Onafhankelijke Media Groep

Onafhankelijke Media Groep

Doneer


De Ommekeer gaat de Onafhankelijke Media in Nederland helpen verenigen. De Onafhankelijke Media Groep (OMG) is opgericht. Deze gaat een programmering maken waarin verschillende online omroepen, radio kanalen, nieuws kanalen en een krant te zien zullen zijn.

Om goede beslissingen te kunnen nemen, is het een vereiste dat mensen inzicht hebben in de bestaande werkelijkheid. Daarvoor is het nodig dat er onbelemmerd toegang is tot eerlijke, onafhankelijke en veelzijdige informatie.

Eenzijdige en gekleurde informatie leidt tot een eenzijdig en gekleurd (en dus incompleet of foutief) beeld. Beslissingen die mensen op basis dit beeld nemen, leiden uiteraard tot onverwachte en ongewenste gevolgen. Eenzijdige en gekleurde informatie leidt tot maatschappelijke problemen voor degenen die deze informatie (onterecht) aannemen voor neutrale informatie.

Het bestaande professionele medialandschap bestaat uit de reguliere staatsmedia en commerciële media. De producenten van deze media hebben veelal aanzienlijk andere belangen dan de consumenten ervan.

Daarom OMG!

Hiervoor hebben wij een startkapitaal nodig voor apparatuur, software, hardware, lokatie, transport en internet verbinding.

Help mee een alternatief op te bouwen voor de NPO en de andere Multinational Media (klik)

Eén gedachte over “ Onafhankelijke Media Groep

  1. Geachte lezers , al 12 jaar geprobeerd de media aandacht te wilen geven aan t misbruiken van proefpersonen . Ik ben t mailen hierover inmiddels moe geworden . T gebeuren valt o.a. onder target individual te zijn . En ben niet t enige slachtoffer hiervan . Overigens ga we binnenkort naar t buitenland voor een deels overeenkomende casus van mn kameraad te laten onderzoeken , samen met hem dus. De kwestie is me al vele malen bevestigd ook vanuit overheidsdienaren hoog opgelopen . T is me duidelijk genoeg binnen welke verkeerde tactische zetten men ons hiervan af te houden . Zelfs hoger geplaatste politie functionarissen deze niet onderschatten . Zal u me willen bellen hierover . Mob.nr. 0633893779 Nog steeds is of komt er de mogelijkheid dit samen te doen met personen van in de regulaire omroepen , ik heb daar ook goed verlopen gesprekken in dit onderwerp mee gevoerd. En ik begin haast te krijgen . We hebben t een en ander al en dit kunnen we jullie overhandigen. Overigens is er bevestigd er een opponent is die de contact leggingen volgt en ik vermoedt zelfs meer als vermoeden in t verloop van omstandigheden mn opponenten weten te veroorzaken t wellicht zo kan zijn ik door hun in staat van beschuldiging ben gesteld geworden of geweest . Beiden wil ik aanhouden …. als er tegen contact komt laat u t mij a.u.b. ook weten …. Dank voor uw aandacht en met vriendelijke groet Rob Burgerhout.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *