiezen het seminar op te delen in 4x 2 uur, om zo ook de informatie even te kunnen laten indalen. Wat Mark Passio ons hier probeert te leren is de enige weg naar ware vrijheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *